|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločba o stikih
25.1.2007 16:45:34   
naja13
Mene zanima (ampak bi rabla res en pravni odgovor).Z partnerjem imava otroka vendar sva se razšla kar pomeni da je sodišče pravnomočno določilo stike z očetom in otrokom(določene dneve, določene ure). Zdej me pa zanima če lahko on te stike spremeni (to vem da me lahko toži da bi jo videl več) ampak a bo to dosegel ker je to že dokončno določeno.Meni je "vseeno" sam da bo to določilo to sodišče ne pa on ker se krneki po svoje zmišljuje jaz se pa držim pravnomočne odločbe.Vem tudi da ne delam napake on jo pa ker hodi v vrtec iskat eno uro prej (napaka vzgojiteljice ker je otroka sploh predala)Tega sploh ne dovolim! Ali bom mogla tud jaz plačat stroške za sodišče al sam on(slišala sem da so okrog 330 evrov) če me toži.Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločba o stikih
25.1.2007 17:19:45   
mika
on jo pa ker hodi v vrtec iskat eno uro prej (napaka vzgojiteljice ker je otroka sploh predala

a ni v tudi vrtcu  dogovorjeno kdo pride izkat otroka? po takem ti lahko odpelje otroka kdorkoli, če ga otrok pozna.

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 17:33:23   
naja13
Ja valda v odločbi je tud določeno da jo pride iskat oče in nihče drug ob 15 h v vrtec oz. na dom.V vrtec pa jo prišel iskat ob 14h kar ni prav, pa se je zgovaral na to da se je zbudila prej al neki takega sej še sama ne vem kaj je s tem mislu.Jaz mu ne bom več dovolila da jo hodi v vrtec iskat ob 14 (kadarkoli) doma jo bo dobil ob 15 h kakor je tudi določeno v vrtcu pa ne.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 17:42:56   
Njuškalo
Ti se drži tega,kar ti piše na odločbi s sodišča.Tako bo, pravno gledano,vse o.k.Tudi,če te on toži,ne boš ti nič plačevala.Ti si se svojega dela držala in to je vse,kar je pomembno.
Pa upam,da si se z vzgojiteljico temeljito pogovorila.user posted image user posted image Edino,če te je on prej obvestil,da jo gre iskat.No,ta del mi ni čisto jasen,kako je bilo.user posted image

< Sporočilo je popravil Njuškalo -- 25.1.2007 17:44:05 >

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 17:44:26   
Anonimen
Brez zamere naja, kaj bom zdaj napisala ampak...res je, da imaš pravico zahtevat da se ravna v skladu z odločbo in da jo dvigne ob 15 kakor je določeno na sodišču, ampak a se ti ne zdi da malo pretiravaš? Bodi raje srečna, da se njen oče zanima za njo in da jo obiskuje. Obnašaš se pa kot da si še vedno zaljubljena in da ga želiš prizadet. Nisi pa nič napisala kako je hčerkici s svojim očetom? A ji je slabo mogoče? Če pa se imata fajn pa bi mu jaz še kakšno urco več namenla predvsem da se bo hčerkica lepo imela in za nič drugega. Razmisli malo o tem kaj sem napisala, ne vem vajine situacije zato se opravičujem, če sem mimo vsekala.

(odgovor članu naja13)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 14:37:10   
MALINČICA
Se podpišem pod nivess! Sama delam v vrtcu, pa vem kako so otroci veseli, če starši prej pridejo po njih.  Pa tudi sama bi oddala otroka očetu, če bi prišel eno uro prej, edino, če bi mi kdo prej razložil za kaj se gre.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 15:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Brez zamere naja, kaj bom zdaj napisala ampak...res je, da imaš pravico zahtevat da se ravna v skladu z odločbo in da jo dvigne ob 15 kakor je določeno na sodišču, ampak a se ti ne zdi da malo pretiravaš? Bodi raje srečna, da se njen oče zanima za njo in da jo obiskuje. Obnašaš se pa kot da si še vedno zaljubljena in da ga želiš prizadet. Nisi pa nič napisala kako je hčerkici s svojim očetom? A ji je slabo mogoče? Če pa se imata fajn pa bi mu jaz še kakšno urco več namenla predvsem da se bo hčerkica lepo imela in za nič drugega. Razmisli malo o tem kaj sem napisala, ne vem vajine situacije zato se opravičujem, če sem mimo vsekala.

Se podpišem!!!! Vsakič manj je takih, ki tako razmišljajo, samo da lahko zaj...svojega bivšega.Grrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2007 20:45:35   
plenicka
Draga Naja, mene to še čaka...sicer sva se dogovorila o stikih in ostalih zadevah na CSD-ju, sedaj pa mora sodišče presoditi, če so najini dogovori sklenjeni v kosrist otroka. Tudi jaz vztrajam na tem, da se bo držal dnevov in ur (predvsem zato, ker mu je točnost španska vas) vsaj na začetku, ko pa bo jasno, da mu lahko otroka zaupam (otrok je še dojenček), pa se bova lahko tudi drugače dogovorila. Moje gledanje na te zadeve pa je sledeče (pa je  minilo zelo malo časa, odkar nismo več družinica): on je zapustil mene zaradi druge, ni pa zapustil otroka - on bo oče mojemu otroku dokler bo živ. Če se otrok dobro počuti v očetovi družbi (moj se zaenkrat ne, ker ga skoraj ne pozna), potem naj bo z njim. Čimveč. Če pa se ne počuti dobro, potem pa je treba odkriti razlog in ukrepati naprej. Vsekakor pa sem tudi jaz za to, da me mora o vsakršni spremembi, ki se tiče stIkov z otrokom obvestiti vsaj en dan prej...tudi jaz imam svoje načrte, kajne? In ti verjetno tudi. SREČNO!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2007 0:44:43   
Anonimen
Po eni strani se strinjam s tem, da si lahko vesela, da se za otroka zanima in da ga posledično npr. pride iskat prej v vrtec, po drugi strani pa je tudi res, da se mora držati sodne odločbe oz. se sme le to spreminjati samo na vajin predlog, vajino zahtevo in "besedo" sodišča oz. CSDjev predlog.

Moj predlog - če je načeloma v redu oče (poudarek na OČE, ne na BIVŠI PARTNER), potem to, da pride po otroka (oz. želi priti) eno uro prej (kamorkoli), ni problematično. Jaz bi pustila.

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?