|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstopanje maternice
12.1.2008 10:45:20   
Anay
Evo zopet jaz. Počutim se ok, ne krvavim  več ampak še vedno ležim in lenarim. Mam pa vprašanje za vas. kaj pomeni kronično odstopanje oz. luščenje posteljice? Tukaj namreč s puncam debatiramo o tej stvari.

Hvala vam za odgovore pa še enkrat hvala vsem za včerajšnje vspodbudne besede. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstopanje maternice
12.1.2008 10:56:20   
metkica1
Super, da se je stanje umirilo. user posted image user posted image
Le malo še naj počaka tvoja pikica.

Veš na tvoje vprašanje ti ne vem odgovorit, sem te pa brala v prejšnjem postu in držim pestke za tebe.

Jaz sem isto krvavela mi je posteljica isto odstopala in so mi morali takoj narediti CR. Sem pa bila dobre 14 dni do roka.
V glavnem zdrži še malo, pa prišepnem ti ne preveč poslušat punc na oddelku, ker vsaka ima svojo nič kaj fajno zgodbo in potem samo premlevaš in premlevaš pa še večja panika te grabi. user posted image
Punce zdržte še malo, vem kak je neprijetno biti v bolnici sploh, ko imaš doma še eno pikico. Ampak tudi to mine in je vse 1000 krat poplačano.
Sem zabluzila, brez zamere.

Drži se in vse user posted image  s tabo!

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2008 12:18:29   
Anay
A je možno odstopanje maternice zaradi hudega dražečega kašlja, ki traja 3 tedne.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 12:22:59   
bastian111
Mislim da ne ;niti z kihanjem ,niti z kašlanjem tako vsaj tisti v belem trdijo.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 13:16:33   
Anonimen
PREZGODNJA LOČITEV PRAVILNO LEŽEČE POSTELJICE: pri pravilnem porodu se posteljica loči v tretji porodni dobi, ko je plod že porojen. Če se placenta loči v nosečnosti ali 2dobi, nastopi kravitev in placentarnih žil. Kri se nabira med maternično steno in postejico, ter se izloča iz spolovila navzven oz. do materničnega vratu, če je kri med maternično steno in plodovimi ovoji. Če se placenta loči 1/3 plod ne preživi, ker je delovanje placente okrnjeno. Vzroki: nenadna dekompresija raztegnjene maternice pri pretrganju plodovih ovojev pri polihidramiji; anomalije maternice; okluzija sp. dela v.c.; hipertenzija pri preeklampsiji; prekratka popkovnica; nepravilna prehrana, pomanjkanje folne kisline; poškodbe... Znaki: abdominalna krvavitev+bolečina; občutljivost maternice; občutljiv trebuh na dotik; večja maternica; pri večjih krvavitvah hipovolemični šok, anemija, težko splošno stanje; prenehajo plodovi utripi, ni več gibanja ploda. Zdravljenje: pri huih oblikah moramo porod oz. nosečnost končati ali s carskim rezom oz. pospešitvijo poroda, z jajčanjem popadkov ali z vaginalnim op po. Boriti se moramo proti anemiji bolnice in dvigovati njeno splošno stanje.

Želim ti vse dobro.user posted image

aspirinčica

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?