|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ogromne prsi - pomoč!
21.5.2006 10:39:16   
Anonimen
Oj, moje sonosečke!
Imam grozen problem!!! Že pred nosečnostjo sem imela kar velike prsi, zdaj so pa ogromneuser posted image !!!
Svetujete mi kje naj si kupim kakšen velik moderček. Sem gledala tudi tiste za dojenje pa so vsi sam do košare D al pa E, jaz pa bi rabila še večjo - pomoje vsaj F ali pa še kaj več!! A to spoh obstajauser posted image ???
Prosim pomagajte, ker sem že čist nesrečna!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ogromne prsi - pomoč!
21.5.2006 12:44:23   
KODA
Ne vem,poglej v bolje založenih trgovinah z spodnjim perilom.
Jaz imam zdaj košarico B ali C(odvisno od modela modrčka).Med nosečnostjo,pa sem imela C ali D(tudi od odvisno od modela),pa se mi je zdelo,da imam ogromne.user posted image
Triumph,blagovna znamka,je zelo vredu.Jaz sem imela tak modrček za dojenje,je zelo elastičen,pa kvaliteten(bombaž).
Meni ga je moja mami kupila v Nami v Lj.

< Sporočilo je popravil KODA -- 21.5.2006 12:45:32 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ogromne prsi - pomoč!
21.5.2006 13:27:05   
kapesanta
Za označevanje velikosti nedrčkov obstaja sistem označevanja (sem bila nekaj časa zastopnik za prodajo), ki pa ga žal ne pozna niti marsikatera prodajalka le teh. Številka pomeni obseg pod prsmi in črka pomeni velikost košarice.
Velikost B je osnovna velikost košarice in ti pove, da je sta tako obseg kot košarica oba enake velikosti - torej pomeni 80B - obseg 80 in košarica 80. Če imaš 80D, pa je obseg še vedno 80, košarica pa je enake velikosti kot 90B (80+2vel), le da je obseg 2 številki večji.
Če ti bodo na nedrčku 80E premale košarice potem probaj 85E,itd, nato pa doma skrajšaj pas nedrčka.
Lahko pa se mi tudi javiš na ZS, ti bom dala številko podjetja, ki šiva nedrčke in ti bodo pomagali pri nestandardnih velikostih nedrčka.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......