|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje vode-pomoč!
18.10.2004 11:47:17   
Nataska
Helo vsem.

Sem v 31. tednu. Že kak teden ugotavljam, da imam nek čuden izcedek, ki ni podoben belemu toku, ali kakemu vnetju. Je čisto prozorne barve in ni gost. Ali je možno da mi odteka voda (urin, ali plodovna voda)? Kako naj vem kaj je. Sem mela prej vnetja, pa zdaj skoz nosim mini vložke in sploh nisem opazila. Nima vonja in nič. Tudi te vaje za mišice medenice delam že celo nosečn.
Sem pa bila prejšnji teden pri ginek. in je rekla da je vse ok.Ji nisem nič rekla za vodo, ker nisem bla tolk pazljiva. Sem ji malo pojamrala za razne bolečine v križu, nespečnost... pa me je ful zabila nazaj da je to vse normalno. Pa me je zdej strah spet it k njej, da bo spet rekla da je to vse ok,pa da si sam namišljam. Hvala vsem za pomoč in upam da nisem preveč zatežila.

lp:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odtekanje vode-pomoč!
18.10.2004 11:53:43   
Tipi
Pobrskaj malo po forumu (iskalnik), se mi zdi da obstajajo testi s katerim preveriš ali ti odteka voda.
Če pa želiš preveriti če je vse O.K. pokliči svojo ginekologinjo ali pa kar pojdi k njej.Tudi če ne bo prijazna, ti ji pač povej kar te skrbi in teži. Oni so zato tam, da nam pomagajo.

Lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odtekanje vode-pomoč!
18.10.2004 12:03:49   
Pikapolonica
Hoj!

V trgovinah SANOLABOR prodajajo prav posebne teste za ugotavljanje odtekanja plodovnice. Reče se jim AL-SENSE test. Sicer pa testi izgledajo kot mini dnevni vložki, ki jih nekaj ur nosiš, potem pa vložek posušiš na zraku in če ostanejo pobarvani (ker obarvajo se sigurno, medtem ko jih nosiš), potem je velika verjetnost, da gre res za odtekanje plodovnice. Sicer ti pa tako vse piše v navodilih, tudi to, katera barva kaže na plodovnico in katera na kaj drugega (urin, ali samo izcedek).

Sicer pa pojdi kar k G. Zakaj jih pa imamo.

Upam, da bo vse v redu s tabo. Tako kot je bilo z mano, ko se me napadali popolnoma isti strahovi. Jaz sem takrat celo šla k dežurnemu zdravniku in ostala v bolnici na opazovanju. Pa je bilo vse OK. Tako kot je sigurno pri tebi!

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odtekanje vode-pomoč!
18.10.2004 12:47:01   
Pupica
če te res skrbi imaš v sanolaborju testne vložke za plodobnico(3kom.v kompletu)in skrbi bo takoj konec!
:muca:

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odtekanje vode-pomoč!
18.10.2004 13:47:36   
Anonimen
Ampak ravno zadnjič je ena forumovka (sem pozabila kater) opisala njeno porodno izkušnjo. Vključvala je tudi test odtekanja plodovne vode. Nekako tako se je zodilo, da ji je odtekala voda, pa je naredila test in je pokazal negativno. Pa so šli hitro v porodnišnico, kje je kmalu rodila. In tisto je bila resnično plodovnica.

Tako da se ne preveč zanesti na te teste, raje pojdi h ginekologinji.

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?