|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odhajanje z RR-ja
27.5.2007 8:49:45   
Anonimen
Bom pisala kar sem na ta forum,ker drugje ne morem biti anonimna.Berem komentarje,kako nekateri odhajamo in se vračamo nazaj pod drugim nickom.Sem bivša Dalija,tako,da veste kdo piše.Res imam zdaj nov nick in tistim,ki sem želela sem tudi pisala na ZS,kdo sem zdajuser posted image Nisem se dala izbrisati zaradi malenkosti ali preobčutljivosti kot nekateri mislite,ampak zato ker sem eni osebi preveč zaupala,zakar je kriva moja prevelika naivnost,ker mislim,če sem sama vredna,da mi nekdo zaupa,da je potem tako tudi z drugimi ljudmi,vendar je to zame šola za naprej.
O vsem kar sem pisala na RR na forumu Upajmo skupaj in o mojem zdravljenju se je zvedelo tam,kjer bi si najmanj želela.Ta moja navidezna zaupnica je povedala svoji kao prijateljici,da sem Dalija in da imam takšne in takšne težave.Seveda sem v domačem kraju zaradi tega postala zanimiva in nova kost za glodanje.
Mislila sem,da je forum Upajmo skupaj posvečen ženskam,ki smo v stiski in ki si pomagamo v težavah,ki jih imamo zaradi neplodnosti.Žal pa se najdejo izmečki,ki izkoristijo človekovo najbolj občutljivo točko,zato,da bi mu škodovali.Ne bom pisala katera oseba je to,ker nima smisla,bom pa v bodoče bolj pazljiva kaj pišem.
Nimam nič proti,če kdo ve kaj o meni,nekaj vsakdanjega,ampak,da govori o stvareh,ki so že same po sebi težke in zaradi katerih moram veliko pretrpeti in zaradi katerih sem iskala tolažbo in podporo na Upajmo skupaj,to pa mislim,da je grdo in nesramno.
No toliko sem hotela povedati o mojem začasnem odhodu z RR-ja.Zdaj sem spet tu,zaradi tistih,ki so mi znale pomagati,kadar sem pomoč potrebovala in me nasmejati,kadar sem bila žalostna.
Vse,ki ste me zasule z MSN in ZS-ji pa od srca hvala.
                                                                                  Bivša Dalija
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odhajanje z RR-ja
27.5.2007 8:55:54   
caillou
To je pa kriza, verjamem. Pa kdo je lahko toliko pokvarjen, da se obesi na bolezen ? Srečno Dalija.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2007 8:58:10   
Anonimen
Ene se pa pozno naučite, da ni dobro svojih težav razkrivat. Boš vsaj vedla za naslednjič.
anonimna sem pa zato, ker si tudi ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2007 8:58:21   
Maxica
Dalijauser posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2007 8:59:21   
Anonimen
Dalija dobrodošla nazajuser posted image

Za osebo, ki je tako brez srca in kulture, da ji je zabavno razglabljat in se delat norca iz bolečine nekoga, ki ga pozna....nimam besed, res ne.....user posted image

Kaj vse hodi po tej zemljiuser posted image .

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2007 9:01:06   
dory
Ne stekam kako se lahko izlijes v virtuali...dones se marskikomu kvazi prijatelju ne mors zaupat,kwa sele tukej..ker se vedno in povsod najde kak zlobnez,ki to spretno izkoristi..

tole odhajanje in prihajanje se mi zdi totalna bedarija...al si al te pa ni...pa predvsem ne jemat forumov osebno...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2007 9:07:14   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se dela!!

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2007 9:11:27   
caillou
Je, se mi zdi, da dobiš trdo koža in da postaneš pravi forumaš (preneseš take in drugačne kritike, se ne razburjaš na horuk, spoštuješ take in drugačne uporabnike, nisi rasno in kako drugače nestrpen,..) šele z leti.

Ko berem na novo pridružene (ampak res tiste nove, ki jih zavohaš na kilometre) uporabnike, ki se odpirajo kot odprte knjige, ki jim je vsakdo ki jim nariše prvi nasmejan smajli že zelo simpatičen in novi priijatelj /ica, se spomnim mojega prihoda v svet virtuale. Zelo podobno, vendar še vedno veliko bolj zaprta knjiga. Pa jih ravno tako dobiš po bučiuser posted image .

Danes prijatelj, jutri že lahko hudi sovražnik. Še v realnosti težko spoznaš pravega priajtelja, pa ga boš v virtuali, kjer skoraj vsak igra tisto, kar bi želel biti, pa ni.

In še nekaj, vedno smo odhajale in vedno smo prihajale. Če ne takoj, pa čez čas. Kot je nekoč ena rekla: "Na RR -ju bom toliko časa, dokler bo obstajal !".

