Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odpoklic igrače zaradi preveč formaldehida 12.3.2009 21:03:05
|
|
|
|
kajajaka
|
Hof sestavljanka Četrtek, 12 Marec 2009 10:28 Podatki o izdelku: Proizvajalec: THE TOY COMPANY, Hansastrasse 5, 49504 Lotte, Nemčija Dobavitelj: HOFFMANN SPIELWAREN GmbH &Co. KG, Hansastrasse 5, 49504 Lotte, Nemčija Uvoznik: APOLLO d.o.o., Svetinci 35, Destrnik Vrsta proizvoda: Hof sestavljanka premikaj oblike, art.418437, motiv avtomobili Identifikacijski podatki: EAN koda dobavitelja originalna na izdelku:4022498334074 EAN koda uvoznika Apollo na izdelku:4020838334074 Razlogi za neustreznost - Možnost zadušitve: stop znak se lahko loči od tablice.
- Presežena mejna vrednost vsebnosti formaldehida.
Ukrep: Uvoznik izvaja umik izdelka iz prodaje. Potrošnikom svetuje naj igračo vrnejo v trgovino, trgovec jim bo vrnil kupnino. Za dodatna navodila in pojasnila se lahko obrnete na: APOLLO d.o.o., Svetinci 35, Destrnik, tel: 02 749 32 00, kontaktna oseba: Valerija Podgoršek. ZPS svetuje Igrače ne uporabljajte, upoštevajte navodila uvoznika.
|
|
|
|
RE: odpoklic igrače zaradi preveč formaldehida 12.3.2009 21:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
o madona,mi jo imamo doma,jo je tamali dobil za novo leto!!pa kaj je s temi proizvajalci .hvala kajajaka za tole.
|
|
|
|
RE: odpoklic igrače zaradi preveč formaldehida 12.3.2009 21:29:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
jo imamo doma že dobra 3 leta No OK, jo bom vsaj brez slabe vesti v smeti vrgla
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.