Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 26.3.2006 20:40:09
|
|
|
|
dix
|
To jih kar pusti odprta, da boš pa svojega prepričala da se ne razlufta stroj sam, enkrat zapri po pranju vrata in čez približno 1 uro bodo vrata na notranji strani že zarošena. Jaz jih imam vedno odprta, stroj je tudi skoraj sred kopalnice pa nikoga ne moti, vrata so paprecej velika. Boste se že navadili.
|
|
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 7:04:00
|
|
|
|
Lunca1
|
Pusti jih priprta, saj ni treba da so na stežaj odprta.
|
|
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 7:10:53
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz imam vrata vedno odprta. Kot je rekla predhodnica, ni treba, da so vrata na stežaj odprta.
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 7:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
in pralni in sušilni stroj sta vedno odprta. sej ni treba na stežaj, glih kak cm tok da sveži zrak not pride
|
|
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 7:57:50
|
|
|
|
MarijaPo
|
enako kot predhodnice
|
|
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 8:06:26
|
|
|
|
PrimožL
|
Sem šel pogledat na http://www.gorenje.si navodila za uporabo pralnega stroja. Piše, da je potrebno po pranju pustiti vratca priprta, da se stroj posuši. Priprta, ne odprta.
|
|
|
|
RE: odprta vratca na pralnem stroju 27.3.2006 8:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih tudi zaprem, ker nočejo stati samo priprta, se kar odprejo. To delam sedaj slaba 4 leta, pa ni nič narobe, nobenega vonja. Mene je poleg vonja skrbelo, da ne bo z gumo kaj narobe, pa ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?