Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oddeje merino in kašmir 18.6.2007 12:53:39
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
So zelo prijetne za spanje in kožo edino pa mi ni všeč čistoča teh odej, ker zraven ne sme priti voda in mi deluje potem zelo nehigiensko. Saj vem da se dajo na roso in jih češeš samo potem to vseeno ni tako kot če jo opereš.
|
|
RE: oddeje merino in kašmir 18.6.2007 15:35:03
|
|
|
|
karamela
|
Meni pa so v eni izmed zgoraj navedenih trgovin rekli, da se pere tudi v stroju. Bom se še pri drugem prodajalcu pozanimala, kaj bodo tam rekli. Ali oddejo uporabljaš samo ali jo oblečeš v prevleko, tako kot navadno oddejo?
|
|
|
|
RE: oddeje merino in kašmir 18.6.2007 22:11:30
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja naj bi se lahko uporabljala brez posteljnine mi jih oblečemo. Sem pa eno oprala in je za v smeti, ker se cela muca in je dlaka postala zelo trda in groba, pa sem jo praktično samo na hladno malo splahnila. Če so ti rekli da se da prati, potem zagotovo ni merino in tudi na pravih merino izdelkih maš označeno vsa pranja prepovedana in kem. čiščenja, le ta rosa kao in je dovolj
|
|
RE: oddeje merino in kašmir 29.6.2007 23:02:13
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ja prava merino volna se kao sama čisti, pa mislim, da naj bi se na pol leta očistila z lanolinom, ampak ne vem kako. To nam je takrat prodajalec rekel, po moje so kak čistila, ki vsebujejo lanolin.Pa tudi na deževno vreme se obesi, samo ne direkt na dež ampak pod kako streho, samo navlažit se mora.
|
| Stran: [1] |
PolitikAdminSi želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik? da (
14%)
ne (
70%)
ne vem (
2%)
mi je vseeno (
15%)
Število vseh glasov: 115Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!