|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje plodovnice????
20.3.2009 7:35:37   
anny1
Punce vem da se je že kar nekaj pisalo o tem, a vseno bi vas vprašala za vaše mnenje, stvar je sledeča sem v 30t user posted image  prejšnji petek se mi je- kot so ugotovili v P- odluščil čep in ačeli so se popadki, v torek sem bila v P s popadki na 5 min vendar ker niso videli nobene hude krize so me s popadki poslali nazaj domov, če se bo stvar nadaljevala naj pa pridem nazajuser posted image . No popadki se ne ustavijo so kar intenzivni samo niso pa redni-tisti za rodit v 2porodni fazi bol so podobni popadkom v 1porodni fazi- poleg tega pa se mi pojavlja še nekaj nekaj kaplic prozorne tekočine ko vstanem, se vsedem ali pa grem do wc-ja, raa mokro med nogami, nima vonja ali barve, samo mokro je. A je možno da se recimo da kar nekaj dni odteka plodovnica? Sem sicer 3user posted image  samo pri obeh porodih so mi oni predrli mehur tako da niti podrano ne vem kako zgleda če ti odteka plodovnicauser posted image , otrok je že kar nekaj časa bol miren in to sem tudi povedala v P, mv se je sicer skrčil a ne na kritično dolžino 2,5cm je še bil na 3,0cm kaj mislite punce je možno da mi odteka plodovnica, kako naj vem da se kaj dogaja če prideš v P s popadki pa te pošibajo domovuser posted image  punce poočuser posted image
lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtekanje plodovnice????
20.3.2009 8:22:34   
pokec3609
samo tale je pa čudna.....30 tednov, popadki , oni te pa domov pošljejo.......v kolikor boš še ostala doma, bi ti jaz svetovala da čim več počivaš ( ležiš) in da spiješ čim več tekočine
V kateri P si pa bila ?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 8:34:41   
pikapoka12345
Živjo,

upam, da si dobro. Drugače pravijo, če plodovnica odteka počasi ti stalno malo teče. Baje. ALi pa se ulije. Ampak, če so ti že rekli, da nimaš čepka je lahko kaj.
Ti kar pojdi nazaj in se pozanimaj. Nekatere pošljejo tudi 5 krat domov, pa se ne obremenjevati s tem. Jaz sem bila tudi že tam k sem imela krvav izcedek, pa je bilo tam vse super. Ampak če ti nisi mirna tudi tvoj otroček ne bo in je potem lahko kaj narobe.

Le pogumno.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2009 8:37:26   
lily32
Ne se hecat! user posted image Pojdi nazaj v porodnišnico in povej, da sumiš, da ti plodovnica odteka, saj je nevarno za okužbe otroka. Naj te ponovno pregledajo, saj za to so tam!

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 8:41:24   
metuljčica1
Res pojdi nazaj, ker meni je en dan preden sem šla rodit tudi tako počasi odtekala, no drugo jutro se je pa vlilo.Saj moja je bla donošena.Pojdi se raje pokazat

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2009 8:55:48   
anny1
Hallo,
bila sem v LJ porodnišnici bom pa vidla ker morem dones do svoje G pa da vidmo kaj bo rekla,
punce hvala

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 10:26:06   
pokec3609
joj joj.....ne vem no, kaj so zdej začeli v zdravstvu šparat že na nosečnicah al kaj?
....men bi se utrgal od skrbi in strahu, bi pomoje kar tam pri vratarju kampirala dokler me ne bi v bolnico vzel.
....ne rečem, da bi bla kaj vem že čez 35 tednov noseča, tko pa tolk kmalu, pa tkole rečejo

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2009 12:47:34   
cupacups
kar pejt v porodnisnico...men je tud takole po kaplicah odtekala, sploh vedla nisem da se je zacel dogajat (35t)
so naredil test vode in ugotovil da je ploda voda...in sem sla rodit

tako da kar pejt lepo tja....pa tud ostra bodi z tistim sestram ce bojo kej pametne....sem mela lih eno pametno ko sem tja prisla zarad vode...ona je tam da delo opravlja ne da se zgraza in daje razne komentarje.tak da jo kar ustavi ce bo kaj pametovala..mas vso pravico pridet tja ce si v skrbeh...noben ne bo iskazal zalosti ce bos prej rodila kvecjem se bodo zgrazal kako da nisi prisla, slabo vest bos pa ti imela ne oni...
tako da postavi se za sebe!
pa srecno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2009 12:59:13   
pokica_
anny1, upam da si šla nazaj v P, da te še enkrat natančno pregledajo. Jaz bi jim tako dolgo težila, dokler res nebi vedla če je vse ok! user posted image V taki situaciji te morajo pod nujno not sprejet, ne pa domov poslat. Jaz sem 3 tedne nazaj imela tudi popadke že na 7 min, v 27. tednu. Pa so me kar 5 dni not zadržali in mi preprečili prezgodnji porod.
Držim pesti zate in za pikeca!user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 20.3.2009 13:06:19 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2009 9:36:02   
anny1
Hallo punce
glede na to da se je malo pomirilo nisem šla v P sem pa govorila  G in je rekla da če se ne bo ustavilo čez vikend in če  se bo otrok umiril naj grem not, sem pa dobila napotnicouser posted image
hvala šeenkrat
lp

