Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Na pomoč,...... ker nisem bila pozorna mi je sonce porumenelo belo in barvno perilo. Vsa dojenčina oblačila....joooooooooooooj.........pozna kdo kako rešitev??????
bela oblačila ponovno prekuhaj s kvalitetnim praškom in posuši v senci. Nekajkrat ponovi, pa bodo spet bela. Barvasta... tu pa mislim, da ni pomoči. Vsaj jaz ne poznam rešitve...
Sedaj ko me cel dan ni je problem sem takoj pomislila kdaj dati perilo sušiti da ne porumeni na soncu. jas sem našla tako rešitev, da imam zelo veliko marelo na balkonu in pod to obesim perilo, tko imam perilo v senci. Rešitev zate ja poskusi s tem, da daš še enkrat prati, kakšen vanish uporabi mogoče bo kaj pomagalo za barvane mogoče pervol al kak se reče
Žal ni tu kaj pomagati, takšno bo ostalo. Ti govorim iz lastnih izkušenj. Belo se bo mogoče še nekak urihtalo, temno pa niti slučajno. Drugič pa res raje obrni perilo na narobno stran, al pa si kupi eno veliko marelo in suši pod njo.
Hvala drage moje spletne prijateljice.....sem rešila.....pa povem še drugim če se kdaj komu isto zgodi. Perilo je potrebno čez noč namakati v mlačni zelo soleni vodi, ga še nekrat oprati je spet ok. Lepo se imejte!
Hvala drage moje spletne prijateljice.....sem rešila.....pa povem še drugim če se kdaj komu isto zgodi. Perilo je potrebno čez noč namakati v mlačni zelo soleni vodi, ga še nekrat oprati je spet ok. Lepo se imejte!
ali pa perilo namakati čez noč v K2R
pomagajo tudi lupine od jajc.jajčne lupine daš v bombažno vrečko, močno zavežeš, zavozlaš (da nimaš lušine v pralnem stroju in na perilu) in daš prat zraven cot.baje pomaga tudi kis sam še nisem probala.