|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje plodovnice
26.4.2009 10:23:00   
marjetica8
Spet rabim nasvet malo bolj izkusenih...user posted image  Vceri sem zacela opazat da mam cist po malem skoz mokre hlacke! Popoldne mi je en cas otrdeval trebuh, ampak ne redno. Pa zvecer sem ugotovila da se mi je spustil za ene 10 cm...No, ker se mi je zdelo tekocine premalo, nisem zganjala panike, pa se otrdevanje se je umirilo. Danes zjutraj pa sem spet opazla moker madez na hlackah. Ze celo nosecnost mam precej izcedka, tko da zdej res ne vem al je to samo vec izcedka, al mi po kapljicah odteka voda...Otrocka cutim normalno in do zdej sem mela mokre hlacke samo kadar sem bla pokonc - ponoci ko sem lezala ni bl nic. Drgac pa danes vstopam v 40. teden. Ma kira podobne izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtekanje plodovnice
26.4.2009 10:46:45   
alda
user posted image user posted image  mislim da je to to !!
Bejž v porodnišnico!
Men je tud zjuro začela počas odtekat plodovnica in fant se je rodil šele ob pol polnoči, ker mi pa niso dali antibiotične zaščite se je okužil s streptokokom in so ga komaj rešili!!
Ne zganjam paniko, ampak res rajš se bejž pokazat, kot da je kaj narobe !!
Pa SREČNO!!!IN ZDRAVGA otročka iz srca želim !!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2009 11:29:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: alda

user posted image user posted image  mislim da je to to !!
Bejž v porodnišnico!
Men je tud zjuro začela počas odtekat plodovnica in fant se je rodil šele ob pol polnoči, ker mi pa niso dali antibiotične zaščite se je okužil s streptokokom in so ga komaj rešili!!
Ne zganjam paniko, ampak res rajš se bejž pokazat, kot da je kaj narobe !!
Pa SREČNO!!!IN ZDRAVGA otročka iz srca želim !!!

Okužba s streptokokom nima veze z odtekanjem plodovnice.user posted image

Marjetica, če se popolnoma obrišeš in počakaš nekaj minut- ali ti priteče ven kaka kapljica? Potem je to plodovnica in pojdi v P. Sicer pa- če nisi prepričana, nesi tja pokazat hlačke in bodo takoj stestirali- ti pa boš mirna. S plodovnico se res ni za hecat.

LP!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2009 13:22:44   
alda
Flask_a pa še kako ima vezo! Tud jaz sem mislila da jo nima, pa sta mi  gin, in tudi pediatrinja povedala, da če je začela plodovnica odtekata to pomeni, da so bakterije imele prosto pot za vdor k otroku, ki je pa do začetka bil nekako "hermetično" zaprt , in bil le z popkovino povezan z mano.  Torej ovoji so nekje po domače povedano začeli puščat user posted image  in se je pač zgodilo, kar se je

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2009 14:02:55   
marjetica8
Hvala punceuser posted image ! Še fanta pocakam da pride iz sihta in pol sibava...rajs ku da pride kej narobe...

Sporocim ce bo in ko bouser posted image !

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2009 15:28:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: alda
Flask_a pa še kako ima vezo! Tud jaz sem mislila da jo nima, pa sta mi  gin, in tudi pediatrinja povedala, da če je začela plodovnica odtekata to pomeni, da so bakterije imele prosto pot za vdor k otroku, ki je pa do začetka bil nekako "hermetično" zaprt , in bil le z popkovino povezan z mano.  Torej ovoji so nekje po domače povedano začeli puščat user posted image  in se je pač zgodilo, kar se je

Tu se strinjam. Zato moramo tudi čimprej in leže v P, če voda popolnoma odteče. Če pa odteka po kapljicah, pa ne bi smelo imet vpliva, saj je večina plodovnice še vedno v maternici, bakterije pa v tej fazi še ne morejo do otroka. Tako jaz čisto laično razumem stvar. user posted image Itak pa je treba v vsakem primeru takoj v P- če odteče naenkrat ali pa počasi kaplja...

