Anonimen
|
Bom pisala kar sem na ta forum,ker drugje ne morem biti anonimna.Berem komentarje,kako nekateri odhajamo in se vračamo nazaj pod drugim nickom.Sem bivša Dalija,tako,da veste kdo piše.Res imam zdaj nov nick in tistim,ki sem želela sem tudi pisala na ZS,kdo sem zdaj Nisem se dala izbrisati zaradi malenkosti ali preobčutljivosti kot nekateri mislite,ampak zato ker sem eni osebi preveč zaupala,zakar je kriva moja prevelika naivnost,ker mislim,če sem sama vredna,da mi nekdo zaupa,da je potem tako tudi z drugimi ljudmi,vendar je to zame šola za naprej. O vsem kar sem pisala na RR na forumu Upajmo skupaj in o mojem zdravljenju se je zvedelo tam,kjer bi si najmanj želela.Ta moja navidezna zaupnica je povedala svoji kao prijateljici,da sem Dalija in da imam takšne in takšne težave.Seveda sem v domačem kraju zaradi tega postala zanimiva in nova kost za glodanje. Mislila sem,da je forum Upajmo skupaj posvečen ženskam,ki smo v stiski in ki si pomagamo v težavah,ki jih imamo zaradi neplodnosti.Žal pa se najdejo izmečki,ki izkoristijo človekovo najbolj občutljivo točko,zato,da bi mu škodovali.Ne bom pisala katera oseba je to,ker nima smisla,bom pa v bodoče bolj pazljiva kaj pišem. Nimam nič proti,če kdo ve kaj o meni,nekaj vsakdanjega,ampak,da govori o stvareh,ki so že same po sebi težke in zaradi katerih moram veliko pretrpeti in zaradi katerih sem iskala tolažbo in podporo na Upajmo skupaj,to pa mislim,da je grdo in nesramno. No toliko sem hotela povedati o mojem začasnem odhodu z RR-ja.Zdaj sem spet tu,zaradi tistih,ki so mi znale pomagati,kadar sem pomoč potrebovala in me nasmejati,kadar sem bila žalostna. Vse,ki ste me zasule z MSN in ZS-ji pa od srca hvala. Bivša Dalija
|