Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ojej, kaj vse me še čaka 16.4.2008 13:29:05
|
|
|
|
Maleal
|
Če hodi v vrtec je verjetno od tam prinesla,drugače so pa naši 3 letniki tako pozorni,da moramo res včasih bit previdni kaj rečemo,saj vse poberejo,naš si čisto vse zapomni,tak da...to je pač tako obdobje,ki ga moramo vsi dat skozi.
|
|
RE: ojej, kaj vse me še čaka 16.4.2008 13:29:29
|
|
|
|
PIRANJA
|
Lahko v vrtcu, ali pa v risankah
|
|
|
|
RE: ojej, kaj vse me še čaka 16.4.2008 13:31:35
|
|
|
|
*alja*
|
Ja hodi v vrtec. Pa saj vem da vse poberejo in če bi reklakako kletvico se nebi tako začudila, ker možno da to sliši doma al to mi pa ni blo jasno, ker takih izjav pa res noben pri hiši ne daje
|
|
RE: ojej, kaj vse me še čaka 16.4.2008 13:48:59
|
|
|
|
Naja31
|
Ah, daj no, pač je nekje pobrala. Moj 3 letnik tudi take izjavlja, da midva samo gledava. Mi je zadnjič rekel, da me bo v zapor dal, pa sem prepričana, da ne ve kaj zapor sploh je. Res se ne morem sekirati zaradi vsake neprimerne besede, ki jo prinese iz vrtca ali iz kjerkoli že.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?