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2009 18:55:25   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Hallo punce
glede na to da se je malo pomirilo nisem šla v P sem pa govorila  G in je rekla da če se ne bo ustavilo čez vikend in če  se bo otrok umiril naj grem not, sem pa dobila napotnicouser posted image
hvala šeenkrat
lp

Vse lepo in prav, samo mene ta stavek strašno moti. Ko boš ti pogruntala, da se je otrok umiril je lahko že prepozno. user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2009 19:04:28   
piamaria
anny1 splošni nasvet.... v vseh ostalih porodnišnicah te vzamejo na opazovanje, čep odluščil, popadki, otroček nemirenuser posted image  adijo pamet!
So pa modri ja!
Ti pojdi po strokovnio mnenje v drugo P in povej kaj se dogaja!
resnično, če pa še nimaš Angelsaund, pa sploh ne boš vedela, kdaj se lahko(uopam, da ne) kaj zgodi, kar ni treba!!!!
Hitro drugam po pomoč!
Pokliči drugam in razloži, čimprej.
Jaz tako mislim,ker vem, da so tri moje kolegice potem in podobnih izkušnjah počivale 2 tedna v P in nato še po potrebi, kaj se pa grejo!
No srečno!

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2009 20:00:56   
anny1
Hallo punce,
ja vem da je vse skupaj malo minouser posted image  in sem sama tudi vsa razočarana, a na žalost so "taka pravila"user posted image user posted image  vendar se strinajm z vami da je potrebno še eno mnenje in upam,glede na to da se mi popadki stopnjujejo da držim do jutri, čene pa ne tako ali tako....user posted image  
hvala vam res ste zlate 

< Sporočilo je popravil anny1 -- 21.3.2009 20:01:45 >

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2009 20:04:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Hallo punce,
ja vem da je vse skupaj malo minouser posted image  in sem sama tudi vsa razočarana, a na žalost so "taka pravila"user posted image user posted image  vendar se strinajm z vami da je potrebno še eno mnenje in upam,glede na to da se mi popadki stopnjujejo da držim do jutri, čene pa ne tako ali tako....user posted image  
hvala vam res ste zlate 

kaj pa če samo pokličeš za mnenje v Kranj ali Postojno? In nič ne razlagaš, da si že bila v LJ? Bi bilo verjetno zanimivo slišati še njihovo mnenje...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2009 20:37:05   
Gina
Tole kar ti opisuješ se je meni dogajalo pri 3. nos. ko mi je odtekala voda. Izrazito mokro je bilo, ko sem skrčila trebušne mišice. Sem recimo ležala, pa ko sem se iz ležanja usedla, je bilo kar mokro pod mano. Tolk recimo, da je bil vložek poln. Potem se je to ponavljalo in sicer vsakič, ko sem trebušne mišice uporabila, pa ponoči, ko sem se obrnila v spanju in ker nisem vedela, a je to to al ne, sem dala vložek proč. No, takrat pa vidiš, da je res vse mokro, kot bi se polulal malo. Ko sem klicala v P, so mi rekli, da ni panike, da takole lahko odteka par dni in naj pridem zjutraj rodit. Bila sem pa že čez rok.

Pojdi se vseeno pokazat. Pa kam drugam, če so v Lj. preveč indiferentni. Ni se za hecat s takimi rečmi.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.3.2009 9:24:30   
anny1
Hallo punce
gina-ravno to me skrbi da bi bila res plodovnica in ker dr.Pušenjaka do ponedelka ni v P-takrat pa moj dela in sem bre prevoza, saj sama ne upam za volan k se mi je prevečkrat dogodil da se je sprožu kak krč-popadek, pol je pa en norc predme zapelu da bi bil kmalu user posted image user posted image - no in spet vse odpadeuser posted image  moj pa nažalost ne mora zamenjat ker je samuser posted image
kaj naj...?
lp

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.3.2009 19:26:06   
Gina
A ti še teče, ali je bilo kaj drugega? Če ti tako po malem teče, ti menda še ne bo vse odteklo. Meni je teklo kar nekaj in to celo noč, pa še vse dopoldne, potem se je pa feeeejst ulilo šele sredi poroda - če bi teklo počasi, bi lahko teklo najbrž še tri dni, preden bi zmanjkalo. Vode je ponavadi kar precej v nas med nos. Sicer pa se pojdi jutri pokazat. user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2009 10:16:45   
anny1
Zdravo punce,
gina-ja je možno da mi odteka, vendar ker odteka pomalem-par kapljic še ne bo odtekla kompletno-sem govorila s porodnišnico in morem na kontrolni uz ta teden samo moram pa biti pozorna na telesno temperaturo ker če je plodovnica se bo začela tel.tem. višati ker vedno pride do vnetjauser posted image  tako da se mi je pa malo ostavilo-včeraj ni blo nič "mokrega" tako da nisem pod urgentno šla v P,
hvala vsem še enkrat

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?