|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odpor na sex
10.8.2009 10:08:42   
Anonimen
user posted image stara sem 40 let, moj partner jih ima 43. Problem je v tem, da mi ni več do sex-a. Moj me pa kar naprej nadleguje. Ko greva spat me nagovarja,  ko se zjutraj zbudi me nagovarja,  pa še čez dan večkat omeni,  če sem za sex.
Vse skupaj me že tako živcira, da bi na cajte znorela. Z njim sem že večkrat hotela pogovorti, da meni enostavno ne paše in da naj malo omili potrebo,  ker v nasprotnem primeru me bo s tem zadušil.
Vedno pa dobim odgovor,  da on zelo malo seksa proti ostalim moškim ( 5-7 na teden,  pa mislim, da ni tako malo.
Zavedam se, da imajo moški večjo potrebo,  kot ženske, ampak jaz enostavno ne morem več,  če mi nekdo kar sili.  user posted image
Seks je lep,  če sta oba zato in se popolnoma sprostita.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odpor na sex
10.8.2009 10:17:39   
Anonimen
Ne vem, če nimava istega moža.

meni tud kr naprej teži za ta sex, cele dneve me samo obšlatuje in ko se ga malo dotaknem mu že stoji. meni pa ni več tolko do tega, da bi cele dneve samo sexala. imava 2 otroka in pol kakor hitro gresta spat, se igrata, že navali name. jaz sem mu povedala, da mi ne paše tako, pa še vedno rine in govori, da sem mu sexi, da me hoče tukaj, tam, povsod.
saj sexava nekje 2x na teden, več pa mi res ni, še med menstruacijo mu je težko čakat.
MOŠKi!

aja, stara pa sva on 44, jaz pa 30let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2009 11:50:16   
Anonimen
tudi pri nas je enako. sem že čisto živčna. kje prodajajo brom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2009 12:04:10   
Anonimen
pri nas pa je lih kontrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2009 12:06:10   
Anonimen
Odpor do sexa, ne na sex.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odpor do sexa
10.8.2009 12:18:34   
Anonimen
Zakaj pa brom?
Očitno res nisem sama z takšnim problemom. je pa moj dec en tak čuden tip in sem preprična, da z nikomur ne spregovori kako je spolno življenje pri kolegih oziroma sodelavcih (morda bi s tem ugotovil, da pa nima vedno prav)user posted image

Tudi jaz ne vsakomur razgljabljam kako je doma,  tam pa tam ko nanese pogovor pa malo spregovorim in se mi kolegice čudijo kako ga lahko prenašam. v resnici ga imam rada,  ampak na cajte je pa tako nadležen kot muha. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2009 16:35:08   
Greenie
Ah to, da vsi tolk sexsajo je tud čista izmišljotina. Če pogledaš kake ankete (tud na netu) je povprečje tam 2× tedensko. Sam tipi se valda morjo hvalit kok non- stop samo sexsajo, v resnici pa dosti manj, samo da jim frendi nasedejo.

Ne vem kako enim sploh rata tolkat sexsat in met še tolikokrat čas za akcijo, če imaš službo, otroke in ostale obveznosti user posted image . Midva bi oba dostkrat rada več kolikor v resnici, pa gre marsikdaj kak teden tako hitro okoli in sploh ne pride do akcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2009 20:02:29   
loremi
hm, pri nama je ravno obratno
bi mi pa še prav prišel en tak moški

ja, smo si različni

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2009 20:05:08   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Ah to, da vsi tolk sexsajo je tud čista izmišljotina. Če pogledaš kake ankete (tud na netu) je povprečje tam 2× tedensko. Sam tipi se valda morjo hvalit kok non- stop samo sexsajo, v resnici pa dosti manj, samo da jim frendi nasedejo.

Ne vem kako enim sploh rata tolkat sexsat in met še tolikokrat čas za akcijo, če imaš službo, otroke in ostale obveznosti user posted image . Midva bi oba dostkrat rada več kolikor v resnici, pa gre marsikdaj kak teden tako hitro okoli in sploh ne pride do akcije.

[/quote

Se podpišem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2009 20:11:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vem, če nimava istega moža.

meni tud kr naprej teži za ta sex, cele dneve me samo obšlatuje in ko se ga malo dotaknem mu že stoji. meni pa ni več tolko do tega, da bi cele dneve samo sexala. imava 2 otroka in pol kakor hitro gresta spat, se igrata, že navali name. jaz sem mu povedala, da mi ne paše tako, pa še vedno rine in govori, da sem mu sexi, da me hoče tukaj, tam, povsod.
saj sexava nekje 2x na teden, več pa mi res ni, še med menstruacijo mu je težko čakat.
MOŠKi!

aja, stara pa sva on 44, jaz pa 30let.

