|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   od vsega zacetka nisem vedela
7.3.2007 8:11:55   
Anonimen
1 leto in 8 mesecev mi je prekrival da kadi
(tako dolgo sma tudi ze skupaj).Ce bi vedela to prej bi bilo vse ok, bi se na to navadila, ampak zdaj. Ko to vem na 1x.
Sama nikoli nisem kadila, sem proti kajenju.
Pravi da ga je bilo strah mu povedati, ker je misliv da ga bom zapustila.
Halo, mislim da sma mi2 marsikaj hujsega skupaj prezivela kot pa to, to sem mu tudi povedala. Najhujse je pa se to da je vedela vsa njgova familija samo jaz ne. Pocutim se kot norec. Vsi so vedeli samo jaz ne in se prekrivat so mu pomagali. Od tega dne naprej sma si obljubila da si boma povedala vso resnico, ampak jaz sem misla da to pocnema ze ob vsega zacetka.
Pravi da bo prenehal samo nesmemga siliti. Ne silim ga. Ko bo na to pripravlen bo ze nehal in pri tem mu bom pomagala.
Pocutim se izdano,prevarano ne samo od njega ampak od vseh njegovih. Pa se kot norec sem ki bi lahko to sama ugotovila ze prej, zakaj je vedno tako dolgo nosil smetje v smetnjak in podobno.
V prihodnje bom previdna in ce mi kaj nebo jasno bom to sama ugotovila, ne pa da sem to do zdaj misla da hoce imeti malo prostora zase in da ga zato tako dolgo ni nazaj od kar je nesev smetje.

Kaj se je zgodilo tudi vam kaj podobnega, da vam je partner kaj zamolcal tako dolgo in ste ugotovile same ali pa vam je sam povedal???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: od vsega zacetka nisem vedela
7.3.2007 8:17:00   
Anonimen
Kako nisi vedela, pa to se ja začuti, občuti, okus, vonj, nevem no... kadilcem smrdi iz ust, ne vsem, večini pa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 8:18:48   
Anonimen
Morda si mu že od samega začetka govorila kako si proti kadilcem in kajenju,zato je pa skrival.
Če si že tak nasprotnik kajenja,mi je čudno,da ga nisi že prej zavohala,saj tisti ki ne kadijo hitro zavohajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 8:26:15   
arabela*
me pa res čudi,da nisi ugotovila,sploh če ti ne kadišuser posted image .Pomenta se,pa bosta videla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 8:28:14   
Anonimen
Tega se sama nevem. 1x na zacetku sem ga vprasala ker se mi je zdelo cudno kako mu smrdi iz ust pa je zanikal. Od takrat naprej ga nisem sprasevla vec, ker sem mu verjela on pa je to zelo dobro prekrival, takoj ko je prisev v stanovanje si je umil roke nekaj pojedel ali popil, zvakal cigume in podobno. Iz sluzbe se vrne od pol 5 in v tem casu pac je sel vsaj 3 do 4 x ven, ostalo kadi v sluzbi.
1x je nesel smetje
2x je neki v avtu pozabo
3x se je pogovarjal po telefonu
4x pa si je se ze kaj zmislo

Pa sem ga vprasala zakaj se hodi vem menit po telefonu pa je rekel da pac so to sluzbene stvari ki so zakomlicirane in bla bla bla ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 8:29:51   
Anonimen
Men je to smešno ta vajin odnos, skrivanje cigaret, kot v osnovni šoli. Kaj šele bo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2007 8:33:54   
Anonimen
Spet neke otročarije.Dajte ljudje,začnite se ukvarjati s pametnejšimi stvarmi.Če kadi je to njegov problem,sigurno tudi kakšna tvoja navada ali razvada njemu ni všeč.
Drugače sem pa dobila občutek,da je to samo neki izgovor,ker ne upaš priznati,da je nekaj drugega narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2007 8:47:57   
Dejča
Meni bi bilo od vsega še najbolj čudno, da hodi ven telefonirat - zakomplicirane stvari user posted image . Halo!!! A se ukvarja z atomsko fiziko??? Jaz bi mu najbolj zamerila, da mi je prikrival in da so vsi vedeli. Res super odnos, da si prekrivate takšne stvari. Tudi jaz sovražim kajenje, pa ne morem razumeti, da se lahko nekdo pri toliko in toliko letih skriva pred nekom, ker kadi. Mi smo se iz prijatelja prav norca delali, ko je še pri svojih 25+ skrival pred mamo, da kadi. Lepo vas prosim - saj niste otroci. In --- tak ti bo najbrž prikrival še marsikaj.

< Sporočilo je popravil Dejča -- 7.3.2007 8:48:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 8:48:53   
Anonimen
Atomski fizik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 9:03:53   
caillou
V kakšni dilemi si sedaj ? Ljubezen ali cigareti ? Veš kaj, še ti enega prižgi, pa bouser posted image . Ni druge.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2007 9:11:58   
Anonimen
user posted image   ja naj bolsi bo res tak ja user posted image

odstejem lahko:
3 mesece ko je bil sluzbeno odsoten
3 mesece nisma skup zivela
se pravi da v 1 letu in 2 mesecih nisem ugotovila da kadi, ampak lagav mi pa je 1 leto in 8 mesecev

Tolazim se samo s tem je mi sam povedal in da ima namen nehati in da ni minlo kakih 20 let prej da se je to zgodilo.
user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2007 9:15:32   
Anonimen
Ok,pa čeprav si je umil roke,zobe in ne vem še kaj,je vseeno moral smrdeti.ne vem tudi jaz kako ga nisi zavohala.jaz ne kadim že več kot eno leto in vsakega zavoham,pa ni važno,da se je umil,našprical itd.Sicer pa kaj je to kaj takega da kadi?Pač kadi,če tebi ne paše in noče zaradi tega nehati,potem odidi,če te to tako strašansko moti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2007 9:19:30   
Anonimen
To tko pac je..

