|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   okrasitev cerkve...
7.3.2007 19:04:12   
janjja
zanima me kaj nareti v tem primeru:
Poročim se na isti dan kot še ena v isti cerkvi, ta oseba ima poroko eno uro pred menoj in pravi da za njeno poroko ne bodo krasili cerkve, jaz pa imam namen dati okrasiti in to kar lepo.
Moti me to da se bo poročila v cerkvi, ki bo okrašena za naju in to pred mano in niti slišati noče, da bi kaj pomagalauser posted image , kaj šele da bi kaj sofinancirala!
Sem jezna kot hudič,
kaj narediti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: okrasitev cerkve...
7.3.2007 19:09:55   
Udb
JA, če ona ne želi, pač ne moreš nič. Saj ni "kriva" da ti pa želiš! 

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 19:16:25   
bamby

Tu je pa zoprna reč, ker v tem primeru financiraš vse sama. Če bi naredili samo ikebane, bi jih komot šele potem dali na oltar. Ti si pa želiš sigurno imeti tudi klopi okrašene. V tem primeru pa jih samo: ali sama financiraš ali jih pa tudi ti nimaš. Ne bi bilo fer, da bi imela enako lepo okrašeno kot ti. (nič denarja, nič muzike)
Upam, da se ti bo uspelo še kaj pogovoriti z njo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 20:00:27   
LARIKA
Ali pa koga angažiraš, da se potem na hitro okrasi, ko grejo oni ven iz cerkve. Vse se da. Jaz sigurno ne bi pustila, da ima tako okrašeno kot jaz. 

Imejmo se radi

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 16:01:09   
Mateja82
Ja če ti ni prej za okrasit, kar vrjamem da ti ni in te čist razumem pa lahko potem  narediš kot je Larika napisla. Nekaj punc prosiš  da ti okrasijo in v tem času se lahko marsikaj naredi, odvisno koliko pač imaš tega in kaj vse želiš okrasiti.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2007 19:20:35   
janjja
Pa saj to se mi zdi najbolj nerodno, da bi se ona poročila v cerkvi, ki bo okrašena zame in to še pred menoj, problem je še v tem, da je njena poroka ob petih moja pa že ob šestih.user posted image
Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri, da bi takoj ko se spravijo ven moje punce znosile aranžmaje na svoja mesta in šopke na klopi.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 19:33:58   
Anonimen
Ma jaz pa ne vem no.
A če bi se pa ti pred njo poročila, bi potem, ko bi šla iz cerkve pobrala aranžmaje in jih odnesla s sabo?

Kaj pa bi naredila v primeru, da bi imela ona svojo okrasitev, ki tebi ne bi bila niti približno všeč?

Jaz se verjetn nebi sekirala zaradi tega. Klopi bi verjetno prej okrasila, ostale aranžmaje pa bi pol odnesla v cerkev ko bi se oni spravili ven.

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 21:52:54   
eya
Jaz podobno gledam na stvar kot matovilčica. Saj, če bi se tisti dan sama poročila, bi tudi mogla sama plačat okrasitev.

Tisto, kar zahteva dalj časa za okrasit, okrasite prej, ostale aranžmaje pa naj nekdo zanese po njihovi poroki not, pa je.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2007 13:33:03   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Pa saj to se mi zdi najbolj nerodno, da bi se ona poročila v cerkvi, ki bo okrašena zame in to še pred menoj, problem je še v tem, da je njena poroka ob petih moja pa že ob šestih.user posted image
Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri, da bi takoj ko se spravijo ven moje punce znosile aranžmaje na svoja mesta in šopke na klopi.

Točno to naredi!!! Seveda, če bo čas zato in možnost, ker okrasitev cerkve tudi zahteva svoj čas, še posebno, če je večja. Bodo mogle biti izredno hitre. Vprašanje, če se splača.

Sicer pa, zakaj bi pa una nevesta imela ravno tako lepo okrašeno, pa zato ne bi dala ničuser posted image user posted image user posted image  Ravno zaradi tega bi to storila, pa čeprav ni ravno najlepše. Naj se zave, da brez denarja ni muzike (no money, no funny)user posted image user posted image user posted image
Ko bi vsaj 50 evrov primaknila zraven, kar pa v primerjavi s celo okrasitvijo ne pomeni pravzaprav skoraj nič.

Te stvari so mi namreč malo bolj znane, ker tudi moja mama krasi cerkev za razne svečane priložnosti, tudi za poroke. Ja, in  tudi tak primer je že imela, dvojno poroko, eno za drugo, ko je ena nevesta bila pripravljena financirat, druga pa ne. Na koncu se je vseeno omehčala in prispevala delež, čeprav se mi zdi, da ni bila ravno polovica.
Jaz vseeno upam in želim, da se stvar uredi. Morda bi jo še aranžer malo podrozaluser posted image user posted image  Kaj pa njeni starši, morda bi pa z njimi poizkusili dobiti stik? Niso ravno dolžni namesto nje plačevati, pa vseeno bi morda oni bili pripravljeni kaj prispevati?

