Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 13:58:32
|
|
|
|
cmokec
|
Nad toplicami je Samostan z najstarejšo lekarno v Evropi. Pa čokoladnica je super. Potem je posestvo z jeleni, ki se prosto pasejo okoli. Meni je bil zanimiv tudi izlet v Kumrovec, ki ni daleč, samo to dojenčku ne pomeni veliko.
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 14:19:04
|
|
|
|
viv_
|
Tako kot je cmokec napisala: po Kumrovcu se da z vozičkom lepo sprehajat. Lahko greste na izlet do Rogaške, so tudi luštni parki za sprehod. Potem je v Podčetrtku en mini živalski vrt, imajo noje, pa ful ene perjadi, mogoče luštno za tamalga. Jelenov greben, čokoladnica, lekarna, potem je Amon, kjer je golf, pa fajn štarija. Proti Lesičnem je trgovina Marja, majo fajn perilo pa majica
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 14:26:55
|
|
|
|
barbara b
|
Bizeljski grad - imajo lepo paleto zelo dobrih vin. Repnice na Bizeljskem - zanimivo!
|
|
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 17:52:15
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
pa ena čarovničina hišica je bla-ko se šetaš po gozdu in vidiš kekeca,ipd.
|
|
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 19:33:18
|
|
|
|
suzolinka
|
Pa sej je še čarovnica. Tam na Jelenovem grebenu
|
|
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 28.1.2008 19:49:09
|
|
|
|
viv_
|
Ne, ne... Koča pri Čarovnici
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 29.1.2008 9:44:55
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, trgovino Marjo pa tudi jaz priporočam. Mi gremo vedno tja nabavit perilo, pa kakšne majice (sploh za ta malo) se da dobit zelo ugodno, pa kvalitetna roba. Sicer pa kot so ostale napisale. Koča pri čarovnici pa še za našo 2 letnico ni zanimiva, tako da za 8 mesecev starega dojenčka ne priporočam. Pride res bolj v poštev kak sprehod, kar lahko lepo naredite po Rogaški, Kumrovcu, tudi Jelenov greben ali Haler je fino za kako kosilo ali večerjo, pa sprehodiš se lahko od term po pločniku do centra Podčetrtka....
|
|
|
|
RE: okolica Podčetrtka-kaj videti 29.1.2008 10:30:45
|
|
|
|
Mojca20
|
a ni tam neka Pravljična dežela, pa čokoladnica, Jelenov greben..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odkrivamo IT smučarske destinacije te zimeTo zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?