CE nekaj prevec kritiziras.. ne povzrocis, da bi drugi tisto nehalk pocet.. ampak da bo skrival pred teboj..

To sem se tud ze naucu.. he he :)) user posted image user posted image

In ce se zaradi tega pocutis prevarano.. pol.. to bo se kr tezko v laifu.. 

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2007 9:20:49   
caillou
Pomoje mu res brezveze težiš, no. Lepo mu povej,da se ti ne zdi prav, ker ti ni povedal, ampak da bi zaradi tega trpela vajina ljubezen, pa ne vem če je vredu. Tole junaško prenesi in živi v upanju, da je to najhujše kar se ti lahko zgodiuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2007 9:21:31   
Anonimen
Dovolj žalostno, da je moral to skrivati pred tabo. A se te boji ali kaj? A si tak zmaj? Ne razumem, po drugi strani pa niti ne bi marala deca, ki se mi ne upa nekaj povedat, pa četudi to, da kadi. Mora biti pa res en cagav poba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2007 9:21:43   
Anonimen
Po moje je bila najprej nedolžna laž, potem pa se je začelo vse skupaj zapletati in zapletati, dokler ni končno vse skupaj prišlo na dan. Takod a za njega se mi ne zdi to pač nič tako zelo groznega, če je samo to, ampak za njegove domače ... da so laali ... O.K., da tudi oni pač ne bi povedali, ampak lagali ...
Jaz njemu ne bi zamerila, se zgodi. Če je samo to. Ma za ostale te pa boli, saj z njimi pa itak ni treba imeti nič. Vrejamem, da se počutiš, kot bi te imeli za norca, ampak saj se bo pozabilo vse skupaj. Mogoče se bo pa še kdo opravičil, kaj pa veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2007 9:40:24   
Anonimen
Halo!!!
V tem caso kaj sma skup sma si ustvarla druzino!!! Nebom ga zapustila, ker ga ljubim! Kako sma in boma to resla je najna zadeva.
Moje vprasanje se je glasilo, ce se je kateri kaj podobnega zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2007 9:41:59   
Anonimen
Če je vajina zadeva,zakaj pa potem sem pišeš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.3.2007 9:45:57   
Anonimen
Aja, samo to je bilo vprašanje? Mislim, halo....Potem pa zadeve ne obešaj na net, če ne maraš POLEG odgovorov tudi mnenja. Se mi pa zdi, da sta tile zadnji dve anonimni kar ena in ista oseba, ki se sama s sabo pogovarja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.3.2007 9:48:36   
Anonimen
Moj 5 let ni vedel da kadim. Mu pač nikoli nisem povedala k je bil full proti kajenju in je vedno govoru da ne bo mel nikoli punce k kadi. Takrat še nisva živela skupaj.
Mi je tudi zameril ampak sedaj je vse vredu in sva skupaj že več kot 10 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.3.2007 9:49:13   
dinozaver
???

< Sporočilo je popravil dinozaver -- 7.3.2007 9:51:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.3.2007 9:50:36   
Anonimen
Aha, dinozaverček user posted image  Pa saj ga ne rabiš zarad tega pustit, kdo ti je pa to rekel, madona, so hujše stvari v življenju pa kar tako človek ne odide, še sploh če so otroci v igri.

(odgovor članu dinozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2007 9:51:31   
Naja31
Moj bivši (že celo večnost nazaj) je tudi medtem ko sva hodila spet začel kaditi in je potem to skrival. Pojma nimam zakaj je srival pred mano, ampak enkrat sem ga v mestu srečala in je imel cigaret v roki.
No, na srečo sva šla narazen, pa ne zaradi cigaret. Te so bile najmanjši problem.

Pišeš da sta si ustvarila družino, torej imata nek resen odnos. Ne razumem zakaj ti potem to skriva. Raje se to pogovorita, kot da mu težiš zaradi kajenja. Če ga imaš rada, ga boš imela tudi zdaj. Meni se zdi bolj problematično to, da je skrival.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.3.2007 9:54:09   
caillou
Tale je pa dobra. Zdej je, zdej ni več. Reši zadevo po pametni poti.

(odgovor članu dinozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.3.2007 10:00:26   
dinozaver
Ne tezim mu. Sej sma se ze vse skor pogovorila. Sam jaz ne zastopim zakaj mi je skrivo. Kaj  res ni razumev da mi lahko to pove. Ljubim ga to mu povem vsak dan. Pa res sma ze hujse stvari skup prezivela in prebolela. Mogoce sem bla v tej smeri res zmaj user posted image

Ja zaj prej sem se nazalost izdala, po pomoti.
user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?