lory05
|
Pišem v imenu moje prijateljice, ki nujno rabi pomoč. Resnično. Je 34-letna mamica, ki je bila brez službe in brez stanovanja, zato so skrbništvo 9,5 letnega sina dodelili partnerju. Sedaj je dobila službo, sicer ni dosti plačana, vendar je zadovoljna in upamo, da jo bodo konec aprila vzeli za nedoločen čas, da se lahko začne borit za dobit sina "nazaj" oziroma skrbništvo. To ji je tudi največja želja in samo to jo še drži pokonci. Dobila je eno sobo v najem, za katero plačuje 250 €, po stenah pa teče voda, koliko je vlage v tej sobi. Katastrofa. Ker se vse to dogaja na obali, je vse še veliko težje. Zdaj pa bi vas prosila, če mogoče kdo ve za koga ki oddaja ali mogoče sam oddaja garsonjero ali enosobno stanovanje, suho in normalno kjerkoli na obali, za solidno ceno, če mi prosim sporoči sem ali na zs. Za vse informacije se vam zahvaljujem vnaprej. Še nekaj bi vas prosila, nekaj obleke sem zbrala sama pri prijateljicah in sodelavkah, tako da obleko ima za nekaj časa, rabila pa bi čevlje št. 36-37. Če ima mogoče katera kakšne čevlje, ki jih več ne potrebuje, prosim, če mi lahko sporoči na zs. Hvala vam za vse. Velikokorat smo že marsikomu pomagali, upam, da nam bo tudi tokrat uspelo.
|