|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje
16.5.2010 9:25:36   
J.L.
cca 2 tedna odvajamo 2 letnico od plenic! doma je nima, razen ko gremo ven in za spanje. mala se je doslej pokakala le 2x (od tega 1x na kahlo 2x na wc nastavek), ostalo mi kaka v hlačkeuser posted image vsake toliko jo sprašujem če jo tišči lulat al kakat, pa ali me sploh ne posluša ali zanika, četudi se zna minutko za tem polulat spet v hlače. za lulanje jo posadim večkrat na wcja, če ji treba s epolula, drugače ne, kakeca pa nikoli ne opravi gor! user posted image   naj vztrajam še naprej ali naj jo dam nazaj v plenice? če jo vprašam, če bokakala odslej na kahlo al wc mi pravi da nebo, pa da bo v plenico. user posted image ponujam ji nagrade, če bo kakala tja kamr pač treba, pa me sploh ne šljivi! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje
16.5.2010 12:32:37   
Najaa
Ne vem, sam po moje še ni čist pripravljena. Po dveh tednih bi pa morala vsaj že malo zaštekat, za kaj se gre. Kako pa reagira, ko se polula? Ji je kaj neprijetno v mokrih hlačkah?
Moja tavečja je bila stara dobri 2 leti in pol, ko smo jo začeli odvajat, ampak mi je sama prej nakazala, da zdej bi pa šla lulat na wc. In v točno dveh tednih ali še kaka dan prej je bila suha. Ponoči pa še prej.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2010 13:08:21   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne vem, sam po moje še ni čist pripravljena. Po dveh tednih bi pa morala vsaj že malo zaštekat, za kaj se gre. Kako pa reagira, ko se polula? Ji je kaj neprijetno v mokrih hlačkah?
Moja tavečja je bila stara dobri 2 leti in pol, ko smo jo začeli odvajat, ampak mi je sama prej nakazala, da zdej bi pa šla lulat na wc. In v točno dveh tednih ali še kaka dan prej je bila suha. Ponoči pa še prej.

takoj ko se pokaka, se slači, verjetno ji je neprijetno. nevem pa če naj vztrajam ali naj vse skupaj opustim, pa poskusim znova čez mesec ali več?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2010 13:29:23   
Najaa
Ma jaz bi verjetno še nekaj časa vztrajala, ker ni fajn zdej prekinit to. Kaj pa v vrtcu je tudi brez?

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2010 13:36:02   
jajula
mogoče je prezgodaj, pa mogoče tud preveč corkusa okol kahle delaš (nagrajevanje ipd..), omenjaj ji če jo lulat/kakat, če pa noče pa tud ni panike, sej je še mlada:)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2010 13:36:18   
J.L.
verjetno bomo še kar vztrajali, ker nam drugega ne preostane, sploh ker bo sedaj vedno topleje in bo tudi lažje odvajat oz navajat brez. v vrtec še ne hodi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2010 13:42:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

cca 2 tedna odvajamo 2 letnico od plenic! doma je nima, razen ko gremo ven in za spanje. mala se je doslej pokakala le 2x (od tega 1x na kahlo 2x na wc nastavek), ostalo mi kaka v hlačkeuser posted image vsake toliko jo sprašujem če jo tišči lulat al kakat, pa ali me sploh ne posluša ali zanika, četudi se zna minutko za tem polulat spet v hlače. za lulanje jo posadim večkrat na wcja, če ji treba s epolula, drugače ne, kakeca pa nikoli ne opravi gor! user posted image   naj vztrajam še naprej ali naj jo dam nazaj v plenice? če jo vprašam, če bokakala odslej na kahlo al wc mi pravi da nebo, pa da bo v plenico. user posted image ponujam ji nagrade, če bo kakala tja kamr pač treba, pa me sploh ne šljivi! user posted image

Jaz bi še malo počakala,ker je očitno po vsem,kar si napisala,da le še ni čisto zrela za bit brez plenice.Lahko vztrajaš in ni vrag da ti ne bo slej kot prej uspelo,vendar sem sama za kaj takega "prelena".
Mojega prvega sem začela odvajat pri 22 mesecih in hitro ugotovila,da mali nima pojma,kaj sploh hočem od njega.Sva prestavla odvajanje do naslednjega poletja-pri dveh letih in sedmih mesecih je bil suh v dveh dneh!
Tamala je sedaj stara 28 mesecev in tudi čakamo na poletjeuser posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2010 13:54:22   
Najaa
Ja sej, z obema se strinjam tudi jaz. Preveč cirkusa okoli kahle in lulanja lahko otroka zmede. Če lula lula, če ne pa pač ne.
Pa tudi to, da bi zdej vztrajala ne vem kako dolgo, nima smisla. Sej pravim, malo še poskusite, pol pa če ne bo šlo, prestavi vso zadevo na malo kasneje. Mogoče rabi samo kakšen mesec ali dva. Pa tudi poleti bo lažje.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2010 16:06:47   
aprilčica07
Smo imeli zelo podobno situacijo. Smo prekinili odvajanje, ker po vsem kar se je dogajalo ni bil pripravljen. poskusili čez mesec in pol spet, takrat uspešno. Nevem, jst bi na vašem mestu prekinila in ponovno poskusila malo kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?