Anonimen
|
meni ta odnos že pošteno najeda živce. tast in tašča sta ločena. pri ločitvi je bilo dobesedno krvavo, policija, urgenca.......no sedaj se je nekako umirilo. ne prenesem več tastovega ogovarjanja mojega moža. vsakič ko sva sama začne, kaj mu je rekel, kaj si on misli.....moj mož je pri ločitvi bil na tastovi strani, ker ga je tašča okol prenesla in mu je pomagal. ampak moj dragi tast, ga ni nikoli poslušal in je bredel v vedno večje težave. na koncu je skoraj ostal brez vsega. še odvetnik je rekel možu, da če mu on ne bi pomagal bi čisto pogorel. mož ni nesramen do tasta, pač pa mu pove tako kot stvari stojijo, tega pa on ne prenese. sedaj se tast in tašča spet pogovarjata in ga tašča pumpa proti možu. ma jaz ne vem kakšni starši so to. pravi, da je on kriv, da sta se ločila on pa je takrat živel pri meni in sploh ni vedel kaj se dogaja doma. vsakih toliko časa dobi servirano, kako je srečen, ker ima družino in nima nekih težav, on pa trpi. nato mu mož jovo na novo pove, da je dal vse od sebe, da bi mu pomagal, žensko s katero bo srečen pa si mora najti sam. men se zdi da ima še vedno rad taščo....občutek imam kot da mu zavida in bi ga rad naredil nesrečnega. no, jaz sem mu že 100x rekla naj mene ne meša v stvari, ki jih imata onadva, ampak jih naj rešuje z možem. a ga moram nadret, da ne bo pred mano pljuval po njem, al kaj naj naredim. sama sebi sem rekla, da se ne smem sekirat zaradi tega, ampak me boli ko širi laži o mojem , ki je resnično dober človek. bližajo se prazniki in mož je rekel, da sploh ne bova šla k njima(živita vsak za sebe), niti ju ne bova povabila k nam. meni so to zdi tako žalostno , samo kaj naj ko pa sta takšna hinavca. zmrazi me, ko pomislim na to, da bi moji starši bili takšni. havaležna bom za vsak nasvet
|