Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odhajanje iz najemniškega stanovanja - varščina 28.3.2008 23:26:46
|
|
|
|
karmy
|
Jaz sem se zmenila z lastnico da preden grem ven, da prebelim stanovanje, ker je težko obdržati čisto bele stene in otroka ki rad "riše" po stenah Uničeno ni nič, je skoraj tako kot mi je dala v najem. Mene zanima tiste ki ste že zamenjale stanovanja, ste dobile svojo varščino nazaj? A je bil kdaj primer da je niste dobile? Kaj lastniki gledajo? Vsako majhno stvar, izgovor, da ne dajo varščine nazaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2008 6:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: odhajanje iz najemniškega stanovanja - va... 29.3.2008 9:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz oddam stanovanje pobeljeno in zelo lepo očiščeno. Če je vse pohištvo celo in skratka stvari nepoškodovane, pobeljeno in očiščeno, vrnem varščino. In seveda če so računi poplačani. A ti tvoja najemodajalka kaj komplicira al kaj? Zakaj pa misliš da ti ne bi vrnila?
|
|
|
|
RE: odhajanje iz najemniškega stanovanja - va... 29.3.2008 11:39:04
|
|
|
|
karmy
|
Kot veste, se vsako dober "delovni" odnos konča pri denarju, in kolikor sem jo spoznala bo naredila za denar vse. Včasih se mi zdi da bi še otroke prodala In pričakujem da bo komplicirala ja. Tak je varščina enomesečna najemnina, če bo res komplicirala ene najemnine ne bi plačala. ( to bi bila skrajnost, v katero bi šla v primeru teženja)
|
|
RE: odhajanje iz najemniškega stanovanja - va... 29.3.2008 14:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy tiste ki ste že zamenjale stanovanja, ste dobile svojo varščino nazaj? Kompenzirali smo jo z zadnjo najemnino. A je bil kdaj primer da je niste dobile? Ne, nikoli. Kaj lastniki gledajo? Naš je hotel, da dobi stanovanje vrnjeno tako, kot ga je oddal in da so plačane vse položnice. Zadnji mesec smo popisali tudi stanje števcev elektrike in vode ter plačali do izselitve vse po porabi, da ne bi kasneje prišel še kakšen poračun, on pa nas ne bi več našel (ker lastniku pač nisi dolžan dati podatka, kam se seliš, kako gre pa preko sodišč, pa tudi vemo).
|
|
|
|
RE: odhajanje iz najemniškega stanovanja - va... 31.3.2008 0:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo naredili primopredajni zapisnik s popisom opreme in števcev ter s fotografijami stanja (dokaj natančno vse skupaj, 100%-no bi bilo pa seveda skoraj nemogoče), tako, da ne bi smelo biti nobenega nesporazuma. To je najboljši način za razjasnitev vseh morebitnih nejasnosti med lastnikom in najemnikom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?