Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 11:28:20
|
|
|
|
PikaV
|
Oj, lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodo ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so. Lepo se mejte v toplicah
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 11:30:12
|
|
|
|
Mišni
|
Ti mu kar navadne kopalke kupi, te itak mora imeti v bazenu (po predpisih). Pa večkrat ga na WC pelji, pa bo. Drugače gre pa tudi v plenicah za kopanje in v tistih kopalkah s foljo lulanje skozi oz, pri krajeh ven. Kakanje pa navadne kopalke ztudi ujamejo.
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 11:32:47
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz bi pa mu kar kopalne pleničke kupila. Bi bila bolj mirna.
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 11:38:49
|
|
|
|
žarnica
|
Jaz dam naši (Skoraj 3 leta) kar plavalno pleničko pod kopalke,pa sem mirna. POnavadi se ravno v bazenu pokaka,tako da ziher je ziher. Aja,drugače pa je suha že od 2.leta (podnevi,ponoči še plenica)-samo v bazenu je ne upam pustitti brez.
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 12:46:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV Oj, lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodo ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so. Lepo se mejte v toplicah Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne.
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 12:52:56
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: PikaV Oj, lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodo ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so. Lepo se mejte v toplicah Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne. točno tako
|
|
|
|
RE: odvanje od plenic in bazen 2.6.2008 13:05:14
|
|
|
|
*pepelka*
|
Naša je vedno povedala za lulat in smo jo nosili na wc, saj je veliko odvisno tudi od vzgoje staršev in ne le od samega otroka. Ko je otrok enkrat toliko star, da se odvaja od plenič, ga je treba naučiti tudi to, da se ne lula v bazen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?