|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od plenic pri 4 letih
12.1.2011 11:00:48   
suzy 1
najbrž ima kdo izkušnje s tem,ker sem že malo obupana.Moj mali še vedno skače okrog v plenički.Kar se tiče lulanja ni problem gre sam na wc in opravi,kar se pa tiče kakanja je pa čista groza.Noče sedeti ne na kahli ,ne na wc, raje se pokaka v hlačke in ga sploh ne moti.Moram povedati da doma je v hlačkah, pač bolj pogosto perem, v vrtcu pa je v plenički in ga vzgojiteljica daje lulat.
Imate kak predlog kaj naj naredim,da bi šel kakat na wc ali pa vsaj na kahlo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje od plenic pri 4 letih
12.1.2011 11:42:58   
naja17
Sej verjamem, da si obupana, ampak kar ti bom zdej napisala, pač eno izmed metod, k sem jih slišala v Bosni... Ob tvojem postu sem se žal spomnila lih na to metodo...

Ena stara mamca, ko je vidla, da je otrok, njen vnuk, pri teh letih še vedno v plenicah, je vzela koprivo in mu jo stlačla v plenico in mu rekla "ujelo te govno" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Uglavnem od takrat naprej je šel otrok bp na stranišče....

Sej vem, nisem ti pomagala, ampak to je edino kar sem se spomnila... Sori....

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2011 12:39:43   
suzy 1
resda mi nisi pomagala,si me pa spravla v smeh,to je pa tudi nekaj.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2011 15:37:16   
K_a_t_i
Naš je v obdobju odvajanja sovražil tuširanje - pa smo ga ob vsakem kakanju dali pod tuš. V 3h dneh je kakal na stranišče. Je pa imel pručko (da je z nogami dosegel do nje) in tisti nastavek račko, da je bilo stranišče ravno pravšnje zanj (star je bil 2 leti in 4 mesece - nekje od 3,5 let nima več ne račke, ne pručke - tko da to ne vem, če še rabiš).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2011 16:11:44   
suzy 1
naš tudi ni rad pod tušem,bom probala,hvala

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2011 16:51:06   
Taddy78
Pri nas je bilo isto in sem dokler se pač ni navadil povedat da gre kakat, metala pokakane hlače v smeti.
Sem pa točno vedela kdaj kaka, saj že od nekdaj to dela po 17-uri, vedno se je postavil v kot in bil tiho.
V vrtcu ni nikoli kakal (še zdaj včasih reče, da se tam tega ne dela), tako da nam je tu bilo lažje, bi ti pa pač rekla, da pusti tako kot je, slej ko prej ga bo to tudi začelo motiti, ali pa bo sam od sebe naenkrat začel, da bi rad šel na WC ali kahlo.

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 16:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2011 8:18:35   
nananaja
bi ti pa pač rekla, da pusti tako kot je, slej ko prej ga bo to tudi začelo motiti, ali pa bo sam od sebe naenkrat začel, da bi rad šel na WC ali kahlo.

ja nevem no, to lahko rečež za otroka, ki se na kahlo odvaja pri dveh letih in mu je to kot neka igrica. Pri štirih je pa osebnost otroka že precej drugačna in če je včasih lahko kakal v plenico, je lahko tudi jezen, da sedaj pa mora v kahlo ali wc. Zato lahko traja precej dolgo, da se s tem sprijazni.
Se mi zdi to, da se ga stušira, vsakič ko se pokaka v hlače, kar deluje, tudi naši malčici je, samo ona je precej mlajša.
To, da pa ima v vrtcu plenico, pa ni preveč dobro. Enkrat bo moral biti brez plenice tudi v vrtcu, prej če jo ukinete, lažje bo otroku dojeti, da tega pa on nima več.
Pa nekaj mi ni jasno - ena je rekla, da je metala pokakane hlače v smeti? kaj se vam res zdi tako grdo na roke v kangli oprati posrane hlačke, mogoče še žabe ali dolge hlače? Kaj pa ko otroka doleti kaka huda črevesna viroza in ima zaradi driske tudi 10x pokakana vsa oblačila, pa še kužno je, a to tudi mečete stran? Pa konec koncev ste vsaj dve leti menjale pokakane plenice...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?