Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 21:43:34
|
|
|
|
majch
|
pa kaj niste zadnjič občudovale JLo? Ma, nimam nasveta...sori.
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 21:56:47
|
|
|
|
J.L.
|
sobno kolo, pri tem ti dela samo spodnji del telesa.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 21:58:01
|
|
|
|
čebelica01
|
sej brazilske rite so
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 21:59:07
|
|
|
|
špelin@
|
Če so krivi geni, je to bolj težko. Kolegica je shujšala na 48 kg (pri 165 cm višine), ampak rit ima pa še vedno ala J.Lo - genetsko pogojena oblika postave.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 22:06:29
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor bemu mast? Ne morem se sprijaznit, da sem ritasta no Lepa ženska postava vsebuje tudi rit in stegna. Vprašaj dece, kaj jim je všeč. Če so te učili drugače, če si se pustila prepričat medijem, potem se moraš tega odučit nazaj, pa ratat tolk normalna kot dojenčki, ki še nimajo teh zgrešenih predstav, da je ženska postava grda postava, v sebi. Skratka, meni se ne zdi nič narobe, če imaš rit, zdi se mi pa narobe, da si zgrešila pot do lastne vrednosti. Postavi se pred špegu, ap se glej. Tolk časa, da si boš všeč ratala. NIkdar nisem razumela, zakaj se časti po cajtngah in tv-ju samo moške (v bistvu deške) postave na ženskah? Pa zakaj to častijo v praksi samo ženske? Zakaj si za to prizadevajo, pa zakaj se sekirajo, če zgledajo kot ženske? Ne, res mi ni jasno. Skratka, tt, skrajni čas, da odrasteš, ker tole je mal otročje, da se ne maraš.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 23:23:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Skratka, tt, skrajni čas, da odrasteš, ker tole je mal otročje, da se ne maraš. ja, mami! Sam je mal problem najdt kavbojke za mojo rit, ko pa prodajajo sam za anoreksične alpa ornk trebušaste.
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 23:24:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 sej brazilske rite so sam, da jz nisem brazilka
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 23:29:42
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 sej brazilske rite so sam, da jz nisem brazilka no sej ne rabiš bit brazilka , me furamo njihov image
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 10.3.2010 23:35:52
|
|
|
|
Lucrecia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina NIkdar nisem razumela, zakaj se časti po cajtngah in tv-ju samo moške (v bistvu deške) postave na ženskah? Pa zakaj to častijo v praksi samo ženske? Zakaj si za to prizadevajo, pa zakaj se sekirajo, če zgledajo kot ženske? Ne, res mi ni jasno. Poleg tega da so kt obešalnik, se še grdo držijo, da ne govorim, kako obupno so namazane. Kt da bi se kdo delu norca iz ženske postave in ženskosti.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:20:27
|
|
|
|
Abbey
|
ah meni je že dosti, če mi katera pove kako sploh shujšati, nisem izbirčna, bom vesela, če shujšam kamorkoli.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
TT, STEPPER!
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:33:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute TT, STEPPER! a veš, da bo za probat! Ker na kolesu kej dost v rit in stegna ne gre. Mater, kdo si je celulit zmislu?
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja meni je stepanje pobralo rit in stegna. ker tudi sama spadam med ritonje
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:40:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucrecia IZVIRNO SPOROČILO: Gina NIkdar nisem razumela, zakaj se časti po cajtngah in tv-ju samo moške (v bistvu deške) postave na ženskah? Pa zakaj to častijo v praksi samo ženske? Zakaj si za to prizadevajo, pa zakaj se sekirajo, če zgledajo kot ženske? Ne, res mi ni jasno. Poleg tega da so kt obešalnik, se še grdo držijo, da ne govorim, kako obupno so namazane. Kt da bi se kdo delu norca iz ženske postave in ženskosti. v bistvu ni to tolk zaradi same ženske lepote, ampak zato, da se na ženski opazi predvsem in samo obleka, ki jo ta koščeni obešalnik nosi. Če je pa ženska zraven še namazana kot pav ali klovn si pa rečeš, OMG, kakšen stvor, ampak čevlji/obleka/ogrlica/... je pa mega. No, vsaj pomojem...Pa zdi se mi še to, da znani dizajnerji sploh ne znajo delat drugačnih oblek kot pa samo za te ploske "obešalnike", z izjemo Coco Chanel..
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:42:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja meni je stepanje pobralo rit in stegna. ker tudi sama spadam med ritonje a si to imela tega "hišnega", ko sta samo dve stopalki, al si v fitnes hodila?
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 7:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hisnega. nic mu ne manjka
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:00:22
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja meni je stepanje pobralo rit in stegna. ker tudi sama spadam med ritonje Dobra resitev! Pa TNZ! Pa T lohk spustis, ce nimas tezav... Drugac se pa itak z Gino strinjam... sam vseen, ce ze zelis neki nardit v tej smeri da si bos SE BOLJ vsec, potem je fina kaksna telovadba - tudi za duha!
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
TNZ???
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, gina ima prav. ampak sama se zelo slabo pocutim, ce mam kako kilo viska. fizicno, ne tolko psihicno.
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
aja! pa rolanje. jst zacnem, ko e vreme ustima, pa ko nabavim vozicek z bremzami
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:05:27
|
|
|
|
baguSka
|
Drugac pa ja - tud rolanje je ZAKON! Ce imas tak teren, pa ce je lepo vreme..
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:07:07
|
|
|
|
baguSka
|
Drugac pa, ce mate veliko stanovanje TT je tud una vadbena zoga zakon!
|
|
|
|
RE: ok, kako shujšat samo v rit in stegna 11.3.2010 8:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu, tnx! je že bukmarkano
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?