|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odsotnost - telefoniranje v vrtec vsak dan?
18.10.2006 16:16:42   
maya_slo1
Moj otrok je zbolel, smo klicali v vrtec, da je dobil vrocino, zdaj pa ne vem ali je potrebno klicariti v vrtec vsak dan dokler ne ozdravi?

Hvala za odgovore!

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odsotnost - telefoniranje v vrtec vsak dan?
18.10.2006 16:31:28   
tinatona
Ne ne rabiš klicat. Saj si najbrž povedala kdaj približno bo prišla. Jaz vedno govorim z njegovo vzgojiteljico in ji povem kdaj imava predvideno kontrolo; pa jo potem še enkrat pokličem.

LP

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 16:46:17   
Jančika_
Mi smo klicali vsak dan, ker je imel samo vnete oči in bi lahko bil že čez dan ali dva dober, pa nobene kontrole pri zdravniku nismo imeli dogovorjene. Drugače pa še ni bil bolan, tako da ne vem; verjetno je najboljše tako, kot predlaga tinatona.

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 19:10:17   
bobek05
ko je imel vneta ušesa, sem poklicala v pon. in jim kar povedala, da ga cel teden ne bo - saj je itak bil cel teden na antibiotikih (potem pa nisem več klicala)... zdaj, ko je imel drisko in malo močnejšo virozo, pa sem klicala, da nas ene 2 dni ne bo in 3. dan je res bil boljši... če ne bi bil bi pa poklicala, da ga še ne bo

pri nas je tako, da če veš, da se stvar ne bo pozdravila v dnevu ali dveh, ne kličemo vsak dan, ampak povemo, da ga ne bo npr. 1 teden

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 20:29:46   
Marogica
Mi ponavadi pokličemo tisti dan, ko je zbolel in povemo v vrtcu, kakšno bolezen ima ter da ostane otrok doma, dokler zopet ne pride v vrtec. Ne kličemo vsak dan. Saj vzgojiteljice nekako vedo, da če otroka do 8. ure(naša dva sta vedno do te ure v vrtcu) ni, da je njabrž še vedno bolan.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 20:46:53   
Ro-La
jaz odsotnosti ne javljam, razen v primeru, da bi bruhal, driskal ali imel kakšno drugo nalezljivo bolezen (npr. vodene koze, škrlatinko...)

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 21:05:26   
Pajaca
Pri nas kličeš prvi dan, če prb veš kaj mu je poveš da ima rečmo drisko in one tud vejo da je to lahko 2 al pa 7 dni. Odvisno od otroka. Če veš da ga rečmo 3 tedne ne bo, pač vsaj jaz bi to sporočila. Pa tudi na sestanku so nam rekli, da pač ni potrebno javiti jutri pa pride, da imajo vedno dovolj hrane za otroke, da pač če slučajno zmanjka (kar se še ni zgodilo) imajo vsi dovolj za kosilo, ker javijo naprej da pripeljejo več hrane. Drgač pa vem da imajo pri nas polno rezerve. Pač imajo vsaj kakšno marmelado in maslo spravljeno, ko pač kdaj ostane in ne vračajo ampak shranijo. Al pa majo piškote, da naj ne skrbimo da otrok sigurno ne bo lačen.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 7:30:25   
srki
Pri nas pokličeš samo prvi dan.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 7:41:46   
Anonimen
Pokličeš samo, če gre za nalezljivo bolezen, vodene koze, rota virus, ipd...Jaz nisem še nikoli, saj itak vidijo, da ga ni.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2006 9:22:05   
muza
Ko je naš otrok zbole (nič nalezljivega, prehlad, viroza,..), smo poklicali v vrtec (bila je sreda) in povedali, da ga ne bo do konca tedna. Čez vikend naj bi se pozdravil. Vendar v ponedeljek še ni bil zdrav in primeren za v vrtec, zato smo zopet javili vzgojiteljici, da ga najverjetneje še naslednji dan tudi ne bo.
Ona pa je rekla, da v bistvu ni potrebno vsak dan javljati, ker če bo otrok prišel, bo prišel tako ali tako najkasneje do 8.30, do te ure pa se ponavadi javlja odstnost.

Po drugi strani pa naj omenim, da se mi tudi ne zdi najboljše, da bi vsi vsak dan javljali odsotnost otroka, ker imajo otroci okrog 8.00 zajtrk in ima vzgojiteljica takrat več kot preveč dela, še posebej v najmlajših skupinah in to ni najprimernejši čas za telefon. Mi je ljubše, da se ta čas nameni otrokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2006 7:50:58   
Barbka*
Lep pozdrav vsem!
Ko sem videla to temo, sem se odločila da odgovorim.Sem vzgojiteljica in vem kako je najbolj prav pri sporočanju.
1.Če otrok zboli oz. ga ne bo v vrtec (tudi samo za 1 dan) morate sporočiti zjutraj do 9h.Zakaj?Zato da se ve za prehrano (da bo vaš otrok odsoten) in hkrati tudi me vemo, da ga ne bo.
2.Nujno morate sporočiti, če ima otrok prenosljivo bolezen (npr.rota virus), da obvestimo vodstvo in da smo me pozorne na znake bolezni.Hkrati moramo v primeru rota virusa vse igrače oz. celotno sobo razkužiti, da ne pride do nadaljne okužbe.Taka so pravila hasap-a (higienska pravila).
3.Če veste, da vašega otroka naslednji dan ne bo, sporočite takoj! Saj če sporočite isti dan odsotnosti se še vedno šteje kot da je prisoten, šele naslednji dan se šteje njegova odsotnost.Taka so žal pravila. Zato...
MORATE SPOROČATI ODSOTNOST! Ne pa vsak dan...dovolj je samo 1x.

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2006 16:23:02   
srki
Mi pokličemo samo enkrat-tisti dan, ko zboli. Samo okvirno povem, koliko časa ga ne bo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2006 17:19:56   
Grascakinja
Pokličem in povem, da je ne bo in koliko časa predvidoma. Dan, preden gre nazaj v vrtec spet pokličem, da povem, da naslednji dan pride. Torej pokličem 2x, ne glede na trajanje bolezni.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Nosečnice in pitje vode
пеперутка16

Koliko vode popijete na dan?

Do 1 L. (21%)

Do 2 L. (29%)

Več kot 2 L. (43%)

Ne vem. (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!