|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh ta ovulacija
21.1.2007 18:33:30   
puhica13
Punce zdravo.
Današnja nedelja je veselo minila v user posted image user posted image user posted image , vendar mislim, da je moja ovulacija malo zbegana. Ker nimam rednih user posted image , si zelo težko zračunam točen tisti dan, vendar sem že ene parkrat opazila , da je pri meni, no ja vsaj pomojem zelo kmali po user posted image  in ne 14. pred. Pa sej niti ne loviva več, ker potem takem sva vsaj en teden prepozna.Imela sem jo 02.1., tako da po izračunih, naj bi sicer bila O nekje od 18.1-23.1. , ampak, pomojem je že vse mem. Ah sej bo, do takrat pa pridno user posted image user posted image user posted image , ko nam le čas to dopušča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oh ta ovulacija
21.1.2007 18:57:45   
Anonimen
Saj ni točno določeno,kdaj imaš O.Ja jo imam že pred koncem M,kolegica pa par dni pred M.
Tako da vidva kar veselouser posted image  pa bouser posted image
Srečno

(odgovor članu puhica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2007 19:18:06   
*marjetica*
Js mam programček na računalniku - MENKOL, kjer si beležim moje menstruacije in tam mi točno izračuna povprečje, na koliko dni imam user posted image  in mi prikaže tudi dneve ovulacije.

Sem si pa na strani lilypie naredila trakec user posted image .

Lp in čimprejšnjo user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2007 19:34:24   
Pandica
*marjetica*,

lahko daš link od tega programa gor?

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2007 19:37:12   
puhica13

Evo sem ga že našla.
http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php
Marjetica hvala za pomoč!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2007 19:46:01   
*marjetica*
Me je že puhica13 prehitela.
Program menkol pa sem si potegnila z interneta, super stvarca za beleženje user posted image .

Le naštimajte si trakce za ovulacijo user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2007 19:48:13   
*marjetica*
Za program menkol sam v iskalniku najdi.si in  ga lahko zastonj download - aš.

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2007 21:46:29   
upica
puhica13
Če imaš neredno user posted image , potem je najboljša metoda za ugotavljanje ovulacije oziroma plodnih dni merjenje bazalne temperature in ugotavljanje plodnih dni s sluzjo. Dobijo pa se tudi testni lističi za ugotavljanje plodnih dni. Če se pa ne želiš preveč obremenjevati z meritvami, pa enostavno s svojim user posted image  vsak drugi dan pridno user posted image  in če je vse v redu z vama, bi vama moralo v nekaj mesecih uspeti.
Želim, da vama čimprej uspe ugledatiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 9:38:21   
mausilein
Pozdravljena,
danes sem prvič na forumu.Imam eno vprašanje, če mi lahko katera odgovori.
Zadnjič sem šla na wc in se mi je iz nožnice pocedila zelo gosta lepljiva sluz kot beljak, prejšnji večer pa sva z možem delala na tem, da bi dobila malčka. Zanima me ali je to ovulacija,je bila možnost, da se bo kaj prijelo.
Hvala za vaš odgovor.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2007 9:54:02   
Estrella*
Gosta, vlečljiva, prozorna sluz je znak najbolj polodnega dne. Je pa res, da sperma to prekriva in je težko po tem kar si napisala, rečt, da je bil ta pravi čas. Če imaš redni ciklus, potem si izračunaj plodne dni po RR koledarčku OVULACIJA.
Srečno

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2007 9:54:09   
Anonimen
barbyka, z iskalnikom boš našla veliko odgovorov na to temo.

povem ti samo, da takrat, ko je sluz najbolj lepljiva, si najbolj plodna. moraš pa tud vedet, da prvič parom uspe samo 25 %.

pošiljam ti tud dva internet naslov, kjer lahko pogledaš, kdaj predvideno bi naj imela O.

http://mladost.plivazdravlje.hr/?section=spolnost&section_menu=kalendar

http://www.urbia.de/services/eisprung/

lp,

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2007 11:53:26   
mausilein
punce,hvala lepa za odgovor,zdaj pa samo upam,da 3.10.ne bo user posted image .

