|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločba za plačilo vrtca
8.10.2007 13:41:14   
draganav
Danes sem dobila odločbo, da bomo morali plačati vrtec 30% oz. 3 plačilni razred. Koliko bom morala plačat? A položnico dobim v vrtcu? Kako je s tem?

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločba za plačilo vrtca
8.10.2007 13:42:11   
draganav
Aja, moja pupika je v jaslih 1 starostno obdobje.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 13:43:16   
April
potem plačaš 30 odstotkov polne cene. ta je pri nas 423 evrov.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2007 13:44:17   
Geja
Položnico dobiš na dom.
Tretji plačilni razred pa je odvisen od občine... cene vrtcev se namreč razlikujejo po občinah.

lp,
Geja

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2007 13:44:51   
draganav
Kaj imajo ljubljanski vrtci enako ceno ali je od vrtca do vrtca drugače?

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 15:05:05   
thor
April, saj 423 EUR je polna cena!user posted image  Ker če je to 30 %, potem jaz malega ne dam v Ljubljano v vrtec. Kjer smo bili prej, smo plačevali 225 EUR, pa ni bil 3. razred.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 7:24:05   
Nika v službi
April ste narobe razumele. Povedala je, da je 3. razred 30% polne cene. Ta (polna cena!) je pa pri njih 423€. Torej, 30% od 423€ - in dobiš okvirno ceno.

Mi smo v Ljubljani, polna cena je pri nas skoraj 500€, tako da povprašaj v vrtcu ali pa počakaj na položnico, saj bo vsak čas tukaj. Mi smo ob oddaji vloge dobili list, na katerem so bili vpisani vsi zneski po razredih, polna in subvencionirana cena. Sigurno imajo kaj takega tudi v vašem vrtcu, vprašaj!

(odgovor članu thor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 8:36:55   
Pobalami
Najboljš, da res pokličeš v vrtec in vse vprašaš.

Pri nas položnico dobimo v vrtcu, kjer ima vsak otrok svoj kaslc za obvestila. dobiš jo za mesec nazaj, ponavadi bolj na začetku meseca.

najboljš da res vprašaš, ker ima vsak vrtec svojo prakso in kakor sem ugotovila se cene tudi kar razlikujejo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 20:31:43   
XXYY
Draganav živjo!

Če te zanima koliko boš " približno" plačevala vaš vrtec v Ljubljani, si izračunaj tukaj:

http://www.ringaraja.net/vrtecCena.asp

To je približno. Res da RR še malo zaostaja, ker pač piše, da daš podatke za leto 2005 in ne za 2006, sam ti pa potem vseeno napišeš, koliko ste imeli bruto dohodkov v družini v letu 2006.

Pri nas v vrtcu je 3 plačilni razred 110E za plačat.

Srečno.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?