Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 23.11.2009 15:22:30
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Hei ... A pa misliš, da se bo tokrat sigurno prijelo? Ponavadi je lih obratno, več ko načrtujemo slabše je. Če pa res misliš, da je to to pa prestavi pregled, ker v primeru, da bosta sexala bo test neveljaven in boš morala bris še enkrat dati. To pa verjemi, ker sem jaz en dan prej tudi sexala - takrat res nisem vedela, da ne bi smela in sem čez 2 meseca morala ponoviti vajo
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 23.11.2009 15:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pred brisom se ne seksa
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 23.11.2009 17:21:27
|
|
|
|
shyshy
|
Potem pa sexaj v sredo. Plavalčki itak preživijo 3 dni. Pa ne tolko kalkulirat, to je najslabše.
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 23.11.2009 17:27:01
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pred brisom se ne seksa Koliko dni prej???
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 23.11.2009 19:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Od kdaj pa je sex pred brisom sporen? Jaz nikoli nisem gledala kdaj imam bris, in kdaj prej sem sexala. Pa nikoli ni blo problema z brisom... Pa sem imela dosti brisev pred operacijo
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 8:59:05
|
|
|
|
shyshy
|
Men je ginekologinja vedno rekla da kak dan preden pridem na bris, naj nimam spolnih odnosov. Pa nisem nikol spraševala zakaj. Za kake stvari se mi pač ne zdi smiselno spraševat ''zakaj''... Ubogaš pa je... tisti en dan me res ne bo ubil
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 9:34:39
|
|
|
|
isobel
|
Meni tudi nikoli niso rekli, da pred jemanjem brisa ne smem imeti spolnih odnosov.
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 10:01:28
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: isobel Meni tudi nikoli niso rekli, da pred jemanjem brisa ne smem imeti spolnih odnosov. Sej to ti ne rečejo. Mislim pa da v vsaki čakalnici to opozorilo zalepljeno na vratih. Normalno ti ga vzame, potem pa je bris neveljaven in ga moraš še enkrat dat - seveda to velja v primeru, da nisi sexal s kondomom.
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 14:21:11
|
|
|
|
isobel
|
Kaj vse novega ne izvem ...
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 14:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita Hei ... A pa misliš, da se bo tokrat sigurno prijelo? Ponavadi je lih obratno, več ko načrtujemo slabše je. Hm, mislim, da noben ne ve kdaj se bo sigurno prijelo, tako da to je bolj tak, ne? Če pa ne bova probala pa je še manj možnosti, da bi se sploh kaj prijelo, ker se ne bo imelo od česa....
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 16:31:15
|
|
|
|
shyshy
|
Če boš sexala v sredo in v petek, v četrtek pa ne, imaš čisto enake možnosti da se prime ali ne prime... Prime se pa po mojem prvi mesec ko ne kompliciraš
|
|
|
|
RE: odvzem brisa in spolni odnos 24.11.2009 16:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shyshy Če boš sexala v sredo in v petek, v četrtek pa ne, imaš čisto enake možnosti da se prime ali ne prime... Prime se pa po mojem prvi mesec ko ne kompliciraš Saj vem ja,... sploh ne kompliciram oz vsaj nisem mislila, ker pa sem si pred kratkim naredila na menstruacija.si koledarček in mi je pač pokazalo O na isti dan oz dan prej kot obisk ginekologa, pa sem začela razmišljat, da verjetno nebo ok, če mi ima namen vzeti bris, da bi dan prej sexala,... Se boma pa v četrtek zadržala in zato v petek nadoknadila! Ko bo tak bo, vem da ne moreš kaj preveč vplivat. LP in hvala vsem za mnenja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?