|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločitev za zanositev
20.11.2006 17:52:20   
majci23
pozdravljene vse clanice in clani!
sem cisto nova tu gor ampak vidim da se imate kr fajnuser posted image . zato bi tudi jaz malo prosila za pomoč. strasno si namrec zelim imeti otroka. stara sem 24 let in sem ze zaposlena (imamo doma pri fantu firmo). KT sem nehala jemati, tako da sem imela ze prvo M po jemanju KT. ginekologi pravijo da se naj bi pocakalo 3 mesece do zanositve. zdaj me pa zanima kaj vi mislite ali je res potrebno 3 mesce al vec al manj? in kdaj potem v resnici zanosis, ko se enkrat odlocis delati na temuser posted image . a je to ze v prvem poskusu?
skrbi me tudi malo kombiniranje sluzbe in otroka potem...ali ste vi nacrtovale tocno kateri mesec bi rade rodile?
hvala za odgovore, vem da sm kr nanizala vprasanj. vesela bi bila katerekoli spodbude

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločitev za zanositev
20.11.2006 17:55:33   
Petraa
priporočljivo je počakati 3 mesece ni pa nujno.To je zato,da se telo ščisti.Če zanosiš prej pa tudi ni panike,z otrokom ne bo nič narobe.Je pa baje večja možnost splava.
zanosiš ko zanosiš,to nihče ne ve.
zdrav par ima 25 % možnosti da naredijo otroka v vsakem poskusu,če se ne motim.
v glavnem spolni odnos naj bo na 2-3 dni,tako ne bosta zgrešila ovulacije

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 18:15:28   
Rožica82
Čestitke za odločitev!
Vidva kar pričnita delatuser posted image , ker je malo verjetno da boš takoj zanosila in boš vidla da bodo trije meseci hitro naokoli. Za naprej se ne obremenjuj s službo- boš  že uredila(kot vse pred nami). Čim več užitka pa javi rezultate!
Pa ne pozabi začet uživat Tifol(folna kislina)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 18:35:49   
lana38
Nihče ti ne garantira, da boš takoj zanosila. Ko sva midva začela delati na tem, je prvič trajalo leto in pol. Drugič 15 mesecev, pa se ni srečno izteklo. Tretjič pa je tudi zdaj že 8 mesecev mimo, pa še vedno čakamo na user posted image . Jaz že ne bi čakala 3 mesece.
LP

lana38

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 20:02:11   
majci23
aja a pol mislite da ni problema ce zacnemo ze zdaj delatuser posted image , tudi ce se niso minili 3 mesci od konca jemanja KT?kaj pa ce v tem casu zanosim? a ni potem nosecnost rizicna?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 21:01:39   
lana38
Nekatere zanosijo že, ko še jemljejo KT, pa je vse OK z user posted image . Včasih tudi KT zatajijo. Osebno poznam tak primer, pa je user posted image  bil čisro OK. Danes je to že 9 let star deček.
LP

lana38

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 9:00:25   
coolbabe
ma trije meseci bodo hitro okrog, jaz nisem čakala pa sem imela ss (vprašanje kaj je bilo vzrok) no pa smo potem spet pohiteli (nisem mislila da bo tko hitro ratal) pa je bila spet rizična nosečnost do 12t tako da sem bila v bolnici in so me kregal kam se mi mudi. No potem se je vse umirilo in sem normalno donosila brez bolniške.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 9:07:34   
Anonimen
Jaz sem tudi prejšnji mesec nehala jemati KT pa je za mano prva M, sem pa se odločla da bom počakala najmanj 3 mesece-nekako zaupam kaj mi pove G ker je full vredu. Tako da jaz bi na tvojem mestu počakala saj se hitro obrnejo ti meseci, potem pa bova veselo začela delati na dojenčku.

Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu coolbabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2006 11:04:41   
nuala
Bolje je da počakaš, ni pa nujno, kot so napisale ostale.

Jaz sem planirala mesece, v katerih bosta otroka rojena ( zaradi dela, morala sem namreč delati klub rojevanju otrok ) in vedno mi je uspelo takoj, otroka sta torej rojena točno po planu. Seveda sem neskončno hvaležna materi naravi za to izjemno dobroto.

Ni pa vedno tako, 6-8 poskusnih mesecev je čisto običajnih.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2006 11:16:16   
petraz
Tudi jaz ti naprej čestitam za odločitev! user posted image  Kar se tiče prenehanja jemanja KT, pa se priporoča 3. mesece, ni pa nič narobe, če prej zanosiš... Tako, da se ne obremenjuj s tem. Priporočam pa ti, d azačneš takoj jemati Folno kislino. In upam, da boš kmalu postala srečna user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?