Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ocetovski dopust - ze spet 11.1.2005 19:04:24
|
|
|
|
Žaža
|
Jaz sem v 32 tednu, in sem ravno danes klicala na CSD, da mi povedo katere obrazce točno rabim za ureditev vsega za porodniško. Kar se tiče očetovskega dopusta so mi rekli, da bo ustreze papirje uredil šele po rojstvu otroka. v obrazcih mora namreč napisati tudi otrokove podatke! Ne sekiraj se, nič nista zamudila! Pa da bi ti zadnji dnevi čim prej minili ti elim! Tulpika
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 11.1.2005 19:11:40
|
|
|
|
piščanc
|
malo ti lahko pomagam. Sicer je v vsakem CSD drugače, ampak v našem CSD se 30 dni pred PDP ureja samo za porodniško in pakete, za očetovski dopust pa je potreben rojstni list otroka, tako da lahko oče ureja vse za očetovski dopust šele po rojstvu otroka (nama je rekla socialna delavka naj prinesem papirje tisti dan, ko grem iz porodnišnice). Tako, da imam tri mape, eno sem že oddala (PDP imam 3.2.), za očetovski dopust morava nesti ko se otrok rodi, potem pa še za dopust za nego in varstvo otroka. Upam, da ti kaj pomaga. Najbolje pa je da vztrajaš na CSD, ker so ti res narobe svetovali. lp, ninatj
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 11.1.2005 19:39:09
|
|
|
|
Tina26
|
Joj punce hvala Res sta zlate, jaz sem se pa ze ustrasila, da bova zvisela. Jaz sem imela samo dve mapi, pa bom hitro poskrbela da dobim se tretjo za mojega :love: Hvala se enkrat L.p. Tina
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 11.1.2005 21:21:13
|
|
|
|
Gina
|
Časa imaš do izteka tvojega porodniškega. Po začetku starševskega, ga oče ne more več uveljavljati. Je pri nas isto. Ne more ga uveljavljati niti v naslednjih 8. letih, tudi če zdaj, ko sem na starševskem dopustu službo dobi. Toliko o starševskih pravicah.A ni krasna tale Slovenska država s svojimi zakoni?:bravo:
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 12.1.2005 20:51:51
|
|
|
|
Pi@
|
Če hoče oče uveljavljati cel očetovski dopust (15+75 dni) mora tistih 15 dni koristit v času materinega porodniškega dopusta (105 dni po rojstvu). Če ne koristi teh 15 dni v tem času, potem tudi tistih 75 ne more koristit. Upam, da sem napisala razumljivo. Lp, Pia
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 14.1.2005 18:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Jaz sem dobila vse papirje za očetovski dopust, ko sem si šla urejat porodniško. Takoj, ko se otrok rodi, dobiš drugi dan v bolnici potrdilo o rojstvu in s tem gre ati v službo potrdit vse papirje za očetovski dopust, potem pa jih takoj odda na CSD. To je lahko urejeno v tistih dneh, ko je mamica še v bolnici, tako da lahko potem že koristi očetovski dopust, ko prideta mami in dojenček iz bolnice. Ne rabiš čakati na rojstni list, ker to traja tudi do mesec dni. Naš ati bo od rojstva naprej doma, najprej bo koristil 3 dni, ki mu pripadajo v službi za rojstvo, potem še malo starega dopusta, nato pa očetovski dopust. Bye, Blacky s :duda:
|
|
|
|
ocetovski dopust - ze spet 21.1.2005 11:17:06
|
|
|
|
Nika27
|
Midva pa nisva prijavljena na istem naslovu, ampak bo očka po rojstvu miškota prepisal na svoj naslov. Saj lahko uveljavlja pravico do očetovskega dopusta? Sama sem brezposelna, zato me zanima še, kako je z zdravstvenim zavarovanjem? Ga bo tud očka prijavil nase, po moje to uredi v službi? Rabi kake papirje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?