|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odmrznjeno meso
3.7.2010 9:49:20   
*miska.mcc*
vceraj sem po pomoti, ko sem cistila hladilnik izklopila zamrzovalmo omarouser posted image ...

itak se je vse odtajalo. najbolj mi je zal za 6 kosov mesa za govejo juho in 4 pakete mesa za golaz. ali lahko s tem se kaj naredim, al naj gre direkt v smeti?
nazaj zamrzovat se ne sme, ane?

lahko bi skuhala 50 l juhe in jo pol zmrznila in golaza za kako manjso gasilsko veselico, pa potem ze narejeno zamrznila. samo nimam tako velikih loncevuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odmrznjeno meso
3.7.2010 10:15:43   
mala maja
Ojoj, ampak ni mi jasno kako se je lahko čez noč vse odtajalo. Če je bila zaprta bi moglo zdržat do jutra.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa meso za golaž pač skuhaj golaž, pa v 5ih piskrih če ne gre drugač, pa juho skuhaj (enako v več loncih) in lepo danes na kosilo povabi žlahto, kar bo mesa iz juhe ostalo pa lahko jutri narediš kruhove polpetke.

narediš maso kot za kruhove cmoke, na ponvi popražiš čebulo, dodaš na drobne koščke narezano meso kar ga je ostalo od juhe, pa vse skupaj streseš v maso za kruhove cmoke. Oblikuješ polpetke, jih povaljaš v drobtine in spečeš. Pa jih imate lahko tople za kosilo, zvečer pa hladne.

Še vedno ti pa ostane da se narediš fino pa raztalaš med žlahto al pa kakšni sosedi daš kakšen kos.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2010 10:22:33   
*miska.mcc*
v 24 urah se je odtajalo. vceraj zjutraj sem pucala...

pa ni do konca odtajano. led se je stopil, zelenjava je še mrzla ampak mehka. meso je pa na pol odtajanouser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2010 10:37:23   
Anonimen
praviš, da danes lahko pridemo k tebi na piknik user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2010 10:39:45   
*miska.mcc*
namest cevapčicev bo juha....pooooolnoooo juhe.....namest raznjicev pa goveji golaz. pooooolno golazauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2010 10:40:58   
Klemy82
Uf, miš... boš pa kuhala danes..user posted image Pa kakšni sosedi potalaj, če ti je too much, boljš to, kot v kanto. ( No, čeprav tipično slovensko bi bilo ravno to, raje v kanto kot sosedom..user posted image user posted image )

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2010 11:04:13   
maja1488
Vprašaj koga, če ima za posodit kak velik lonec. Dosti jih navadno to ima, ker kuhajo kake marmelade in ostalo za vlaganje.

Se je meni zgodilo isto kak mesec nazaj. Sem mislila, da bom user posted image . Smo ene 4 dni žrli sam stvari iz skrinje.
Prijetno kuho. Upam, da imaš vsaj klimo v kuhinji, drugače maš še free savno. Lahko povabiš kolegice.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2010 14:07:03   
Najaa
Jaz bi kar lepo pokuhala vse. Sej ne rabiš vse v enem dnevu, pač danes in jutri. Boš pač dva dneva sam za štedilnikom stala. Bo pa pol toliko lepše že gotove jedi ven jemat. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2010 14:10:01   
Sacherca
Sposodila bi si velik lonec,ce ga nimas skuhala golaz in ga potem zamrznila. Pa vecji pisker goveje juhe - tudi zamrznem,ce imam viska...Pa jesihflajs iz te govedine za juho...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2010 14:23:17   
TomTaylor
Se je enako zgodilo pred leti eni teti v naši vasi, pa je kar po vasi potalala. Je 2 dni kar dišalo po zelenjavno-govejih juhah, golažu in šniclih.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2010 15:47:24   
Jessy
Tudi jaz bi vse pokuhala. Iz mesa skuhaj golaž in ga daj v skrinjo, nekaj mesa lahko zmelješ v polpete in jih narediš v omaki, nato pa v skrinjo z njimi.
Juh boš pa težko toliko skuhala, edino, če imaš ekonom, potem bi jo pa hitro lahko skuhala.

Drgač ti bo kaka 2 dneva tudi v hladilniku zdržalo to meso, pa ga lepo počasi pokuhaj.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2010 17:36:00   
viroza
Meso za golaž samo fanj pretenstaj s čebulo in potem dej v skrinjo.Se je tudi meni to zgodilo in sem tako nardila.Popa je blo meso naštimano za golaž in za obaro.
Kar se zelenjave tiče če so ti šli paradajz ,paprika,koren vse skupaj vrzi v lonec,malo olja,čebulo,kakšno kocko za bolš okus,pa nakoncu dej nadrobno zrezano panceto.Ko je skuhano malo se prešetaš s paličnim po kozici in maš domač šugo.Lahko za pašto ali pa ga daš po kockah za juho al kej podobnega.
Dober tek user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2010 21:05:37   
Arwenko
Miš...skupaj golaž in juho, pa si lepo porcioniraš, pa nazaj v skrinjo, pa parkrat ne bo treba stat dolgo v kuhinji :)

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2010 9:24:31   
viroza
No Miš kaj je nastalo s tega mesa?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2010 9:33:51   
Colt
Na zdej....sem pa postal lačen. Miš, a se lahk povabim na kosilo? user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2010 10:57:48   
viroza
Verjetni hiti mešat user posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2010 12:20:20   
Colt
No sej rada meša user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2010 13:43:49   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ja sam danes bo cel dan tako mešala , da bo zvečer preveč utrujena , da bi spet ... mešala !user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2010 14:05:22   
urška

samo njenega moža to ne gane prav prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.7.2010 19:08:01   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: urška

samo njenega moža to ne gane prav prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ni opazit-masta tri otrokeuser posted image
Miška kaj dogaja???????

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.7.2010 19:37:00   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

IZVIRNO SPOROČILO: urška

Ni opazit-masta tri otrokeuser posted image
Miška kaj dogaja???????

Ker je predolgo mešala user posted image in zato pozabila mešati , se ji je golaž zasmodil user posted image ... user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2010 20:44:35   
viroza
No zdej smo pa malo kruti.Nebi bla rada v njeni koži in cel dan mela meso čez.Bi se mi kar malo uprlo user posted image .

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2010 22:03:39   
muco

No zdej smo pa malo kruti.Nebi bla rada v njeni koži in cel dan mela meso čez.Bi se mi kar malo uprlo user posted image .

no... odvisno .... , če je orng kos ... user posted image user posted image

brez zamere Miška ! user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2010 9:50:49   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: muco

no... odvisno .... , če je orng kos ... user posted image user posted image

brez zamere Miška ! user posted image
Muco miruj!!!!!!!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2010 10:25:28   
darja.mark
No mogoče bom zdej jst eno neumnost ven vrgla, pa vseeno :)

a ni tko da če je nekaj blo zmrznjeno in odtajano da ne sme nazaj v skrinjo? Tut če recimo z zmrznjenega mesa skuhaš golaž, se ta golaž ne sme dat zmrznit ker je meso v njem že bilo zmrznjeno in odtajano? mene je mami tko učila a vidim da ve to kar prakticerate. Zdej sm pa mau zmedena kaj se lahko in kaj ne...user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?