|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odhod iz porodnišnice
14.10.2006 19:19:13   
_andreja_
..mogoče gre samo meni takšna neumnost po glavi ampak, mi pač gre ker cele dneve samo to tuhtam...
no tkole..
bila 36/5 otrok imel 3150 g ...??? ogromno
za iz porodnišnice sem kupila oblačila velike 56 in me skrbi kaj če mu bodo premale??? ker moj je bl tko....
..novih pa niti nisem kupovala ker nekaj sem dobila ostalo sem pa rekla da bom po porodu nabavila, ko bom vedela kako bo velik...
...sam mene resno skrbi kaj če mu bodo premale??user posted image ...vem da se verjetno brez potrebe sekiram in tudi vem da bi moj neki že zrihtal, samo tiste cunce so res lepe in bi rada da jih ima za domou... joj kok jz kompliciram..

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odhod iz porodnišnice
14.10.2006 19:27:14   
ajdaN
Ob rojstvu imel 4.440g in 56cm. Domov je šel v cunjah št. 56, ki so mu bile vseeno precej na "komot"user posted image . Nosil jih je še nekje do konec 2. meseca. Res da HM, ki ima večje št. ampak vseeno.

Ne zganjaj panike, sigurno mu ne bo premajhnouser posted image !

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2006 21:30:44   
Jančika_
Lej, naš drugi je imel ob rojstvu 3710 in je šel domov v št. 50 (tudi H&M, ki so malo večje cifre, kot pravi ajdaN). Pa je imel še nekaj lufta in je te cotke nosil še cel mesec. Res pa je, da ni bil nikoli široko povit.

AjdaN, ampak vaš je pa bil korenjak! 4440, madona!

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2006 9:38:26   
ajdaN
Ja na široko povijanje sem pa pozabla! V KR tega ni treba, ker takoj naredijo UZ kolkov in naš ni bil nikoli široko povit. Pozanimaj se kako je s tem tam, kamor greš rodit.

Ja Jančika je bil kar konkreten, ampak sva oba velika, pa na vseh pregledih so jamrali kakšen ogromen user posted image , pa še 8 dni je zamujal user posted image  maliuser posted image  (Je hotel biti nov letnikuser posted image ), tako da smo bili v polni bojni pripravljenostiuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2006 9:48:45   
Anonimen
56 skoraj gotovo ne, razen če so kakšne ultra majhneee številke.

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2006 15:05:06   
2 Sraki
Baje sedaj povsod delajo UZ kolkov, vsaj tako nam je babica rekla na materinski šoli. Tako mogoče sploh ne bo potrebno široko povijanje. Številka 56 pa je definitivno dovolj velika za novorojenčka.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?