Gina
|
LJudje smo različni in nam različne reči različno mnogo pomenijo. In ne, nič ni narobe s tabo, če ti veliko pomeni, da ti reče, rad te imam. In ne, ni res, da so vse besede zlagane. Jaz jih dostikrat rečem in moj tudi, pa vedno zelo iskreno in resno misliva. Moj bivši ni dostikrat to rekel, pa tudi mislil ni. Hočem reči, da obstajajo različni tipi ljudi, taki ki lažejo in taki ki resno mislijo. Vendar to veš. Veš ko ga pogledaš v oči. Veš a se zmišljuje ali ne. Je pa resnica, da prepričat enega, ki mu to ne pomeni nič, je ful težko. Poglej, še ženske tu na forumu te ne razumejo. Pa sem že milionkrat napisala, kako je pomembno, kakšno vrednoto imaš, pa kako je pomembno upoštevat to in spoštovat in se trudit nudit drugemu, kar on rabi, da bo pomirjen in zadovoljen. Pa kako so vse vrednote ok in resne in pomembne za tistega, ki jih goji. Pa da to prineseš na svet, da ne moreš tega spremenit na silo. Povej tvojemu, da ti ni važno, če se prisili v to, da ti reče, da ti je važno, da to dobiš. Se bo že navdil počasi. Da ti je to kot kruh in voda, da brez tega težko živiš, da nisi pomirjena in nimaš občutka varnosti. Moški radi nudijo varnost. Pa vprašaj ga, kaj je njemu pomembno in ti njemu nudi točno tisto, kar on rabi. Mogoče so pa to dejanja, ali pozornosti ali da vse spucaš ali nežnosti ali kaj vem kaj. Res smo ljudje različni. IN vse potrebe so prave in niso za zaničevat ali zametavat. Če nekomu čokolada ni dobra, mu jo lahko nudiš kile in kile, pa ne bo nikoli tako potešen, kot če mu pripraviš nekaj slanega. In obratno. Kako lahko vplivaš na to, da ti slano ne bo dobro ali čokolada ne bo dobra? Ne moreš. Okus imaš tak, rodil si se z njim. Zato spoštuj okuse in pripravi človeku tisto, kar njemu paše. Četudi moraš najprej to narediti umetno, se sčasoma navadiš. Morda ti celo okus postane všeč. In obratno.
|