|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvanje od plenic in bazen
2.6.2008 11:11:54   
zita
S 2,5 letnim otrokom odhajamo v toplice. Zdaj smo v fazi, ko še vedno ima pleničke, vendar ga večkrat dnevno vprašamo če gre lulat in seveda gre na wc školjo (z otroškim pokrovom).
Zjutraj se še vedno zbudi s precej mokro plenico, tako da o kakšnih "že trajni" odstavitvi plenice ni govora.
Kako naj pa naredimo na bazenu.

Plavalnih plenic ne mislim kupovati.

Kako ste pri vas to rešili?

Sicer bomo probali "spomniti ga " na  lulanje , kadj približno kaka pa tudi vemo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvanje od plenic in bazen
2.6.2008 11:28:20   
PikaV
Oj,

lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodouser posted image ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so.

Lepo se mejte v toplicahuser posted image

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2008 11:30:12   
Mišni
Ti mu kar navadne kopalke kupi, te itak mora imeti v bazenu (po predpisih). Pa večkrat ga na WC pelji, pa bo.

Drugače gre pa tudi v plenicah za kopanje in v tistih kopalkah s foljo lulanje skozi oz, pri krajeh ven. Kakanje pa navadne kopalke ztudi ujamejo.

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2008 11:32:47   
frutka_
Jaz bi pa mu kar kopalne pleničke kupila. Bi bila bolj mirna.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2008 11:38:49   
žarnica
Jaz dam naši (Skoraj 3 leta) kar plavalno pleničko pod kopalke,pa sem mirna. POnavadi se ravno v bazenu pokaka,tako da ziher je ziher.user posted image

Aja,drugače pa je suha že od 2.leta (podnevi,ponoči še plenica)-samo v bazenu je ne upam pustitti brez.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2008 12:46:45   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Oj,

lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodouser posted image ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so.

Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne.

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 12:52:56   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Oj,

Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne.

točno tako user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2008 13:05:14   
*pepelka*
Naša je vedno povedala za lulat in smo jo nosili na wc, saj je veliko odvisno tudi od vzgoje staršev in ne le od samega otroka. Ko je otrok enkrat toliko star, da se odvaja od plenič, ga je treba naučiti tudi to, da se ne lula v bazen.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2008 13:57:23   
Nej1
Lulanje v bazen ni samo nehigiensko ampak lahko pride do različnih vnetij.

Preden gre otrok v bazen ga daj lulat in mu zraven razloži, da pa v bazenu nikakor ne sme lulat in to mu ponovi vsakič, ko gresta noter. Otrok se mora že takoj naučiti, da se v bazen ne lula!!!!!!

Če več nima dnevne plenice je tudi v toplicah ne rabi, če pa še uporabljate plenico čez dan, pa bi bilo dobro, da še tokrat uporabite tudi plavalno plenice.

Lp

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?