Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odhod sodelavke - majhno darilo oz.presen... 13.6.2008 11:00:05
|
|
|
|
mojamura
|
kakšno lepo ruto ali pa aktovko (odvisno kam bo šla zdaj delat)
|
|
RE: odhod sodelavke - majhno darilo oz.presen... 13.6.2008 11:09:23
|
|
|
|
srki
|
Fore so pri nas nastajale spontano, nič načrtovanega ni bilo. Npr. kupili smo ji, poleg podarjenga denarja, lep šopek in ona se je kao poročila s sodelavcem, ki jo bo sedaj nadomestil, pa razne fore iz preteklsti, kaj se ji je kaj zgodilo. Če imate kakšne fotografije iz službe ali iz izleta, ji lahko en albumček naštimate, pa zraven kakšne komentarje napišete. To je pri naši sodelavki fajn izpadlo, album je delal tudi oseba, ki ima res smisel za to. Glede darila pa smo jo mi kar vprašali, ali ji kaj kupimo, ali ji zbrani denar damo, odločila se je za slednje, pa si bo kupila nekaj po lastni želji. ker je delala na odpravi pošte, smo ji denar dali v platneno vrečko PTT, polovico zbranega denarja pa pretopili v kovance .
|
|
|
|
RE: odhod sodelavke - majhno darilo oz.presen... 13.6.2008 11:16:14
|
|
|
|
Mišni
|
Če boste zbrale dovolj denarja, pojdi v Swarowski in kupite kakšno verižico. Če ga bo pa manj, pa kakšnega slončka iz tega kristala, ampak mora imeti rilec obrnjene navgor, kar pomeni, da prinaša srečo. Meni bi bilo kaj takega lep spomin.
|
|
|
|
RE: odhod sodelavke - majhno darilo oz.presen... 13.6.2008 11:31:57
|
|
|
|
cmokec
|
Lahko pa na liste sprintaš napise: Pogrešali te bomo ali Ne odhajaj Oglasi se še kaj Se boš spomnila še kaj na nas? in podobne, ter njeno mizo prelepiš s temi listi, da ne bo mogla odpret predalov in se vsest na stol. Na mizo pa šoper, orhidejo v lončku, mogoče kakšno sladkarijo in sveže kuhamo kavo. Na liste daš lahko še kakšne ikonce, ki jokajo, mahajo, objemajo. Jaz bi kaj takega. Pa preden pride, bi poslikala, da bi dobila sliko v spomin. Pa slikate jo lahko, kako bi privč reagirala, ko bi vidla svoje okrašeno delovno mesto.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?