Pri nas isto. Totalna kriza. Samo da pridem ven iz sobe, ko dam otroka spat me napade, bognedaj da se uležem na kavč sredi belega dne, me takoj napade, saj ni važno če se otrok igra zraven...da znoriš res. Pa bolj mu razlagaš, da mi s tem samo odpor vzbuja manj mu je jasno. Če bi mi dal kdaj par dni mir, pa vmes kakšno romantiko zganjal bi veliko več dosegel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2009 0:17:53   
Anonimen
Tudi moj bi karnaprej sexal, ampak sej men je kul, ni mi pa všeč njegov način, pride do mene in me vpraša če bi, al pa kr začne grabit... A res ne gre drugač, včasih bi se res lahko mal potrudil, in našel drugačen način kako pridt do

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2009 23:41:03   
ronja
Zakaj pa brom?

ker deluje antistimulativno. Včasih so ga baje dajali vojakom v čaj, da jim ni to preveč po glavi rojilo.

sicer pa: če mene vprašaš, ima verjetno krizo srednjih let- dosti moških se na  ta način trudi dokazat, da še niso za na odpad. Nekateri pa si lase na blond prebarvajo, pa motor nabavijo... Pogovorita se o tem, kaj misli o staranju, ali mu je kaj hudo, če ga karkoli muči. Skratka loti se problema iz druga smeri - pri vzroku, ne pri posledici...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 11:31:29   
Anonimen
Ravno to sem ga vprašala ali ima morda kakšno krizo,  me je tako začudeno gledal kot, da sem z neba priletela.
Jaz ugotavljam, da se ne znava pogovorit oba sva trmasta in sploh ne prideva na skupen jezik. Vedno so vmes kakšne besede,  ki se razhajajo.
Meni govori, da imam verjetno drugega,  ker mi pač ne paše in se drugje baterije polnim itd.
Poln kufer ga imam s tem njegovim posesivnim ravnanjem.
user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2009 12:03:18   
ronja
ja, zato pa seksata - to je edini jezik, v katerem govorita enako... Seks je super zadeva, samo ne sme postat edini način komunikacije.
Hehe, če moškega vprašaš, če ima krizo, valjda da bo rekel, da ne - no vsaj večinauser posted image . Oni nočejo kar tako priznat, da jim je težko, dostikrat pa niti sami ne vejo, da je kaj narobe, ker ne razmišljajo toliko o svojih čustvih. Enkrat mi je lubi ful dobro povedal, ko sem mu rekla, da naj mi vendar pove kar takoj tako kot sem potem jaz povzela, pa je rekel, da če bi mi to znal tako povedat, bi mi z veseljem takoj povedal, samo da se mu sanja ne... Tak da se moraš lotit iz druge strani, malo po ovinkih, ne direkt: a maš krizo? Bolj tako: kako mu gre v službi, če je zmatran, pojamrata skup nad otroci, če so tečni, mu naštimaš kavico ali pa vročo čokolado, ker "vidiš, da jo rabi", ipd... in pogovor steče in je. Kasneje je potem precej lažje, že sami znajo izrazit, kaj jih muči, samo nekaj časa pa traja, da se človek nauči, če tega od doma ni vajen. Ampak se splača, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2009 13:07:51   
TomTaylor
sory ronja, spet neumestno, ampak ti meni tako fajn pišeš, da te berem še bolj z veseljem kot berem Varjo Kališnik.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2009 21:56:47   
kamilija
Kaj je za moške predigra??
Pol ure nagovarjanjauser posted image .
Če mene kaj nagovarja, mu rečem, če mava že predigro, pa neha.
Veliko več bi dosegel, če bi mel mal drugačen pristop ane:)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2009 22:42:24   
Anonimen
sej nam ni nikoli prav, al nam je premalo ali preveč sexa.
jaz pa sem prav vesela če si moj moški večkrat zaželi sexa, pa tudi če mi glih ne paše, samo da si ga ne zaželi z drugo.

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2009 18:37:44   
ammam
Morda ima samo naval raznih bojazni, ki pestijo moške pri teh letih. Pokaži mu, da ti je všeč, da te privlači, zamenjaj vlogo in ga začni ti oblegat, boš videla, kakšna bo potem reakcija. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?