janjja
|
Sicer pa, zakaj bi pa una nevesta imela ravno tako lepo okrašeno, pa zato ne bi dala nič Isto bi okrasila Motovilčica, seveda, tudi v primeru da bi se sama poročila na ta dan, ampak da bi se poročila pred menoj v cerkvi, katero bom jaz plačala okrasitev in to bo kar (mislim da okoli 200 evrov), saj če bi se za mano, me nebi brigalo, ampak to je pa malo hudo. IZVIRNO SPOROČILO: janjja Pa saj to se mi zdi najbolj nerodno, da bi se ona poročila v cerkvi, ki bo okrašena zame in to še pred menoj, problem je še v tem, da je njena poroka ob petih moja pa že ob šestih. Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri, da bi takoj ko se spravijo ven moje punce znosile aranžmaje na svoja mesta in šopke na klopi. Točno to naredi!!! Seveda, če bo čas zato in možnost, ker okrasitev cerkve tudi zahteva svoj čas, še posebno, če je večja. Bodo mogle biti izredno hitre. Vprašanje, če se splača. Sicer pa, zakaj bi pa una nevesta imela ravno tako lepo okrašeno, pa zato ne bi dala nič Ravno zaradi tega bi to storila, pa čeprav ni ravno najlepše. Naj se zave, da brez denarja ni muzike (no money, no funny) Ko bi vsaj 50 evrov primaknila zraven, kar pa v primerjavi s celo okrasitvijo ne pomeni pravzaprav skoraj nič. Te stvari so mi namreč malo bolj znane, ker tudi moja mama krasi cerkev za razne svečane priložnosti, tudi za poroke. Ja, in tudi tak primer je že imela, dvojno poroko, eno za drugo, ko je ena nevesta bila pripravljena financirat, druga pa ne. Na koncu se je vseeno omehčala in prispevala delež, čeprav se mi zdi, da ni bila ravno polovica. Jaz vseeno upam in želim, da se stvar uredi. Morda bi jo še aranžer malo podrozal Kaj pa njeni starši, morda bi pa z njimi poizkusili dobiti stik? Niso ravno dolžni namesto nje plačevati, pa vseeno bi morda oni bili pripravljeni kaj prispevati?
|