Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 18.11.2005 21:26:42
|
|
|
|
mala maja
|
bobek nam je pravkar pediatrinja na pediatrični rekla da je to največje leglo pršič in da nikar dajat to otroku. Čeprav je meni tud všeč. Drugače pa probaj v trgovini Dolar oni majo te reči.
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 18.11.2005 22:02:19
|
|
|
|
bobek05
|
če so pa tak tople kaj pa mu naj pol dam samo odejica se mi zdi premalo, še posebej ko bo -15... p.s. : v MB obstaja trgovina Dolar???? sploh nisem razmišljala o pršicah... je pa logično, seveda...
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 7:18:42
|
|
|
|
April
|
Poglej v neckermannov katalog za dojenčke. Tam je taka odejica za v voziček. Je pa iz umetnega materiala, tak da to ni zanimivo za pršice. Mislim, da je cena okoli 10 jurjev.
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 7:59:28
|
|
|
|
Marogica
|
Obstajajo tudi zimske vreče za vozičke, jaz sem gledala takšno iz umetnega polnila in puha. V Tchibo, Avstrija, stane p okrog 6-7 tisoč, če se ne motim.
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 12:34:19
|
|
|
|
pravljica
|
bobek, v mercator na taboru pridi pogletat - takoj ko prideš v trgovino...pri sadju jih imajo...so kar velike, ampak tudi umetne...pa niso se mi zdele drage
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 18:28:59
|
|
|
|
frutka_
|
Bobek jaz sem kupila zimsko vrečo iz perja, podloženo s flisom (kot puhovka je!) v AUT v Eduscho trgovini. Imaš jo v Lipnico do tja pa ni daleč. Stala je 27eur in je zelo topla, lahko jo pereš, sušiš v sušilcu, uporabna je do 3.leta starosti, gornji del lahko spremeniš v kapuco (če je dojenček majhen), paše pa ne vse vozičke-marele. Bom dala gor slikice kako zgleda. Jaz malega dam noter in je vroč ko ga pripeljem v vrtce, zelo je topla, zadrga se odpre do konca, ima luknje za pasove...v glavnem zelo je fina. Originalna za Quinny bi me prišla 15tisoč!
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 19:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bobek05, spodaj daj ovčjo kožo, da bo lepo na toplem sedel, za v voziček pa res kupi vrečo, tisto je res krasna stvar. Lepo ga notri zapneš do podpazduhe, pa nič se ne more zbrcat. Res je to najtoplejša stvar.
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 23:03:55
|
|
|
|
Urška*
|
Frutka, a lahko malo bolj natančno poveš kje se ta trgovina točno nahaja? Sem hotela najprej kupit vrečo ki je podložena z ovčjo volno, pa mi je tale bolj všeč! Pa seveda bolj ugodna tudi! Hvala!
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 19.11.2005 23:14:07
|
|
|
|
pravljica
|
frutka mene tudi zanima (za comforta)...a je v črni barvi tudi? je dovolj velika, da malčka s kombinezonom vred vanjo spravim? zakon mi je to, da gre v pralni stroj in v sušilca daj slikice gor, za predstavo
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 20.11.2005 20:54:05
|
|
|
|
frutka_
|
Urška, Eduscho trgovina je v Lipnici v strogem centru mesta in pa v šoping centru Seiersbergu (če poznaš, poleg trgovine Mango). Pravljica vreča je samo v svetlo modri barvi, sicer na njihovi internetni strani imajo še temno modro ampak mi je prodajalka rekla da imajo samo te. Slikice grem zdaj TAKOJ gor dat!
|
|
|
|
RE: odeja iz ovčje volne za voziček 20.11.2005 21:35:12
|
|
|
|
Urška*
|
Frutka hvala!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?