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2007 9:11:29   
snake
ma meni je žau zate. tle gor sem malo časa a po prebiranju tvojih postov ti zagarantiram, da si ti edina ki bi ji lahko zaupala kaj več...in mi je hudo da so glih tebe tako zajebali po domače......

je pa res da mogoče si se preveč izpostavla al pa ne(enostavno zaupala si) i se opekla....ciao

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2007 9:28:14   
Anonimen
Vem,da sem ga po domače povedano posrala,samo zdaj je kar je.Zaradi teh govoric sem jih že dosti pokasirala,zato mislim,da sem zaradi svoje naivnosti že plačala ceno.Bila sem ranljiva in bilo mi je zelo težko,zato sem sprejela prvo ponujeno roko,saj tu kjer živim o tem nisem mogla z nikomer govoriti.
Nazaj sem pa prišla,ker vem,da niso vsi ljudje zlobni in ker se tu lahko razvedrim in načvekam.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2007 9:40:33   
Kalamaki
Res je, niso vsi ljudje zlobni, hvala bogu, ampak žal včasih prepozno ločimo zrnje od plevela. Imam tudi sama eno "krasno" izkušnjo s tega foruma. Od takrat sem pač samo občasni obiskovalec in to je to. Zakaj obešat na velik zvon, da odhajaš, čez dve uri prideš gor z novim nickom, pišeš v istem stilu in spet razložiš svoj družinski status, čez kakšen teden pa javno odkriješ svoj stari nick. Kje je point??? Razumem, da se prijaviš z novim nickom in furaš naprej anonimnost. Ostalo se mi zdi pa samo iskanje pozornosti in preštevanje glasov, koliko jih bo skočilo v luft in na kolenih prosilo, da ostani.

Pa da se razumemo. S tem niti slučajno ne mislim tebe Dalija. Ti si imela očitno slabo izkušnjo na področju, ki te najbolj boli. In imaš za nov nick dober razlog.Upam, da raste debela palica za tisto, ki se je spravila nate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2007 9:43:16   
Anonimen
Meni se pa zdi neramno, da nekateri vohljajo za točno določenimi uporabniki. To je podn od podna. Na Upajmo skupaj si morda punce povemo res več kot kjerkoli drugje tukaj. Tudi na Upanju po splavu. In zdi se mi brezsrčno in zlobno in hudobno, da nekdo tvoje težave potem obeša ne veliki zvon.

To je moje mnenje. In pika in amen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2007 9:45:28   
sayuri
Ej Dalija, točno iz istega razloga imam jaz na forumu Upajmo skupaj drug nick. RAvno zato, ker me veliko ljudi na forumu pozna, ker je na forumu ogromno domačinov, sokrajanov....nisem pripravljena se še s tem ubadat, kaj bojo govorili za mojim hrbtom itd in zato sem se raje še enkrat registrirala. Če me kdo prepozna, pa j..user posted image  ga.user posted image   Sam res ne zastopim ljudi....kaj imajo od tega, da blebetajo naokrog stvari, katere jim je zaupala določena oseba user posted image

Drži se punca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2007 9:52:45   
tanikaa
Dalija, drži se. Saj veš kaj pravijo. Dan ni nikoli tak dolg, da ne bi prišla noč. Tudi taki osebki bodo enkrat dobili plačilo za svoja dejanja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.5.2007 9:55:03   
Anonimen
Dalija, draga moja drži se user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2007 9:58:48   
saša80
anonimna1/dalija  .. vem, da ti ni vseeno, ampak jaz te razumem..če boš za čvek se mi javi na zs in  boma kaj počvekali ..

veš  na net hodijo raznorazni ljudje..vsi se predstavljajo  kot ne vem kakšni dobri ljudje, ko pa jih spoznaš pa ugotoviš kdo so..

nč ne bo ti več bluzila.. lepo se imej..

papa

< Sporočilo je popravil saša80 -- 27.5.2007 9:59:29 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2007 10:32:15   
srki
En objemček zate, Dalija, pa fajn, da se nisi izpisala in da nas imaš še vedno rada, vsaj nekatere.

user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2007 10:35:54   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Meni se pa zdi neramno, da nekateri vohljajo za točno določenimi uporabniki. To je podn od podna. Na Upajmo skupaj si morda punce povemo res več kot kjerkoli drugje tukaj. Tudi na Upanju po splavu. In zdi se mi brezsrčno in zlobno in hudobno, da nekdo tvoje težave potem obeša ne veliki zvon.

To je moje mnenje. In pika in amen.

Se čisto strinjam s tabo, Raho. Ma če katero punco poznam osebno, npr. Nati, ta je zaenkrat edina, pa vem, da pozna tiste, katere tudi jaz poznam, pa dotičnim osebam sploh nočem povedati, da jo poznam. Se mi zdi, da je to zelo grdo in ker so nekateri žleht, takoj vsako besedo obrnejo narobe in izkoristijo priliko za marsikaj zlobnega.

