Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 8.10.2007 13:42:11
|
|
|
|
draganav
|
Aja, moja pupika je v jaslih 1 starostno obdobje.
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 8.10.2007 13:43:16
|
|
|
|
April
|
potem plačaš 30 odstotkov polne cene. ta je pri nas 423 evrov.
|
|
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 8.10.2007 13:44:17
|
|
|
|
Geja
|
Položnico dobiš na dom. Tretji plačilni razred pa je odvisen od občine... cene vrtcev se namreč razlikujejo po občinah. lp, Geja
|
|
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 8.10.2007 13:44:51
|
|
|
|
draganav
|
Kaj imajo ljubljanski vrtci enako ceno ali je od vrtca do vrtca drugače?
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 8.10.2007 15:05:05
|
|
|
|
thor
|
April, saj 423 EUR je polna cena! Ker če je to 30 %, potem jaz malega ne dam v Ljubljano v vrtec. Kjer smo bili prej, smo plačevali 225 EUR, pa ni bil 3. razred.
|
|
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 9.10.2007 7:24:05
|
|
|
|
Nika v službi
|
April ste narobe razumele. Povedala je, da je 3. razred 30% polne cene. Ta (polna cena!) je pa pri njih 423€. Torej, 30% od 423€ - in dobiš okvirno ceno. Mi smo v Ljubljani, polna cena je pri nas skoraj 500€, tako da povprašaj v vrtcu ali pa počakaj na položnico, saj bo vsak čas tukaj. Mi smo ob oddaji vloge dobili list, na katerem so bili vpisani vsi zneski po razredih, polna in subvencionirana cena. Sigurno imajo kaj takega tudi v vašem vrtcu, vprašaj!
|
|
|
|
RE: odločba za plačilo vrtca 9.10.2007 8:36:55
|
|
|
|
Pobalami
|
Najboljš, da res pokličeš v vrtec in vse vprašaš. Pri nas položnico dobimo v vrtcu, kjer ima vsak otrok svoj kaslc za obvestila. dobiš jo za mesec nazaj, ponavadi bolj na začetku meseca. najboljš da res vprašaš, ker ima vsak vrtec svojo prakso in kakor sem ugotovila se cene tudi kar razlikujejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?