|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstranjevanje čokoladnih madežev
25.4.2007 17:45:23   
lolita_0
Doma imam dva nadobudneža, ki se velikokrat sladkata s čokolado, čokoladnim sladoledom,... Do sedaj mi še ni uspelo, da bi z njihovih oblačil odtranila te madeže. Ali ima katera kakšen nasvet? Aja, pa še isti problem imam s travnatimi madeži.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstranjevanje čokoladnih madežev
25.4.2007 18:53:25   
asso
ojla,

ja, jaz sem tudi nekaj časa nazaj spraševala pa dobila nekaj odgovorov, ampak nobeden ni bil ta pravi.
Nakar sem kupila v Mullerju (in tudi drago plačala) čistilec prav za čokolado. Tisti majhni od Dr.Beckmann Schoko&Ketchup. Imajo jih tudi v Mercatorju in Sparu samo ne za čokolado (mimogrede tudi pol cenejše). S tem gre res dol, samo moraš nanesti gor preden opereš. Ker če ugotoviš kasneje, da ni šlo dol ne gre glih več dol...

Za travnate madeže pa je OK tudi Vanish (kar za čokolado ni).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu lolita_0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 19:23:15   
tascha
Za take madeže (čokolada, sadje, trava...= imam jest milo HIRSCH (reumen ovitek in 2 sta notri), pa s tem mal požajfam in kar spravim dol.user posted image Prej sem probala vse Venishe, pa Bio shut pa kaj vem , pa nobeden ni bl tako učinkovit kot to. Je pa slaba stran tega, da se da dobiti samo v Avstriji v Šparu, vsaj jest je pri nas še nisem vidla.user posted image Če je kakšna vidla to milo pri nas, naj prsosim pove, plizzzz.user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 19:58:47   
mika
Ker če ugotoviš kasneje, da ni šlo dol ne gre glih več dol...
user posted image user posted image ojoj, moja pupa je novo trenirko umazala s čokolado in ni šlo dol. sedaj sem dala vanish gor in čakam, da stroj opere. ravno danes sem razmišljala, da vsi madeži na pupinih oblačilih ostajajo gor, prej pa ni bilo težav. a je mogoče tudi od pralnega stroja odvisnouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 21:31:51   
morskadeklica
Po mojih izkušnjah pa je največ odvisno od blaga samega. Iz določenih cunj gredo madeži (tudi trava, čokolada) dol brez problemov, dodatnih čistil. Iz določenih pa jih ne spravim dol z ničemer. Drugače pa jaz po nasvetu kolegice večkrat uporabim tudi univerzalno čistilo meglio (taka rumena tekočina), našpricam pred pranjem in včasih kar uspe.

lp

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 21:44:49   
lelaval
Po mojih izkušnjah pa je največ odvisno od blaga samega. Iz določenih cunj gredo madeži (tudi trava, čokolada) dol brez problemov, dodatnih čistil. Iz določenih pa jih ne spravim dol z ničemer

Jaz mislim isto. I kavbojk npr. spravim vse dol brez težav, dočim s kakšnih bombažnih majčk od punc pa ne, če ne opazim takoj.
Jaz madež zmočim (da je blago mokro), potem pa namažem gor tekoči prašek ex - s sodo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 14:06:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2007 21:56:54   
TONČI.
vržem v stroj, prašek ariel in nimam takih problemov. Edino, kar mi pri eni majici ne gre ven, je bila breskev.

(odgovor članu lolita_0)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2007 22:06:29   
Marogica
Poližem dol, ker imam čokolado tako radaaaa.user posted image

Resno? Normalno operem, prej pa namažem z Vanich milom. Se pa strinjam, da je najbrž res od materiala odvisno, ker na enih kljub uporabi Vanisha fleki ostanejo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.