|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odprta 2-3 cm
20.8.2009 7:17:02   
Anonimen
Pozdravljene.

Rabila bi nasvet. Včeraj sem imela pregled. sem v 38.tednu. Na pregledu je G opazil, da sem odprta 2-3 cm, mat.vrat zmečkan in "pripravljen", glavica vstavljena. Sedaj me zanima, kdaj lahko pričakujem porod? Aja, CTG ni pokazal popadkov.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odprta 2-3 cm
20.8.2009 7:21:05   
Čebel@
jaz sem imela izcedek in sem se šla pokazati v p,kjer so ugotovili da sem 2 cm odprta....so me sprejeli,dali tabletko za odpiranje(okoli 12.00),ob 18.30 sem šla na klistir in ob 21.30 rodila

lahko da boš še kar neki časa počakala,ker nekatere so odprte in še ne grejo roditi......bodi v pripravljenosti,ko se bojo začeli popadki pa kar lepo v p

srečno in upam da boš kmalu cartala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 7:26:20   
tailor
kaj pa je rekel gin.?
meni pri drugem porodu so mi rekli da sem se odpirala ponoči ,rodila sem zjutraj 0b10 45 ,porod pa je potekal zelo hitro. če je tvoj prvi bo tajalo verjetno več časa ,lahko boš šla danes.je pa res da da vsak porod je drugačen .zdaj sem noseča v tretje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 7:37:16   
Anonimen
Pozabila sem povedati, da je to moja druga nosečnost. Gin je rekel, da ko se bo začelo, pa kar v P. Sem ga vprašala, če je lahko kaj bolj natančen: pa je rekel, da nima dobre povezave "z zgornjim".

(odgovor članu tailor)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 7:43:40   
tailor
nič,najbolje da počakaš na popadke oz. da ti odteče voda,meni so začeli popadki glih na avtocesti,bila sem naročena na pregled v bolnici drugače se tak ne bi niti odpravla ,rodila sem pa od popadkov  naprej v 30 min-pribl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 9:24:53   
sayuri
Jaz sem šla rodit, ko sem bila 3cm odprta. user posted image  Po moje bo kmalu - lahko že danes, lahko jutri, čez 2 dni.... Lep in hiter porod ti želim user posted image

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 9:27:08   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Pozdravljene.

Rabila bi nasvet. Včeraj sem imela pregled. sem v 38.tednu. Na pregledu je G opazil, da sem odprta 2-3 cm, mat.vrat zmečkan in "pripravljen", glavica vstavljena. Sedaj me zanima, kdaj lahko pričakujem porod? Aja, CTG ni pokazal popadkov.
Hvala.

Kaj je to tvoj prvi otrok?

pri ta drugem sem se v 30 min odprla iz 2cm na 10 cm.user posted image

Pa ne se vstrašit. naredi kot so ti rekli oz kot čutiš. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2009 9:28:21   
blaža
Aja sem vidla, da je drugi otrok. jaz bi se počasi kar spokala v porodnišnico, ne bi preveč čakala. ker ni niti nujno, da ti dosti prej pred porodom voda odteče, meni pri prvem ni.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 9:38:54   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Pozdravljene.

Hvala.

Jaz sem imela pri svoji punčki popadke pri 30.t user posted image V porodnišnici so ugotovili, da sem 3cm odprta, da sem morala ostati notri. Podpake so vedno bili na 3min, da so me v LJ z rešilcam peljali in tam so se popadki ustavili. So mislil, da bom kmalu nazaj v porodno prišla, ko so me dali na oddlek po 8 ur na CTG (v porodni sobi) VENDAR NISEM  user posted image user posted image 1 mes sem bivala v porodnišnici dokler so se odločili na CR pri 34.t user posted image zaradi lege.

Dokler niso popadki se ne bos odpirala.... vendar nimaš dolgo do poroda user posted image

Vso srečo

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 14:17:20   
Anonimen
Srečno pri porodu! Mene so pri treh cm poslali v porodno, predrli mehur in mi dali umetne popadke.

Aja, pa maternični vrat upam da nimaš zmečkan :-)....zmehčan pa že!user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2009 16:28:06   
izgubljena_ovcka
No, sicer je res, da je bila to moja prva nosečnost ampak jaz sem hodila 2 prsta odprta skoraj mesec dni naokrog... Vse je bilo "pripravljeno", čep se mi je odluščil že kdo ve kdaj, popadkov pa od nikoder. Potem se je pa nekega dne začelo kar iz nič tako da nihče ne more rečt kdaj z gotovostjo lahko človek porod pričakuje... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2009 20:46:46   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

No, sicer je res, da je bila to moja prva nosečnost ampak jaz sem hodila 2 prsta odprta skoraj mesec dni naokrog... Vse je bilo "pripravljeno", čep se mi je odluščil že kdo ve kdaj, popadkov pa od nikoder. Potem se je pa nekega dne začelo kar iz nič tako da nihče ne more rečt kdaj z gotovostjo lahko človek porod pričakuje... user posted image user posted image

Tudi jaz. V P naj bi šla sama, da bi mi predrli mehur in sprožili popadke, potem pa mi je 5 dni pred PDP odtekla voda sama od sebe. Od tega trenutka pa do poroda je minilo slabih 7 ur, od tega sem bila v P 5 ur. Pa je moj prvi otrok. Je pa res, da sem bila idealna za rodit, nič problemov in do zadnjega na nogah. Če bi pa večinoma ležala, bi pa mogoče prestavila za kakšen dan ali dva.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2009 10:47:48   
Anonimen
V drugi nosečnosti sem bila odprta 2 cm 14 pred PDP, rodila sem 10 dni čez rok, spontano, torej je bilo 3 tedne vse pripravljeno, pa nič od tega user posted image .
Ko se je končno začelo, je šlo zelo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2009 10:50:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Srečno pri porodu! Mene so pri treh cm poslali v porodno, predrli mehur in mi dali umetne popadke.

Aja, pa maternični vrat upam da nimaš zmečkan :-)....zmehčan pa že!user posted image

istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem imela nič svojih popadkov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?