|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstranitev žrelnice
5.6.2007 10:44:40   
Tajduška
Pozdravljene,

imam deklico staro 19 mesecev in je dr. Žeger svetoval odstranitev žrelnice. Pravi,d a ima povečanje polipov.
Zanima me, ali je že katera mamica dajala to skozi pri svojem malčku, kakšen je poseg, kakšno je okrevanje, postopek operacije, čakalna doba na operacijo (ko sem poklicala so mi povedali da 2 leti!), bivanje v bolnišnici koliko časa?

Hvala za kakršenkoli komentar in veliko, veliko zdravja vašim malčkom.

Hvala, Tajduška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstranitev žrelnice
5.6.2007 11:14:54   
Tia27
mi imamo tudi pri 3 letnici povečano, ampak sem proti operaciji, ker se s tem le malokrat reši osnovna težava,ker potem se pa lahko npr. pojavljajo pa bronhitisi nam. vnetje ušes al pa angina, pri tej ti bodo pa na orl rekli mandlje stran itd..razen Izjema je  če bi imela težave, jih je imela vnetje ušes non stop dokler nismo šli k homeopatinji, ji je dala zel. pilule in od tekrat imamo hvalabogu mir.Še vedno ima povečano, ampak je ne bomo odstranili, ker nima težav, da potrkam,niso zdravniki vso pamet na tem svetu kupil veš,veliko sreče in lp

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 11:26:01   
Tajduška
Jaz bom pa kar verjela zdravnikom da je to nujno potrebno narediti, glede na to, da je imela v letu dni 8 krat bronhitis, pa nenehno kašlja in nenehno ji iz noska teče. Skozi smo na pumpicah in verjemam zdravnikom, da je treba nekaj storiti.
Vsak se pač na koncu odloči sam zase in za svojega otroka.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 11:44:49   
gumbek
Kam pa si šla k homeopatinjiuser posted image user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 11:59:09   
Tia27
od žrelnice zagotovo nima bronhitisa, kvečjemu ga ima, ker je odstranila npr. mandlje ali pa slednjo in gre vse naprej na pljuča.Moteče je misliti, da če vse porežeš ven da je pa potem ok.Ponavadi je še slabše velikokrat.
Problem je drugje na imunskem sistemu in na temu je treba delati.Če pa žrelnica dela probleme npr. vnetje ušes, dihanje na usta , otežuje govor,takrat je pa za odstranit, se strinjam.Vsak ORL-jevec bo rekel(jih poznam po celi slo in tale je iz MB ane?) če je žrelnica povečana ven, ga ni ki to ne bi rekel, oni so kirurgi ne pediatri ali hematologi, da bi delali na imunosti otroka.Če otrok nima težav zaradi povečane žrelnice sem proti odstranitvi, ker potem gre VELIKORAT-NE VEDNO naprej bolezen na pljuča,grlo, dokazano,otrok lahko preraste to stopnjo povečane žrelnice in ni nobenih težav,  beri na internetu kaj študije iz svetovne medicine, pa boš to ugotovila.
Enostavno ne razumem ljudi, ki imajo "dohtarje" za najbolj pametna bitja na tem svetu, pa ne bom se izdala kje delam, ampak izkušnje so me naučile in življenje, da niso vsevedi, le zelo zaščiteni so, so vsemogočni ja,noben jim nič ne more, ne pa vsevedi!!!!Kakšni primerki se najdejo od zdravnikov, bohpomagaj,boljš da ne razlagam!
Tud starši predenj naredite kakšen korak za svojega otroka berite, beritre in se posvetujte še pri katerem drugem zdravniku, ne takoj se zaletet.
Tajduški pa želim, če se odloči za OP, da bo potem res vse ok, da ne bo več težav,če jih otrok ima.Lep pozdrav.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 12:02:33   
Tia27
V Ljubljani je ena super pediatrinja-homeopatinja- Dr. Goriškova, vsi jo pohvalijo, a ima fuuuuuul gužvo, je treba ful čakat, mi smo k njej šli lanski junij in od takrat,da potrkam še ni dobila antibiotika.Prej pa non stop, tako da smo presrečni,lp

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?