|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec
8.1.2005 10:58:35   
Moyca_
mogoče dva. Že cel teden govorim kako se bom poslovila od vas in začela pisat diplomsko. Imam že večino materiala prevedenega, samo spravim se ne skupaj. vedno ko prižgem računalnik zabluzim na rr in še kje drugje. Sem mislila da če se poslovim potem vsaj zaradi tega več ne bom gori. Bom vsake toliko morda poste prečekirale to pa je vse. In res mislim, ker je zadnji čas. Torej jutri že pišem veselo:sloncek::sloncek::sloncek:
full vas bom pogrešala:((:((:((:((
Štajerke na kakšno srečanje pa morda priletim in na na Davidov r.d tudi:sloncek::sloncek::sloncek:

pa, pa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:((:((:((:((:((:((:((

MojcaH, Miška (pa tiste ki imate moj mail) lahko kaj poročate na mail, morda o kakšnih novostih glede srečanj,...- to je pa vse
:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.1.2005 11:11:58   
india
Mojca, veliko uspehov pri pisanju,ko boš pa končala pa mi daj recept,kako ti je uspelo, saj mene tudi to čaka, pa ne pridem zraven!
Ti se pa le tu in tam oglasi tudi s kakim mailom, ali s kakim klicem, bomo pa seveda poskrbele, da boš o vsem obveščena!:bravo::bravo::bravo:
Se vidimo na Davidovem rojstnem dnevu,med tem pa pridno delaj!:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imej, pa pa, Miška:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2005 11:32:57   
Anonimen
Veliko veliko sreče in uspeha pri pisanju diplomske:bravo:8)8)8)8)8)8)8)8)8)
Pogumno na delo!!!!!

Neva6:rozica:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2005 13:06:55   
Pupica
ja zdej je pa res že čas da greš:)-:)-:)-:)-

no želimo ti veliko uspešepri pisanju, da boš čimprej končala, pa da oš uspešno zaključila študij!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2005 14:52:22   
SANDY
ja ne moreš kar it...:hudicek::hudicek:! Samo urnik si narrdi. Za kako urco pa le uleti saj na ene dva tri dni :metulj:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2005 18:46:38   
Seven*
Kaj si pa studirala? Jaz tudi cakam na taksen podvig. Pisanje diplomske..

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2005 18:52:28   
Anonimen
Čimprej napiši in pridi nazaj na RR!!!!:love:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2005 8:16:49   
viv_
Moyca, če ti bo uspelo mi povej kako... jaz imam enake plane že nekaj časa, pa se ne spravim zraven :) Vsakega prvega v mesecu začnem pisat dispozicijo za magistrsko, pa mi še vedno ni uspelo...

Drži se!

viv

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?