|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločitev je padla
13.9.2007 11:55:50   
iva77
user posted image
z možem sva poročena že 11 let, in imava dva otroka 12 in 8 let, nekako sva ugotovila da nama je postalo dolgčaš in v začetku poletja prišla na idejo da bova spočela še enega user posted image .
Čeprav sva (cenzura) prav VSAK DAN in to dvakrat se ni prijelo user posted image , vendar se nepustiva motiti nadaljujeva istim tempom, sicer sva v zahvalo vašem forumu našla ovulacijski koledarček in se kljub vsakodnevnim aktivnostim nakako z mislimi ravnala po njem.

Sedaj me pa zanima, čez 6 dni bi morala (bog nedaj) dobiti, tudi jaz sem imela rjavi izcedek točno na plodni dan po koledarčku, sedaj mi je že par dni vsak dan slabo, na WC hodim nenormalno pogosto, trebušček rata na sveta čase trd, "je to TO", no ja počakala bom še teh par dni, in komaj čakam da opravim TEST user posted image

LP

P.S Na tem forumu sem NOVA in sem vesela da sem našla ta forum, kjer dobim ogromno informacij.

< Sporočilo je popravil iva77 -- 13.9.2007 11:57:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločitev je padla
13.9.2007 11:57:33   
macka27
Iva 77 DRŽIM PESTI DA ZAGLEDATA user posted image user posted image .
Svetovati ti pa ne znam ker še nisem bila nikoli nosečkauser posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 11:58:03   
blue sky
Dobrodošla in upam, da vama bo čim prej uspelo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 12:00:15   
kodrana
iva dobrodošla.
nihče ti ne more z zagotovostjo povedat, kaj je na stvari.
si pa na dobri poti. sama sem imela tudi že en teden pred predvideno M težave.. predvsem zgaga me je pekla in dobila sem herpes (prej ga pa 5 let nisem imela). tako da sem slutila..
počakaj še teh par dni pa boš videla.
tudi sama je ne pričakujem naslednjo nedeljo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 12:00:20   
murkica
Najprej lepo pozdravljena na forumu.

Upam, da vama z možem čim prej uspe ubogatiti družino še z enim novim članom.

Ja znaki, tukaj gor smo že veliko govorile o tem, človek res ne ve. Žal boš morala počakati na prvi dan izostanka menstruacije, da boš lahko opravila test in boš videla pri čem si. Velikokrat se je puncam že dogajalo, da so imele vse znake, potem pa je na žalost vseeno prišla M.(včasih ima veliko zraven tudi psiha) Upam, da se pri vama izteče drugače in da boš čez nekaj dni zagledala velik debel +.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 12:02:23   
lukec
Dobrodošla, čimprej vama želim user posted image  ali user posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 12:32:55   
pikica36
dobrodošlauser posted image  in čestitke za odločitev za tretjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim da čimprej ugledaš user posted image user posted image , tudi smo začeli delat v juniju tretjegauser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 13:26:02   
Blejka26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za lepo odločitev.Kaj pa otroka pravita na to?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 13:36:49   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za lepo odločitev.Kaj pa otroka pravita na to?

še nevesta nič o najinem načrtu, ko bo 100% bova pa že povedala
user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2007 14:30:22   
slovenka
iva, meni je pa hecno, ko imaš že dva otroka in si še zmeraj čist enako negotova kot me, ko prvič poskušamo user posted image user posted image Ja, vsak otrok je zgodba zase, ne?

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2007 15:00:48   
iva77
user posted image ja zadeva je taka, TAKRAT sem bila še toliko mlada da se s temi stvarmi nisem nevem kaj obremenjevala, če bo BO, če pa ne pa pač neuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2007 15:36:36   
Anonimen
Dobrodošla. Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2007 20:01:53   
RMRM
iva
ja zadeva je taka, TAKRAT sem bila še toliko mlada da se s temi stvarmi nisem nevem kaj obremenjevala, če bo BO, če pa ne pa pač ne
...

Se popolnoma strinjam z Ivo. Midva z user posted image  imava dva otroka, stara 13,5 in skoraj 10,5 let, M pa ne pričakujem 22.9.07.

Sva pa pred odločitvijo o možnosti povečanja družine za mnenje vprašala oba otroka in na najino veselje sta se novice neizmerno razveselila. To je le potrdilo, da sva se pravilno odločila. Sedaj pa že vsi nestrpno čakamo 22.9.07.

Na forumu se prvič vključujem v debato, zato še nisem tako "zverzirana".

RMRM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2007 20:09:24   
pikica36
RMRM DOBRODOŠLA MED NAMIuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2007 20:48:26   
Anonimen
Dobrodošli obe. Čestitke ob taki lepi odločitvi (povečanju družine). Dajta poročajta kako bo da se bomo veselili z vama.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.9.2007 21:22:01   
žanneža
Čestitke za pogumno odločitev!
Tudi jaz sem mamica 8 letnega sina in 6 letne hčerke. Za tretjega smo se odločili kar skupaj! Vsi smo ful navdušeni in komaj čakamo!
Nisem je pričakovala avgusta, septembra, sedaj pa upajmo da je ne bo oktobra! Prva nosečnost je ratala v prvič , druga naju je presenetila (tisti mesec sva mogoče samo 2x, pa še takrat je pazil), tretja pa ne vem kako bo! Mislim, da se preveč obremenjujem kdaj, kako,...
Želim obema, da bova čimprej v tretje mamici!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.9.2007 13:49:10   
tonja
Bravo za pogumno odločitev!user posted image user posted image user posted image

Upam, da je ratalo!!!!user posted image

ps - ta forum je res zakon

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?