Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odvečni kg in nosečnost 12.9.2004 16:06:58
|
|
|
|
Bejba
|
Glede na to, da tudi jaz pred nosečnostjo nisem bila ravno pri ta suhih (pa tudi pri debelih ne, no) sem kar ponosna nase, saj sem se do sedaj (36.teden) zredila le za 7 kg. Pa nisem nič kaj dosti pazila. Jedla sem in še vedno jem kar mi paše. Upam, da ne bom v zadnjem mesecu dobila vse za nazaj, saj se mi je apetit sedaj res povečal. Kako pa je po porodu pa še ne vem. To bo povedala kaktera druga iz lastnih izkušenj. LP; Bejba
|
|
|
|
odvečni kg in nosečnost 12.9.2004 18:47:14
|
|
|
|
dory
|
No jaz bi tud pred nosecnostjo imela kak kg manj...pa sem pol v nosecnosti pridobila +16kg..stiri mesece po porodu pa -18kg...ce imas bolj hiperaktivnega otrocka je mozno, da ti kaj kmalu po porodu kilce zginjajo :)
|
|
|
|
odvečni kg in nosečnost 12.9.2004 19:56:35
|
|
|
|
NINA1
|
jaz sem se v nosečnosti zredila 19kg, pa jih je šlo 11kg dol teden po porodu potem pa še 2kg v roku tedna dni. zdaj jih imam še 69kg(84kg pred porodom) moram pa še zgubiti ene 6-10kg. ko sem zanosila sem jih imela 65kg. lp Nina&Žan :sloncek:
|
|
|
|
odvečni kg in nosečnost 13.9.2004 8:01:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Ojla1 jaz bom jutri dopolnila 29. teden, pa sem se do danes zredila 3,5 kg oz. 2 kg:bravo:, glede na to da mi je šla na začetku teža dol za 1,5 kg. Upam da ne bo zdaj zašibala, ker se že od srednje šole naprej ubadam s temi kilami. Poznam še dve, ena je imela tik pred porodom celo nižjo težo kot ob zanositvi, druga pa se je zredila nekje za 4 kg. Izgleda gre pri nas močnejših na srečo bolj počasi. Ja kam pa naj še damo, če imamo pa shrambe že polne:)-. Lp Lunca
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?