S streptokokom pa lahko tako ali tako okužiš otroka, če je ta bakterija pri mami prisotna. Če ti plodovnica odteče ali pa ne. Za to obstajajo testiranja pred roki in pri porodu se da okužbo otroka s to bakterijo preprečiti.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2009 15:29:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Hvala punceuser posted image ! Še fanta pocakam da pride iz sihta in pol sibava...rajs ku da pride kej narobe...

Sporocim ce bo in ko bouser posted image !

Se strinjam s tabo, raje naj oni preverijo ali je ali ni plodovnica, če nisi ziher. Srečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2009 9:08:18   
marjetica8
Sem sla vceraj v P in me je poslala nazaj domov. CTG je bil v redu in pol me je se vaginalno pregledala in je rekla da se ne bo nic..sem odprta 1,5 cm, drugace pa brez posebnosti in tisto menda ni bla plodovnicauser posted image  No in ni blo pol ure, ko sem prsla domov, se mi je pa cep odluscu. Celo noc mi je neredno otrdeval trebuh, zdej zjutraj pa nic vec. Tko da ocitno se nekaj dogaja, ampak bomo se kak dan pocakali...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2009 9:13:33   
pokica_
Navijamo da se bo čimprej začelo! user posted image In boš kmalu cartalauser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2009 9:48:44   
alda
marjetica : sem firbčna !! kako kaj ??

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2009 18:24:10   
marjetica8
Zivjo Punce,

Danes je prvi dan da mi je uspelo prit do računalnika:)

Ja, 29. 04. se je ob 17. 03 v Postojni rodil nas fantek Emanuel Lucas, velik 53 cm in tezek 3450 guser posted image user posted image user posted image !!!!

To kar sem vam pisali so bli predznaki porodauser posted image  Naj pa povem, da je slo vse v redu, brez rezanja in sivanja, tko da po mojem sklepanju malinov caj nucauser posted image ! Sem ga pila od 36. tednauser posted image !

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2009 18:54:00   
pokica_
Čestitke za fantka! user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2009 9:19:00   
biba83

Jaz pa tudi več ne vem, kaj je vse to?? Že en teden me tak ščemi v spodnjem delu trebuha, kot tik pred menstruacijo. Utrditve trebuha že mam itak od 5 meseca. Pa nonstop me na blato tišči... Sn mela v sredo pregled, pa smo bli odprti za 1 cm. No včeraj zvečer po spolnem odnosu pa sn mislila, da mam popadke, pa ja, pa je vse skup po dveh  urah  neenakomernega krčenja minlo in sem zaspala.  Medtem je mali tak brcal, da me je to bolj bolelo. No danes pa mam nekaj več izcedka, ki je skor rjavkaste barve? Mislite da je to to? O plodovnici pa ne duha ne sluha. Kaj pa vem, mogoče mi po kapljicah odteka, ko mam včasih na vložku samo kaki flekec mokrega- ampak bi to lahko blo tudi od vročine, ker mi je pa nonstop tak vroče, da katastrofa. Hmmm...?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2009 19:51:06   
marjetica8
Meni se je tud tko zacelo...Najprej sem mislna da mi plodovnica odteka k sem mela skoz neki mokre hlacke in sem sla v P. Pa so me domov poslali, ces da sem odprta 1 cm in da to ni plodovnica. Mi je verjetno unevede uhajal urin, ker se mi je dan prej spustil trebuh. Pol sem mela celo noc neke kvazi popadke, sam ful neredne in so tko kot pri tebi minili in sem zaspala. Nasledni dan sem dobila rjavkast izcedek in sem spet sla v P. Tam so me pregledali in rekli da je zto zacetek poroda, ampak da lahko traja se 1 teden da bom rodila..in spet domov. No, tisto noc, sem potem mela pa res popadke, ki pa niso bli redni - najprej tko od 20 - 15 minut (tko, en na 20, pol en na 16, pol en na 17, pol en na 21 itd...), ta meja se je zacela nizat od 15 - 10 in zjutraj ze 10 - 5 minut, nakar sem klicala v P in so rekli da naj pridem. In ob 17. 03 je bil rojen nas user posted image user posted image !! Meni tudi ni odtekla voda - sploh mi ni - so mi predrli mehur ko sem bla ze 8 cm odprta...Tko da ce si se doma, pocakaj popadke na 5 minut in pol gas v Puser posted image ! pa SRECNOuser posted image !

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?