|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločba -ljubljana
18.3.2009 11:20:41   
marijaklara
Nismo še dobili odločbe za znižano plačilo vrtca. Res je v vrtcu obvestilo da jih dobimo konec februarja ali konec marca, pa vseeno. Je MOL že začel izdajati odločbe za plačilo vrtca ali smo izjema in moral klicat kaj se dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločba -ljubljana
18.3.2009 11:23:26   
piko12
Jaz tud še nisem dobila, plačujem pa od prejšnje odločbe isto. Na listu v vrtcu je pisalo, da bo konec januarja, pa ni še nič.

(odgovor članu marijaklara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 11:38:26   
Nika v službi
Tudi mi še nismo dobili, pri nas v vrtcu piše, da bodo odločbe izdane do konca marca. Počakam še dober teden, potem pa začnem gnjavit.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 11:44:55   
ely*
mi tudi še nismo dobili

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 13:17:34   
ksenija12
mi je tudi še nimamo

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2009 13:58:32   
lexl
No, jaz sem klicala in so mi rekli, da vloge sedaj obdelujejo. Do zamika je prišlo zaradi novega zakona o dohodnini, ker gre sedaj v dohodnino čisto vse, tudi obresti, pa cedularne obdavčitve in so si morali še enkrat pridobiti vse dohodninske odločbe.
Odločbe bodo po vsej verjetnosti (vsaj en del), šle ven do konca marca, drugi del pa v začetku aprila. Vrtci računajo akontacijo po plačilnih razredih iz meseca decembra. Bodo pa poračuni za nazaj. Nič ne bomo prikrajšani, sem sigurna.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2009 17:11:07   
Jutra
Jaz sem zadnjič poklicala na MOL in so mi odg., da jih bodo odločbe začeli izdajati z aprilom, ker so doslej zbirali podatke.
OK, samo zakaj je pa tako urgenten datum za oddajo vlog do 15.11., zato da potem še 4,5 mesecev zbirajo podatkeuser posted image No, tega nisem vprašala.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2009 19:02:26   
Onasiss
Tudi meni to ni jasno. Poleg tega sem pričakovala, odločbo vsaj do konca januarja, zdej mi bodo pa itak morali novo odločbo poslat, ker imamo novega družinskega člana.

So what....

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2009 8:13:41   
ninocka
Jst tud se nisem dobila. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2009 13:12:53   
Tisana
Zanima me, glede na to, da gre pupa sedaj v vrtec, vlogo za znižano plačilo smo oddali, odločbe še ni, ali nam bodo potem zaračunali polno ceno (t.j. 80%) vrtca... in če bodo, ali dobimo potem preplačano z izdajo odločbe nazaj, ali kako je šlo to pri vas?

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2009 16:17:43   
Onasiss
Nam sedaj pošiljajo akontativne račune. Torej ti bodo, če imaš prvič vpisanega otroka v vrtec zaračunali polno ceno (oz. 80%) in ti po izdaji odločbe, verjetno ne bo potrebno plačati toliko oz. boš plačala manj ali pa kakšen mesec sploh ne!!

So what....

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2009 16:19:20   
Onasiss
Aja a se je katera slučajno pozanimala kako je s temi odločbami oz. kdaj jih mislijo poslatiuser posted image user posted image ?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2009 10:14:56   
ely*
v vrtcu je viselo obvestilo, da do konca aprila user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2009 9:00:56   
ksenija12
Zjutraj dobili odločbo...končno..user posted image

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2009 10:00:14   
Shorty_
Še vedno ni odločbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.3.2009 11:55:46   
ninocka
Pri nam tudi ne user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2009 23:16:58   
Onasiss
Še vedno ni odločbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2009 18:59:06   
urška76
Naš je danes klical v vrtec, pa pravijo, da naj bi drug teden prišle. user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2009 13:12:38   
lenca1
Danes dobili odločbo, vesela, sm da smo jo dobili, malo manj pa smo bili veseli vsebine - šli smo gor še za en razreduser posted image ! Preverila še pri dveh prijateljicah in tudi one so danes duble.

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2009 15:35:04   
Onasiss
Ja mi smo tudi dobili, pa smo prav tako slabe volje.user posted image user posted image  smo v višjem razredu, ampak vseeno bomo dobili še eno odločbo, ker smo med tem časom dobili novega družinskega člana in spet pademo malce bolj dolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2009 11:28:31   
ely*
sem dobila danes in sem razočarana, 1 razred višje

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.4.2009 13:13:28   
ninocka
Mi smo tud danes dobili in smo sli tud 1 razred gor user posted image

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.4.2009 13:46:26   
BarbaraE
Očitno je res nekaj na tem. Sem slišala zadnjič po radiu, da  jih bo zaradi nekega novega pravilnika več prešlo v višji razred in češ, da naj bomo pozorni pri izračunu. No, zdaj moram pa samo še ta pravilnik izbrskat na netu, ker je bilo nekaj o prihodkih govora.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.4.2009 18:48:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Očitno je res nekaj na tem. Sem slišala zadnjič po radiu, da  jih bo zaradi nekega novega pravilnika več prešlo v višji razred in češ, da naj bomo pozorni pri izračunu. No, zdaj moram pa samo še ta pravilnik izbrskat na netu, ker je bilo nekaj o prihodkih govora.

Daj potem pripopaj ta link gor, ker mislim, da nas je veliko, ki nas zanima zakaj so povišali razrede user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.4.2009 18:49:31   
Onasiss
Stvari, ki mi niso jasne me prav v slabo voljo spravijo!

< Sporočilo je popravil mlea -- 6.4.2009 18:51:57 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?