Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 27.7.2005 21:29:47
|
|
|
|
urši77
|
V zadnjem mesecu so skoraj vse :nosecka: odprte 1cm, le da enim tega ne povedo:) To pa ne pomeni ,da se :duda: zaradi kaj takega tudi prej rodi. Tako da-po moje ni panike:) LP
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 27.7.2005 22:02:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem bila na PDP odprta za en prst, rodila sem pa 9 dni čez rok z umetno sproženim porodom.
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 27.7.2005 22:30:49
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem bila v 35 tednu odprta za 1 prst, rodila v 38t z elektivnim CR-če pa tega nebi bilo pa bi pomoje dočakala PDP!
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 27.7.2005 22:37:06
|
|
|
|
dix
|
Tudi jaz v 35 t odprta 1 psr pa sem zdržala skoraj do konca (-3 dni) pa še to bi mi uspelo mogoče če ne bi imeli zabavo za RD za malega in sem na veliko kuhala in skakala okoli mesa itd. Ko sem se po 2 urah pečenja mesa vsedla sem takoj vedela da bom čez 2 dni rodila in tako je bilo ;):)-
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 28.7.2005 9:46:37
|
|
|
|
bskrle
|
JA POČAKAJ,DA JE 37-ti TEDEN, potem pa ni kaj skrbeti. Jaz sem se odpiral v 34 tednu, potem sem morala ležati v bolnici, pa so mi morali vseeno potem dati flašo,da sem rodila, se pač bolj slabo odpiram sama. Vem,da ob dvoletnici težko počivaš, pri nas smo angažirali celo familijo, da sem jaz tisti teden počivala, le pod tem pogojem so me spustili iz bolnice. Če ti ni treba v bolnico, potem stvar ni kritična.
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 28.7.2005 21:06:12
|
|
|
|
Olivija
|
ej, hvala za spodbudne odgovore, trebuh pa še vedno kr mal boleče otrdeva, kljub magneziju. Samo še kakšna dva tedna zdržmo in bo :bravo: Olivija
|
|
|
|
odprta za en prst (rok konec avgusta) 30.7.2005 16:37:27
|
|
|
|
mirka
|
Jaz sem bila z ANo tako odprta že mesec dni prej. Rodila sem en teden pred rokom in zelo hitro - v bolnico sem prišla za dlan odprta in rodila v 1,5uri. To je samo dobro zate, kar pomeni da se telo že pripravlja na porod in sigurno se bo pol vse hitro dogajalo. To je samo dobro, zdaj pa le počivaj in probaj še malo zdržati, ker vsak gramček se pozna ki ga dojenček dobi še v trebuhu. Pa srečno!:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?