Ekaz
|
No, jaz odpovedi sicer nisem dobila, me je pa po vrnitvi s porodniške čakalo "prijetno presenečenje". Sedemnajst let sem delala na področju odnosov z javnostmi, to področje sem v podjetju jaz postavila na noge,.. ne da se hvalim, vendar prepričana sem, da sem delo res dobro opravljala (da ne govorim o nadurah, ki sem jih naredila, o prazničnih dneh, ko sem bila v službi). Med porodniško me je nadomeščala shirana punca, ki nosi minike. Vsi so me opozrarjali kako je grebatorska, vzvišena....Pridem s porodniške, delam en mesec, ko me direktor pokliče in pove, da bom jaz nadomeščala delavko, ki gre na porodniški dopust. JAZ, ki imam stalno službo in iz področja PR v področje logistike?!?!? To zato, ker je bilo treba shirani punci naredit podaljšanje...Ko sem se začela bunit mi je direktor dal glupe odgovore: ja, sedaj, ko imaš družino, ne morem od tebe zahtevat, da boš delala nadure. Edino ti si v podjetju sposobna se tega posla naučit! Halo?!?!?! Na istem smo jaz, ali pa nekdo povsem nov, saj tega posla res nič ne poznam. Kakorkoli. Morala sem it. Zapustit pisarno, posel, ki ga rada opravljam in v povsem neznano logistiko. Shiranka pa je dobila podaljšanje za šest mesecev. Jaz sem mislila, da me bo kap, ko mi je to povedal! imamo takšnih, ki so za določen čas. Kaj ne bi bilo primerneje, da gre nekdo takšen? V olajšanje je edino to, da so vsi v podjetju na moji strani, saj se res dobro razumemo. PRASCI!!
|