|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober!!
22.6.2005 6:44:29   
chips
Kako ste kaj punce??
Jaz sem full zmatrana,sem šla nazaj delat po 2. mesecih bolniške zdaj me pa vse boli pa če takšno gužvo imamo ker se šola končuje in hodijo po skupinah v ino mi pa delamo da je za znoret.
Mi je malo smešno jaz delam in divjam po kuhinji v službi ,moj-a:duda: pa brca,očitno bi mi rad-a pomagal-a.
Aja tole me pa full jezi,na začetku leta sem si napisala termin za letni dopust,morje smo plačali v začetku februarja,sedaj pa pridem z bolniške in ni več mojega termina vse počečkano in se je kr drug vpisal.Je rekla šefica ˝ja smo mislal ko si rekla da moraš počivati doma in se nič naprezati a te ne bo več nazaj˝.Zdaj pa nevem kaj naj naredim???
Šla bom na morje pa če se na glavo postavi!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober!!
22.6.2005 6:52:18   
Udb
¨Jutro!

Meni danes budilka sploh ni zvonila in sem se zbudila šele 6.10!!! Ful mi gre na živce ko zaspim!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober!!
22.6.2005 7:03:09   
Anonimen
chips, točno tako kot si napisala...greš na morje, tudi če se na glavo postavi...v tolažbo ti lahko povem to, da tudi mene ni nihče vprašal kdaj bi šla na dopust, ko sem popenila, so mi odgovorili, da itak bom 1 leto doma :zmeden2: No, ker nismo dosegli dogovora (v pisarni smo štirje, vsi trije bi šli v istem terminu za tri tedne) bom šla teden prej na bolniško...pa da jih vidimo...pisarna ne sme ostati prazna.Žleht vem, a druge ni bilo....

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober!!
22.6.2005 7:04:50   
chips
Nč nisi žleht jim je treba pokazat,boljše da ti njih z..... kot pa oni tebe.Mi :nosecka: rabimo počitek!!!!:)-:)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober!!
22.6.2005 7:14:30   
Anonimen
:bravo: še kako rabimo počitek, od vseh "radosti" nosečnosti mi že tri dni zatekajo noge da je kaj...uffa..ko pogledam prste na nogah se spomnem na tiste mini hrenovke:hudicek:. No saj bo....

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober!!
22.6.2005 7:16:09   
AKŠ
dobro jutro....

men so pa letos šli na roko glede dopusta....so mi odobrili vse kar sem rekla (druga leta ni blo ravno tko). Mam malo privilegijev z tem trebuščkom :bravo:

joj komi čakam da grem mal na morej, čeprov me kr zvije, ko se spomnim da je pa slaba lastnost tega kopalke oblečt. Trebušček je sicer zelo lep, so pa noge tolk grozne, da se sploh ne upam pogledat vanje....

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober!!
22.6.2005 7:17:58   
Udb
akš, ne obremenjuj se zaradi kopalk! Brez veze! Itak bodo vsi v tvoj trebušček bulili!! ;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober!!
22.6.2005 7:19:22   
AKŠ
joj udb- ko bi vsaj - noge mam tako kot stara mama - tolk se je celulita nabralo, da se vidi pomarančna koža ko stojim, ne da bi jo skup stisnila!!!!! :((

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober!!
22.6.2005 7:19:26   
chips
Saj bo...
Tudi jaz sem opazila da imam na stegnih in zadnjici vsak dan več celulita.Ampak trebušček je pa lepo napeti!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober!!
22.6.2005 7:22:38   
Anonimen
punce, kaj ve že kaj nakupujete za vaše štruce 9nebesa...jaz še nič, malo vraževerna...sem pa včeraj izbrala voziček, naročila pa še ne :ups:

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober!!
22.6.2005 7:35:03   
Udb
Jaz imam enako celulita kot prej! ;)

Vraževerna nisem, kupila sem že lupinico, pa ene 2 cunjici! Za ostalo bo pa pot v Avstrijo v juliju!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober!!
22.6.2005 7:49:23   
AKŠ
tudi jaz sem že kupila voziček in nekaj bodijev (ker sem jih dobila tako ugodno).

Posteljico in košarico pa imam še iz svojih otroških časov, tako da se bo kr preneslo iz roda v rod....

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober!!
22.6.2005 7:53:42   
uma
Tud jaz še neki ne nakupujem na veliko. Imam nekaj bodijev pa ene nogavičke in koš za plenice. To je pa tudi vse.
Se pa prav tako kot ti Udb julija odpravljam v avstrijo kjer bom verjetno opravila večino svojih nakupov. Zdaj tukaj samo malo cene gledam, da bom vedela primerjat.

Še selitev me čaka čez en teden in še toliko za delat. Denarja pa počasi zmankuje :hudicek:. Ampak kot mi reče moj :love:: Vse bo še v redu.

:rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober!!
22.6.2005 8:10:41   
bebika
Ojla punce, ste že pridne!
Jest sem vsak dan bolj zmatrana, najprej 8 ur v službi potem se pa še doma učim to smotano angleščino. Ob 9-ih zvečer kr dol padem. Bo pa ja kmalu bolje.
Jest sem si letos dopust rezervirala v septembru, pred porodniško, tko da so bli v službi kar zadovoljni, ker se lahko zdej po svoje razporedijo in jim ni treba name gledat.
Vidim, da vas bo večina že vse nakupe opravila že poleti, jest bom pa čakala do septembra, ko ostanem doma. Tud jest bom šla v Avstrijo in že komej čakam.

lp

bebika

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktober!!
22.6.2005 8:42:49   
MojcaG
a ni danes en prečudovit dan?!?

danes imava z možekom tretjo obletnico poroke!!:bravo::bravo::bravo: tudi takrat je bilo tako sončno in vroče.. joooj, kako je bilo fajn.. :)-
a se grem stlačit v poročno obleko? :)-:)-:)- malo sutra!
in se grema potepat, ko pride iz službe, pa zvečer na večerjo.. pri tretji obletnici smo na nek način že trije!! in to mi je tako lep občutek... 9nebesa9nebesa9nebesa

jaz sem si tudi nabavila kopalke. pa sem mislila podariti kateri kaj celulita, če bi ga rabila...:)-:)-:)- sem dobra duša, a ne.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober!!
22.6.2005 8:50:44   
Tejčika
Dobro jutro,

jaz pa sem se zbodila cela tečna, noge otečene, iz nosa mi je lila kri,.....
danes enostavno ni moj dan!:((

pridne bodite

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober!!
22.6.2005 8:57:19   
Anonimen
tejčika in ostale otečenke, kako si pomagate proti tej nadlogi...noge v luft? Meni ne pomaga preveč..:(

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober!!
22.6.2005 8:58:52   
cmokec
Še moje poročilo.

Včeraj sem bila pri Pušenjaku na morfologiji. Naročena sem bila 15 minut preden začnejo delati in seveda pričakovala, da bom dolgo čakala. In ko še nikogar ni bilo, se pred začetkom odprejo vrata in je bilo vse na minuto točno. :bravo::bravo::bravo:
Zdaj je pa bilo tisto pravo 9nebesa:)-9nebesa Videla sem vse kar sem želela, tudi to, da dejansko dobimo :roza:. Pa kako je odpirala usta. Se je kar malo ustavil, da sem lahko uživala. Vse je premeril, preštel organe in vse je bilo videti v redu. Le prstkov nisva štela, ker je držala pesti. Edino na CD mi ni posnel, ker je rekel, da se za nastavitve za filmčke ne znajde prav dobro. Sem pa dobila 4 slikice. ;)
Pred odhodom sem se še zahvalila za odgovore na spletu, se je pa samo zasmejal in dejal, da so imeli včeraj 5 let obstoja. Pa opozoril me je, da je vesel, če lahko pomaga, da pa zdravi nosečki nič ne koristi, če nenehno bere težave drugih nosečk, ker to slabo upliva nanjo.
Tko, da zdaj sem pa v 9nebesa9nebesa9nebesa.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktober!!
22.6.2005 9:01:22   
KIRA
živijo cmokec. pol boš tudi ti imela punco??
(jaz sem včeraj temeljito poročala o tem, kako sem zvedla...)
drgač pa glede otekanja nog - izogibam se soli in gaziranih pijač, kolkor se da, noge pa v luft. pa od časa do časa malo piva (1 ali 2 dl), ker čisti ledvice....

Lp

(kaj pravite na ime Zoya?)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktober!!
22.6.2005 9:04:46   
uma
Kira, jaz osebno sem mislila, če bi imeli :roza: dat ime Zoja. Mi je zelo lepo ime in mojemu :love: tudi.
Ampak imeli bomo :modri: tako da sva lepo na začetku in nimava pojma kakšno ime bi izbrala.
Predlogi?!
:bravo::bravo:

:rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktober!!
22.6.2005 9:07:13   
Špelka
Cmokec, fullll vesela zate!!!! Pa boste izgleda le še potem meli enga :modri:, ne??? Drži se!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp, Špela

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   oktober!!
22.6.2005 9:07:41   
KIRA
jaz sem bila prepričana da bo fantek, tak občutek imam pač.
ampak G, pravi da zaenkrat kaže na punčko.

za fantka sva imela Sandi, David, Maks oz. Maksimiljan (ampak to je rezerva), pa Daniel. Odločila se pa še nisva...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktober!!
22.6.2005 9:29:31   
AKŠ
Zoja je meni full lepo ime...samo jaz bi dala z "j" in ne z "y". Seveda je odločitev tvoja...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktober!!
22.6.2005 9:48:05   
bebika
Men so pa za :roza: všeč: Sara (to bo tudi najina , če bo seveda punčka) , Karin, Nastja... za :modri: Aljaž (bo najin, če bo fantek), Žan ...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   oktober!!
22.6.2005 9:57:59   
cmokec
Pri nas Saro že imamo. Ne vem, lažje mi je izbrati ime za fantka, kot punčko. Fantkovo ime imam že od prej nezasedeno, pa bo zgleda tako ostalo. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?