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2007 16:34:30   
janjja
Sicer pa, zakaj bi pa una nevesta imela ravno tako lepo okrašeno, pa zato ne bi dala nič

Isto bi okrasila Motovilčica, seveda, tudi v primeru da bi se sama poročila na ta dan, ampak da bi se poročila pred menoj v cerkvi, katero bom jaz plačala okrasitev in to bo kar (mislim da okoli 200 evrov), saj če bi se za mano, me nebi brigalo, ampak to je pa malo hudo.

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Točno to naredi!!! Seveda, če bo čas zato in možnost, ker okrasitev cerkve tudi zahteva svoj čas, še posebno, če je večja. Bodo mogle biti izredno hitre. Vprašanje, če se splača.

Sicer pa, zakaj bi pa una nevesta imela ravno tako lepo okrašeno, pa zato ne bi dala ničuser posted image user posted image user posted image  Ravno zaradi tega bi to storila, pa čeprav ni ravno najlepše. Naj se zave, da brez denarja ni muzike (no money, no funny)user posted image user posted image user posted image
Ko bi vsaj 50 evrov primaknila zraven, kar pa v primerjavi s celo okrasitvijo ne pomeni pravzaprav skoraj nič.

Te stvari so mi namreč malo bolj znane, ker tudi moja mama krasi cerkev za razne svečane priložnosti, tudi za poroke. Ja, in  tudi tak primer je že imela, dvojno poroko, eno za drugo, ko je ena nevesta bila pripravljena financirat, druga pa ne. Na koncu se je vseeno omehčala in prispevala delež, čeprav se mi zdi, da ni bila ravno polovica.
Jaz vseeno upam in želim, da se stvar uredi. Morda bi jo še aranžer malo podrozaluser posted image user posted image  Kaj pa njeni starši, morda bi pa z njimi poizkusili dobiti stik? Niso ravno dolžni namesto nje plačevati, pa vseeno bi morda oni bili pripravljeni kaj prispevati?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2007 18:52:52   
Anonimen
Pa če bi jo župnik malo "podrezal"? Sicer ni lepo, ampak meni bi bilo tud mimo, da bi jaz okrasila še za katero drugo... Naj da vsaj 1/3, če ji je že tako hudo.

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2007 19:14:26   
janjja
Zdaj sem dobila njeno številko od gsmja in jo bom v kratkem spet poklicala, sploh ker sem danes tako malo mimo slišala, da bodo oni sami nekaj okrasili in to z NAGELJNI in to RDEČIMI!!! Jaz pa imam vse v roza-beli kombinaciji!!! In še zadnja dobra, poročila se bo na istem matičnem in to spet ENO URO PRED MANOuser posted image !!!
Mislila sem tudi tam dati ikabanco v kombinaciji roza-belo, ampak tam ne bo problema, tam bodo oni dali pred mojo poroko gor aranžma.
Jaz imam vse vrtnice in stephanotise, ona pa mi z rdečimi nageljni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2007 16:09:10   
tehnofil
Kaj če bi se poročila v torek, takrat se sigurno ne bo nihče poročil pred tabo.user posted image

Zakaj pa se poročaš cerkveno? Izgleda da ti je pomembna barva kombinacije in ne obred kot tak. Kaj pa če bi ona hotela drugo barvno kombinacijo? Bi takrat še hotela, da gresta v kompanijo za okraševanje? Kako to, da so ti vsi ostali vsiljivci in se imaš za žrtev? V bistvu bi rada druge prisilila v to kar je tebi všeč.

Prav rad bi vas videl, ko boste 10 minut pred tvojo poroko okraševali cerkevuser posted image . A misliš da bodo imeli pred tabo poroko od 17:00 do 17:01.

Ker se poročaš cerkevno ti predlagam, da se prvo obrneš vase in pogledaš svojo vero. V kaj veruješ in zakaj. Če boš našla prave odgovore, ti zaplet z okraševanjem ne bo več kvaril "vajinega dne".

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 13.3.2007 16:11:20 >

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2007 20:36:57   
bamby
Če se bosta uspeli dogovoriti o sofinanciranju, kar bi bilo najboljše za obe, potem se morata dogovoriti tudi o okrasitvi cerkve. Če npr. ona želi v rdečem, ji nikakor ne smeš nasprotovati, ker je to njena želja in bi za to tudi plačala. To se da dogovoriti tako, da ko ima ona poroko, je njen aranžma nekje spredaj na vidnem mestu, in ko se ti poročaš, je tam aranžma v tvoji barvi, ostalo pa so nevtralne barve, največkrat bela in roza, ni pa nujno.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2007 16:28:12   
LUNA06
Se popolnoma strinjam s tehnofil!
Poročiš se zase in moraš gledat tko da bo tebi lepo, briga te za druge.Svatje bodo pa itak pogruntal da je tvoja okrasitev, če imaš drugje tud isto kombinacijo.

Če ti je pa res tako hudo, pa prestavi uro.Sej zdej je čisto useeno kaj je prej cerkvena ali civilna poroka.Mi smo sicer res imeli najprej civilno, potem cerkveno, vendar je bilo že use skupaj zelo pozno, cerkvena je bila ob pol petih, so bli svatje verjetno že pošteno lačni, ko smo okol osme prišli v gostilno.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2007 16:29:08   
LUNA06
No če si semedtem ža poročila, pa upam da ti je bilo kljub tej neprijetnosti lepo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!