vesna_b
|
joj, punce, pa kaj se obremenjujete s tem, kaj eni majo, oz kaj eni hočejo? no, meni mala poroka ni bla všeč, in sem tud mojmu rekla, al bo vse, al pa nič. ja, in se je lani poročil od mojga brat, v ožjem krogu, 13 nas je blo, naslednji dan je imel pa piknik za žlahto in prijatelje. je blo lepo. full lepo. ampak ne pa za mojo poroko. in tako mamo okrašen avto, cerkev, restavracijo, in imamo fešto - tako z žlahto, kot tudi s prijatelji... ok, sva prišla do številke 150, sam... glej, enkrat se poročim, pa hočem, da so zraven. pa ne mislim, da bom sedaj pretiravala, pa vse okrancala, pa nardila en kič iz vsega, ampak mal pa tud mora bit. ja, in so ideje, ki se meni ne dopadejo, pa mojmu npr tud ne, pa se mi ne zdi, da mam zarad tega pravico se delat norca iz tistih, ki se jim to dopade... sto ljudi, sto čudi, kajne? saj se tako reče... rajši nam, ki se še nismo poročile, in nas to letos čaka, dajte kako idejo - tud mogoče z vaše poroke, če je bla res tako posebna, pa če nam bo všeč, bomo tud vašo idejo z veseljem ponucale...
|