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2007 13:41:31   
pinkec
Ojla, punce -

kar se tiče programa Menkol, ga imam tudi jaz, ampak mi je napisalo, da naj se ne zanašam preveč na izračune, ker imam pač dokaj dolge in neredne cikle, tako da je ta program primeren za tiste z rednimi cikli. Meni se zdi najboljša metoda, da pač vsak drugi dan user posted image . Moji cikli so recimo dolgi od 35 - 40 dni, tako da s telovadbo začneva en teden po M in potem tri tedne vsak drugi dan. Tako nekako. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2007 8:50:12   
mausilein
Zdravo,
kdaj pa lahko poskusim s testom, da vidim, če je kar ratalo?Po izračunih sem imela ravno 17.9. začetek plodnih dni.
Najlepša hvala za link.Upam, da nama bo uspelo.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2007 8:55:01   
talika81
ponavadi se testi delajo 1 dan po izostanku M. lahko pa nardiš 25. dan ciklusa, ampak lahko tud takrat pokaže -, čeprav si mogoče že lahko noseča.

jaz bi počakala do dneva, ko naj bi dobila M. če je ne bo, nardiš test - najboljš z jutranjim urinom in s CB. da ne bi bila mogoče razočarana, če bo -.

jaz sem namreč delala test 25. dan ciklusa, pa mi je FirstSign pokazal krepki -, dan D pa je bil včleraj, pa user posted image  ni od nikoder. tud danes ne kaže, da bo kaj, tako da bom jutri zjutraj delala test.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2007 9:54:29   
mausilein
najlepša hvala,držim pesti zate, da bo++.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2007 10:01:08   
talika81
enako tudi zate.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2007 10:04:56   
mausilein
zdravo,talika. Kaj je pokazal test, upam da nisi razočarana, da je pokazalo ++.
Držim pesti zate in zase naslednji teden.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2007 13:56:25   
talika81
oj!

barbyka, včeraj in danes je pokazal velik -. sploh ne vem več, kaj naj. meni user posted image  nikoli ne zaostaja, kvečjemu par ur, ne pa dva dni.

sem klicala G in mi je rekla, naj počakam do naslednjega tedna.user posted image  in pol nardim test.
jaz pa bi rada čimprej vedela, tud zato kre greva z mojim nalsednji teden v Tunizijo na dopust.

Zdaj pa sem v dilemi - skušala bom zdržati do ponedeljka in v ponedeljek nardit test. če sevada user posted image  ne bo prej prišla.

pa ti? kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2007 14:14:33   
mausilein
ne obupaj, mogoče pa še bo.lahko si bila kaj pod stresom in se je zavlekla.če pa ni zdaj pa mogoče naslednji mesec.pri meni nič novega, edino v križu me tišči in v spodnjem delu trebuha.najraje bi danes delala test,ampak vem da je prekmalu,saj pričakujem user posted image   šele naslednjo sredo.upajmo na najboljše.
drži se.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2007 14:31:18   
talika81
ja, sdaj vem.

v bistvu je bil to prvi mesec, ko sva resno začela delat na user posted image . tak da bo pač nalsednjič.

držim pesti, da bi zagledala user posted image  in ne user posted image .

lp,

Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2007 7:19:25   
mausilein
ojla,talika. kaj novega pri tebi? ne sekiraj se, lahko traja tudi pol leta ali leto, da se prime.zato ne obupaj in lepo pridno trenirajta s tvojim. na dopustu uživaj in si odpočij potem pa na delo.boš videla, da vama bo uspelo.držim pesti.user posted image
sem že hotela danes zjutraj delat test, pa bom počakala še kak dan.si ti delala test s testom first sign? pravijo da je najboljši CB.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2007 7:55:50   
talika81
jutro.

ja, saj vem, da je tako. saj se v bistvu niti preveč ne sekiram glede prvega meseca.
bo pa nalsednji al pa še naslednji...

jaz sem delala first sign, sam ne s prvim urinom. bom z novim testom počakala do ponedeljka in ga nardila, preden greva na pot.
držim pa zate pesti, da bi ti uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 23
28.9.2007 11:46:42   
mausilein
oj, talika,kaj novega pri tebi? je prišla user posted image  ? mene nekaj ščipa, pa na wc moram nenehno hodit. ne vem, če je to psiha al kaj?! se mi zdi user posted image , da je tudi sluz drugačna kot pa je pred user posted image  . Komaj čakam naslednji torek ali sredo da bo konec mučnega čakanja.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.9.2007 12:00:10   
talika81
oj!

ni prišla user posted image . ampak sam ena rahla krvavitev, ki je trajala včeraj čez cel dan.
tak da sploh ne vem, kaj naj si mislim.
sem rekla, da bom nardila še en test v ponedeljek, ker je po mojem to lahko tud vgnezditvena - ker ravno sovpada z user posted image .

bomo vidli. vsekakor poroča.

pa ti?
že kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.