kaya2007
|
..v tem primeru konkretno do igrač. naša tamala ga očitno nima sem po kosilu znorela, ker povsod ležijo in sem ji rekla, da jih ima preveč..in da je najbolje, da jih da drugim otrokom, tiste ki jih ne rabi seveda. no in je popokala pol igrač v košare, tudi kuhinjo, voziček, dojenčka, vlake in garažo...skratka, precej igrač za katere sem bila prepičana, da jih bo obdržala. je pa obdržala nekatere s katerimi se sploh ne igra sem prepričana, da popolnoma razume kaj je naredila, sem jo ene 10x vprašala, če ji je je jasno da teh igrač ne bo več..niti novih..je rekla da ve in se je tudi poslovila od njih. malo kasneje sem jo vprašala, če ne bo žalostna, ker jih nima več, pa je sicer rekla, da bo..ampak se ni preveč sekirala, vsaj pokazala ni. jaz igrač seveda nisem dala stran, samo v spodnje nadstropje sem jih odnesla, v eno sobo kamor nikoli ne hodimo...in zdaj seveda sploh ne vem kaj naj naredim rada bi ji vcepila nek odnos do stvari..vem da malo pozno seveda in vem, da sem precej sama kriva za vse, ker ji kar precej kupujem-čeprav tudi mi pogosto naredimo mejo in precej stvari tudi ne dobi. vas lahko prosim za kakšen nasvet kaj naj zdaj? naj čakam, da bo hotela kaj nazaj..in kaj potem? čeprav vem, da prav zelo ne bo vztrajala, je tak karakter, da nima ne vem kakšnih izpadov. mogoče bo kakšno od igrač omenila, vprašala kje je, da bi jo imela..kaj več pa niti ne pričakujem. no, hvala
|