|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odnos mož-njegova starša
18.12.2006 13:35:59   
Anonimen
meni ta odnos že pošteno najeda živce. tast in tašča sta ločena. pri ločitvi je bilo dobesedno krvavo, policija, urgenca.......no sedaj se je nekako umirilo.
ne prenesem več tastovega ogovarjanja mojega moža. vsakič ko sva sama  začne, kaj mu je rekel, kaj si on misli.....moj mož je pri ločitvi bil na tastovi strani, ker ga je tašča okol prenesla in mu je pomagal. ampak moj dragi tast, ga ni nikoli poslušal in je bredel v vedno večje težave. na koncu je skoraj ostal brez vsega. še odvetnik je rekel možu, da če mu on ne bi pomagal bi čisto pogorel. mož ni nesramen do tasta, pač pa mu pove tako kot stvari stojijo, tega pa on ne prenese.
sedaj se tast in tašča spet pogovarjata in ga tašča pumpa proti možu. ma jaz ne vem kakšni starši so to. pravi, da je on kriv, da sta se ločila on pa je takrat živel pri meni in sploh ni vedel kaj se dogaja doma. vsakih toliko časa dobi servirano, kako je srečen, ker ima družino in nima nekih težav, on pa trpi. nato mu mož jovo na novo pove, da je dal vse od sebe, da bi mu pomagal, žensko s katero bo srečen pa si mora najti sam. men se zdi da ima še vedno rad taščo....občutek imam kot da mu zavida in bi ga rad naredil nesrečnega.
no, jaz sem mu že 100x  rekla naj mene ne meša v stvari, ki jih imata onadva, ampak jih naj rešuje z možem. a ga moram nadret, da ne bo pred mano pljuval po njem, al kaj naj naredim. sama sebi sem rekla, da se ne smem sekirat zaradi tega, ampak me boli ko širi laži o mojemuser posted image , ki je resnično dober človek.
bližajo se prazniki in mož je rekel, da sploh ne bova šla k njima(živita vsak za sebe), niti ju ne bova povabila k nam. meni so to zdi tako žalostnouser posted image , samo kaj naj ko pa sta takšna hinavca. zmrazi me, ko pomislim na to, da bi moji starši bili takšni.

havaležna bom za vsak nasvetuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odnos mož-njegova starša
18.12.2006 14:01:35   
ronja
Mislim, da ima tvoj mož prav, če sta taka starša, da pljuvata po lastnem sinu, pri tem, da po tvojih besedah on za to ni nič kriv, jih je mogoče boljše ne vabit... je žalostno, ampak sorodnikov si ne zbereš sam.

Bodita rajši sama doma s svojimi otroci in se boste meli 100x lepše, kot če boste poslušali dretje in ogovarjanje... Čim dlje od slabih misli in ljudi...

Moj dedek je tak, mislim, po mojem skromnem mnenju je sadistična baraba - in odkar sem se uprla, da ne grem več tja, sem precej bolj srečna. Vedno mi je bilo muka, nikoli nisem mela lepih spominov na tiste obiske in tudi otroci čutijo, kadar je nekdo zlonameren... Tako da "let it be..." in stoj svojemu ljubiju ob strani. Če se bo on odločil za ponovno zbližanje, ker bi si on to želel, pa ga podpiraj, sicer ga pa rajši pusti, da se distancira od svojih zlatih staršev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 14:10:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Bodita rajši sama doma s svojimi otroci in se boste meli 100x lepše, kot če boste poslušali dretje in ogovarjanje... Čim dlje od slabih misli in ljudi...

Točno tako.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 19:26:35   
FLASK_A
Če ne morete biti skupaj, zakaj si potem žalostna da ne boste skupaj za praznike user posted image  Veseli december je vesel, če te obkrožajo ljudje, ki te osrečujejo in ne tisti, s katerimi se moraš borit za dober odnos. Če se je tvoj dragi odločil da je letos pomembnejša vajina družinica in mirno praznično vzdušje- meni bi blo to všeč. Je pa FUL bedno, če maš take bedne sorodnike se čist strinjam, ampak nimaš kej!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2006 21:08:20   
Rosada
Ajme kakvi su to ljudi!Rođaki su meni najvažniji.Kako bi mi bilo žao ako ne bismo bili skupa!Jako mi te je žao!
Ali nemaš šta!Čekaj dok se stvari umire i nadaj se da če bit bolje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2006 21:21:13   
Marogica
Tvoj mož se naj enkrat za vselej vsede z obema staršema(saj ne vem, če ju lahko tako sploh imenujemuser posted image ) in naj jima JASNO in GLASNO pove,da sta za ločitev in vso sranje okoli tega kriva SAMO onadva in nihče drug.  Nato se naj vstane in mirno odide, ter se nikoli ali vsaj določen čas, ne prikaže več svojim staršem pred oči. Nista vredna piškavega oreha, primitivca....

TOrej nič več diskutiranja, dokazovanja, kdo, kaj, zakaj, koliko.......ker je brezveze. Povedati in oditi.

Grrrrrrrrrrrrr, sem jezna. Kako lahko mati reče svojemu otroku, da je on kriv za njuno ločitevuser posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2006 14:31:14   
Anonimen
rosada, sej se zato ravno sekiram, ker je tudi meni družina najbolj pomembna in mi je hudo za moža, ker mu delata takšno krivico. še tete in sestrične so ga spraševale in mu govorile, da se on nima kaj vmeševati in jih je vse skupaj poslal v tri krasne. rekel je, da ni matere pošiljal v ****rijo in da sploh ni vedel kaj se dogaja, dokler mu oče ni povedal. tako da se je še z ostalimi skregal. ma jaz še za tako familijo slišala nisem, ne pa da bi bila njen član. kar od nekod si izmišljujejo stvari, mož pa v šoku.

TOrej nič več diskutiranja, dokazovanja, kdo, kaj, zakaj, koliko.......ker je brezveze. Povedati in oditi.

marogica, tak je bil njihov zadnj pogovor.

za praznike bomo z mojimi starši in se veselo pripravljamo. user posted image ne bomo dovolil, da nam jih pokvarijo, tako kot smo jih meli zadnje tri leta, ko je tašča drek mešala.

punce, hvala da ste prebrale in komentiraleuser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?