Res se je včasih lepo zaupati popolnemu tujcu, samo kaj, ko človeka ne poznaš, ko se dela da je ves lep in sladek in vreden zaupanja, izkaže pa se žal čisto nekaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2007 11:14:39   
Dream
Žalostno... Ampak očitno nekatere tu gor najdejo samo kosti za glodanje, ker nimajo drugega dela kot ubadanje z drugimi. Če bi vsak tako pometal pred svojim pragom, kot pred "sosedovim", potem bi se verjetno tla bleščala...

Dalijauser posted image , vso srečo, pa naj ti bo to izkušnja tudi za realni svet, ne samo za forum... Tudi sama sem nekoč poskusila, tako da vem, kako te stvari bolijo. Ampak življenje gre naprej in sčasom nekako pozabiš na to, ker se pojavljajo nove stvari in novi problemi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.5.2007 12:20:12   
Dejča
Sem že enkrat napisala, da ene očitno nimajo svojega življenja tako zanimivega in morajo vohljati za drugimi. Tudi meni se je zgodilo, da je ena sodelavka (ji pravim kar zdolgočasena gospodinja) vohljala za mano in vsem trobila o mojih postih, pa čeprav nisem nevemkaj pisala o sebi. Zato pravim - previdnost je mati modrosti. Takim, kot so te nad lastnim življenjem zafrustrirane babnice pa tako ne more nihče pomagati. Se mi smilijo vse po vrsti, ker jim tako dolgočasnega življenja, da se imajo čas ukvarjati z drugimi, res NE zavidam.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.5.2007 12:47:55   
Anonimen
tole odhajanje in prihajanje se mi zdi totalna bedarija...al si al te pa ni...pa predvsem ne jemat forumov osebno...

Najprej odgovor tebi, draga Teja: Zelo dobro se spomnim, da si tudi ti nekoč naznanila tvoj odhod in tudi tvoj prihod!

Dalija, tebe razumem zakaj si se vpisala pod drugim nickom. Srečo ti želim.

Res pa je neumno, ko nekatere tako na veliko oznanite vaš odhod in tako poslavljanje od tega foruma, potem pa prošnje ostalih uporabnikov v smislu:" daj, vrni se...." ja oh in sploh.....

Internet je postal nevarna stvar, previdnost pri pisanju osebnih stvari, ne bo odveč.Tukaj gor je nekaj primerkov, ki napišejo mnogo preveč, celo grozijo, da bodo razkrinkali osebo....pred tem pa ne preverijo točnost informacije. Ja, tudi to je grdo. Vse se spušča na neko čudno raven.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.5.2007 12:58:11   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprej odgovor tebi, draga Teja: Zelo dobro se spomnim, da si tudi ti nekoč naznanila tvoj odhod in tudi tvoj prihod!

Dalija, tebe razumem zakaj si se vpisala pod drugim nickom. Srečo ti želim.

Res pa je neumno, ko nekatere tako na veliko oznanite vaš odhod in tako poslavljanje od tega foruma, potem pa prošnje ostalih uporabnikov v smislu:" daj, vrni se...." ja oh in sploh.....

Internet je postal nevarna stvar, previdnost pri pisanju osebnih stvari, ne bo odveč.Tukaj gor je nekaj primerkov, ki napišejo mnogo preveč, celo grozijo, da bodo razkrinkali osebo....pred tem pa ne preverijo točnost informacije. Ja, tudi to je grdo. Vse se spušča na neko čudno raven.

no pa se odgovor tebi,ki ne nimas tud tok jajc,da bi pisala s svojim pravim nickom...ja sem odhajala, ampak ne zarad kaksnih smotanih bab,ki sam sikajo,ampak da se odvadm...ker roko na srce,forum je itak ratal en dolgcas, napadanje in nestrinjanje...ampak that's life...take it or leave it...pa me clo kak dan ni blo...mal sem se odvadla...zej pa okol tega niti ne dalam vec bruke...ce mi pase pridem gor ,ce ne ne...fazo najavljanja odsotnosti sem ze dala skozi in dol mi visi kera gre in kera pride...jst sem tle predvsem zaradi starih znank in poznanstev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 13:03:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.5.2007 15:15:02   
Taula
Dalija, lepo da si še naša.user posted image  Drugače pa kot je napisala Bagi

NIKOLI JAVNO NE POVEJ (NAPIŠI) TISTEGA, ZA KAR MISLIŠ, DA NE BI SMELI VEDETI VSI LJUDJE NA TEM SVETU!

Tega se je žal treba držati, ker so določene osebe na RR samo zato da nagajajo. Nekatere so zelo očitne pri svojem delovanju in jih zlahka prepoznaš, druge pa prikrite in bolj nevarne.

To, da je njihovo početje user posted image  je pa logično.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.5.2007 15:17:23   
Anonimen
Vem,kdo si bila,in kdo si sedaj.Ker si mi zaupala.Niti pod "razno" te ne želim izdati zaradi oseb,ki so tako podle,da ti zaradi enega navadnega foruma uničijo življenje.

Malena...želim ti res vse dobro!user posted image

In pazi,kaj v prihodnosti pišeš tukaj gor in komu zaupaš!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?