ronja
|
ja, zato pa seksata - to je edini jezik, v katerem govorita enako... Seks je super zadeva, samo ne sme postat edini način komunikacije. Hehe, če moškega vprašaš, če ima krizo, valjda da bo rekel, da ne - no vsaj večina . Oni nočejo kar tako priznat, da jim je težko, dostikrat pa niti sami ne vejo, da je kaj narobe, ker ne razmišljajo toliko o svojih čustvih. Enkrat mi je lubi ful dobro povedal, ko sem mu rekla, da naj mi vendar pove kar takoj tako kot sem potem jaz povzela, pa je rekel, da če bi mi to znal tako povedat, bi mi z veseljem takoj povedal, samo da se mu sanja ne... Tak da se moraš lotit iz druge strani, malo po ovinkih, ne direkt: a maš krizo? Bolj tako: kako mu gre v službi, če je zmatran, pojamrata skup nad otroci, če so tečni, mu naštimaš kavico ali pa vročo čokolado, ker "vidiš, da jo rabi", ipd... in pogovor steče in je. Kasneje je potem precej lažje, že sami znajo izrazit, kaj jih muči, samo nekaj časa pa traja, da se človek nauči, če tega od doma ni vajen. Ampak se splača, verjemi.
|