valči
|
Tretja 10. teden G ugotovi hematom,pod posteljico,bolniška takoj.Pri polnih 12. tednih mi nekaj poči in se ulije kri,kar steklo je po nogah.Se takoj vležem,kičem ,moža,me pelje v P.Ne bom razlagala,kako sem se počutila,v bolnici mi ob tolikšni krvavitvi noben ne daje upanja.Vsi samo-to ne bo nič UZ-dete živi,srček bije,G ni mogla verjet.Takoj Dabroston,v bolnici ostala 9 dni,nakar prosim,da bi šla domov,ker me že dva otroka čakata.Obljubim,da bom strogo počivala.Vglavnem,v bolnici skoz krvavela,kepe sluzi so šle ven.En večer je šlo veliko ven ,vsega,sem bila sigurna,da je splav.A zjutraj na UZ utrip.Noben ni mogel verjet,kakšen borec je So me vsi zdravniki in sestre gledat hodili na UZ,so rekli,da sem jim model Vglan,em,krvavela do 19. tedna,do takrat miriovanje,samo Wc-postelja,jest.K sreči mi je tašča kuhala in mož pomagal pri otrocih.Sem hvaležna za vse to,ker če ne bi ležala,bi šlo,ker posteljica je bila počena,hematom pa tik ob mehurju. Naša kalvarija se je srečno končala,ko sem rodila 2 dni čez rok prelepo in ZDRAVO deklico Nino!Tudi tebi želim podobno.Pazi se in miruj.