Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:18:08
|
|
|
|
tinatona
|
Mogoče ti je pa malo v olajšavo štela? Samo ugibam. LP
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:24:48
|
|
|
|
majcci
|
Lahko je to kar je napisala tinatona, lahko pa da se vam je povečal osnovni količnik za izračun plače.
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:26:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Olajšava ne bi prinesla 130 €. Verjetno so se tudi že same plače povečale. Najbolje bo, da kar vprašaš.
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:28:43
|
|
|
|
lea23
|
ja verjetno gre za olajšavo ja. nisem sploh pomislila na to, pa še neki veliko se mi je zdelo teh 130€. no še vedno se mi zdi veliko hvala vama!
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Olajšave ne more bit 130€. Mogoče so vam pač vsem plače povišali.
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:30:05
|
|
|
|
lea23
|
povečala se nam v 1 letu ni nič, drugače si se že sodelavke takoj pohvalile
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:49:54
|
|
|
|
NinKa
|
Lahko pa je kombinacija olajšave za otroka in % na delovno dobo. Najboljš da pogledaš koliko je pravzašrav bruto plača in pol ti bo vse jasno od kot tolika razlika.
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 23.5.2008 14:50:37
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh, za delavno dobo dobiš 0,5% na leto. Tak da tudi to ne more biti.
|
|
RE: od kje višja neto plača 24.5.2008 12:13:29
|
|
|
|
ejša1
|
Verjetno je olajšava, dodatek na delovno dobo pa še revalorizacija plače zaradi inflacije.
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 24.5.2008 14:56:56
|
|
|
|
karamela
|
Jaz tudi mislim, da je to zaradi olajšave, mogoče delovne dobe, pa še vsaj nam so nekje oktobra 2007 zaradi vse te fore z inflacijo in dražitvijo povišali plače za mislim nekje 3,6% če se ne motim. to naj bi bil procent, predlagan s strani predstavnikov delodajalcev. Mogoče je to to.
|
|
|
|
RE: od kje višja neto plača 24.5.2008 15:20:59
|
|
|
|
Gina
|
Porodniška se obračunava kot povprečje tvojih plač iz preteklega leta, oz.se mi zdi da za zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške. Plača je pa zihr šla vsaj malo gor, vsaj malenkost se je revalorizirala vsaj z višino inflacije, kar v dveh letih znese vsaj nekaj denarja (eno leto si bila na porodniški in še eno leto nazaj, ko ti seštevajo povprečje plač štejem v to)- Morda si kaj napredovala vmes, če si kje v javni službi, morda si čisto neko malenkost dobila gor na leta, to je par evrov, nič več, težko pa verjamem, da so ti že šteli otroka v olajšavo. Vprašanje je, koliko so valorizirali porodniške v vmesnem času, ne sledim več tem podatkom, vseeno dvomim da v celoti, saj se še plače niso...) Na tako plačo, kot jo imaš ta hip, bi skoraj težko bilo 130eur olajšave za otroka, taka olajšava pride za 1. otroka šele pri plači boljši od 1000 eur.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?