|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje blata
29.9.2008 14:49:13   
ziganik
moj otrok ne odvaja blata že 4 dni.Star je 2 meseca in je dojen.Kaj naj naredim?  alex
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje blata
29.9.2008 14:53:08   
Doll
Nič
Tudi do 12 dni otrok ne potrebuje odvajat blata,ni nič narobe ;)

(odgovor članu ziganik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2008 16:01:30   
pikica_30
Glede kakanja je pri dojenih otrocih baje ok, če kakajo večkrat na dan ali pa samo vsakuh 6 dni.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 16:52:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2008 17:38:11   
simin
nam je P rekla, naj četrti ali peti dan ko ne odvaja, skuham zelo zelo sladek čajček in mu ga dam. Par žličk in že smo obilno kakali user posted image . poskusi, saj nimaš kaj izgubit. mogoče je prehodno in se mu bo prebava spet uredila kot je treba.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2008 18:44:53   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

nič ni narobe, lahko pa poizkusis z BIO Gaia kapljicami, ki jih dobis v lekarni..so probioticne in uravnavajo prebavo...

Ja mi smo jih imeli za krčke in so nam hkrati super uravnale prebavo. Poskusit ni greh.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2008 20:24:27   
novopecena
mi smo bili zaprti 14 dni. sem mu masirala trebušček okoli popka, s termometrom v ritko, sladek čaj,... na koncu je pomagalo ko sem spila 2 deci donata in naju je oba ofnalo user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?